התוכנית השבועית

קמילעעע

New member
סיוון!?$??!?^?$#^?#!^??$^?!#^?!#%?^

אהאעאעאהאעאהאעאהאעאהאהאעאעאהאעאעאהאעאהאעאעאהאעאעאע~#@%!#$^@$%@&@$&@&!&!$%&@$&@%&@&!!$@&@$@&@$&%!!&!$%&%$&@$&%&%$&$%&$%&@$%&$% סיוון יא חתיכת מדהיםםםם!! אהבתי אותך הכי בעולם! אתה ילד פשוט מדהים! והפתיע אותי לראות ת'מערכת היחסים הנהדרת שלך עם אמא שלך! סיווןןןןןןן תעשה לי קוטז'!!!!!!

no name ooo

New member
אוקיייייייייייי

זה היה פרק ממש נחמד... אבל... שבוע הבאה ניראה יותר נחמד!!!!!!!!!!!!!1

guy golan

New member
לפי דעתי

פרק נחמד מאוד החינוך של מרית הוא קיצוני בגלל שבחור בן 17 ונערה בת 14 צריכים לדעת להסתדר לבד עוד כמה שנים כשהם יגדלו הם יצטרכו להסתדר בלי אמא אבל כל הכבוד לה שהיא מקדישה מעצמה למען הזוגיות למען הילדים ושלום הבית. אצל מיכל גם יש קיצוניות מסכנים הילדים ובמיוחד הקטנים שזקוקים לתשומת לב, אני חושב שטוב לתת לילד עצמאות אבל לא להזניח אותו מהבוקר עד הערב. ושבוע הבא נראה לי הולך להיות פרק מצחיק

guy golan

New member
לפי דעתי

פרק נחמד מאוד החינוך של מרית הוא קיצוני בגלל שבחור בן 17 ונערה בת 14 צריכים לדעת להסתדר לבד עוד כמה שנים כשהם יגדלו הם יצטרכו להסתדר בלי אמא אבל כל הכבוד לה שהיא מקדישה מעצמה למען הזוגיות למען הילדים ושלום הבית. אצל מיכל גם יש קיצוניות מסכנים הילדים ובמיוחד הקטנים שזקוקים לתשומת לב, אני חושב שטוב לתת לילד עצמאות אבל לא להזניח אותו מהבוקר עד הערב. ושבוע הבא נראה לי הולך להיות פרק מצחיק

אחלה פרק../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחח אהבתי ת'סוף שבמקום אלו שמהקיבוץ ישתנו הם רק חיזקו את מה שהם עושים עוד יותר
כל הכבוד
ובאמת אם היה ככה כול משפחה הולכת לדבר עם האמא והמון המון צומי לכול ילד אז העולם היה יפה

המשפחה של מרית חתיכת מפונקים

שזה עצוב
והמשפחה מבית דגן ההפך...וגם זה עצוב,כי הם לא נמצאים בכלל עם ההורים
הילדים ממש חמודים,איך אפשר שלא לבלות איתם מידי פעם... מקווה שעכשיו הכל ישתנה כבר
נ.ב. הילדה מבית דגן לומדת שכבה מעליי
סתם לידע כללי

Kate9

New member
אווךךך מיכל הזו!

מעצבנת אותי.. העיקר לחדר גושר יש לה זמן אבל לילדים שלה אין לה זמן בכלל.. זה לא חיים זה...

למעלה