התוכנית השבועית

SiviP

New member
רוסי...

אבל הם עלו לפני 30+ שנה לארץ... הם עולים ישנים מה שנקרא...

הייתה לי תחושה כזאת ../images/Emo13.gif

העליה של תחילת שנות ה-70... ותגיד, אתה דובר רוסית?

אההאהההה!!!!!

אמרתי לכם?! אתם זוכרים שמישו בשבוע שעבר התווכח איתי ואמר שלא ולמה אני "גזענית"?!

אין פה שום גזענות...

אין שום דבר רע בלשאול בנאדם מה המוצא שלו? (לפי דעתי השורשים זה דבר חשוב.) לאומת זאת להגיד "לא נורא" (על זה שהוא רוסי..) ולהגיד "אתה עדיין סקסי" (כאילו שכל הרוסים מכוערים, נחותים, ומה לא..) מריח ממש לא טוב!! (בתגובה למה ששוקי הגזען אמר) ואת מבלבלת אותי עם מישהו אחר.. כי אתמול אחרי התוכנית זאת הייתה הפעם הראשונה שכתבתי בפורום. יום טוב לכולם.

היי...

אם נפגעת או משו אני מצטערת כי לא לזה התכוונתי.. אני יודעת שאתה עצמאי ואתה לא כמו תינוק ואתה פשוט מתייעץ עם אמא שלך, גם אני ככה, אבל זה מה שבעצם התכנית הראתה.. לפחות ככה הם ניסו להראות.. כי הם מנסים להקצין יותר מידי..אז רק אמרתי מה הם ניסו להראות לנו.. דרך אגב איזה כיתה אתה?

אמאגם

New member
אה סבבה...

אני מעריך את הכנות שלך... כן התוכנית מקצינה את הדברים, וזה לא דבר רע בסך הכל כי זה האינטרס שלה... להעביר מסר ולהביא רייטינג וזה נעשה רק ע"י דרמה... אני בכיתה י"ב

חח לא נורא ../images/Emo8.gif

אבל למה שבוע שעבר התחלת "לכעוס" עלי ולהגיד שאתם בכלל לא רוסיים.. למרות שבכלל לא אמרת שתשתתף, ובעצם אתם כן?

אמאגם

New member
כי...

העובדה שישר קיטלגת אותנו כמשפחה של רוסים די הרגיזה אותי! ההורים שלי כבר 35 שנה בארץ... זה הופך אותם לישראלים לכל דבר ועוד אני נולדתי בארץ...

קיטלגו אותו כרוסי... מסכן.. ../images/Emo10.gif

אפשר לחשוב שאמרו עליך שאתה נאצי, או רוצח המונים. כנס קצת לפרופורציות! ואל תתבייש במוצא ובשורשים שלך נערי!

למעלה