התוכנית השבועית

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 4../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בן, כרמית.... אני מאוד מצטער שאני פותח את השרשור למרות שאמרתם שלא לפתוח, פשוט אף אחד מכם לא פתח אחד כזה ובגלל זה אף אחד לא הגיב על התכנית. אז דעתי על הפרק השבועי: לדעתי היה קצת פחות מעניין ויפה משלושת הפרקים הקודמים אבל עדיין נחמד. כל הכבוד למרית ואפי על ההשקעה שלהם בילדים, ועל עזיבת המקצוע שלהם למענם. מיכל ובעלה (שחכתי איך קראו לו), אני לא מבין איך הם יכלו לעשות את זה לילדים שלהם? מה זה כל היום הם לבד?! לפחות שהורה אחד יבוא מתישהו! שהילדים יהיו עצמאים, בסדר, אבל יש גבול! הם צריכים לגדול עם ההורים, שיעזרו להם, שיכולו לדבר איתם, לעזור להם לקבל החלטות, לחנך אותם! בקשר לשבוע הבא: חחחח הפסטה על התקרה
והיא הרגה להם את האוגר?!
נראה לי שגם יהיה קצת פחות מעניין, אבל נראה..!

adar cahlon

New member
../images/Emo6.gif גם לדעתי הפרק של היום היה הכי

פחות יפה, אבל עדיין נחמד... לא היה אקשן, כל הילדים הם ילדים טובים.

פרק חביב..

היו יותר טובים
יותר מעניין המשפחה בלגניסטית ומסודרת לדעתי, אפילו שהיו כבר 3 תוכניות על זה. לדעתי מרית יותר מדי חודרת לחיים של הילדים ולא נותנת להם טיפת עצמאות אבל מצד שני מיכל בקושי עם הילדים שלה. משהו באמצע של שתי האמהות לדעתי יכול להיות אחלה.. ממש התפלאתי שילדה בת 14 התחילה לבכות כשמיכל אמרה לה שהיא לא תהיה הרבה בבית, אני אישית הייתי מאושרת אם אמא שלי היתה עוזבת אותי לנפשי ל-4 ימים ככה

השרשור תמיד יפתח מתישהו.

גם לי וגם לבן יש חיים [תודו שלא תמיד זה נראה
] מעבר לפורום
. יש המון משפחות בהן ההורים עובדים מבוקר עד ליל. לא יודעת בן כמה אתה ואם היית כשתקופת "ילדי המפתח"/"ילדי המיקרוגל" היתה בשיאה. התופעה מוכרת רבות. הורים מביאים ילדים לעולם לא כדי לחיות למענם אלא לדעת לחיות ביחד איתם.

seymore butts

New member
ושסוף סוף יפליצו שם

ושלא יורידו את הקטעים עם הפלוצים בעריכה כמו שעשו בתכניות הקודמות.

ShukyDD

New member
היה מרגש

סוף סוף תוכנית שהצליחה באמת לשנות ברמה רצינית <אני מקווה> והיה יפה
זהו

LuLiLoPiLaTo1

New member
הייתה תוכנית ממש יפה! שאלה-->

אמרו שאפשר לדבר איתם עכשיו בynet אבל אני אל מוצאת למישהו יש קישור? תודה

למעלה