לא, למה אתה אנטישמי?
חבר יקר אולי זה יבוא לך בהפתעה אבל כן, אני חושב שהדרך שלי היא אמת.... ווואו, נפלת מהכיסא? זאת לא בושה לחשוב שהדרך שלך היא אמת וכן, שזו דרך החיים הנכונה לעם כולו. כמובן שהנושא, כמו בשאר התחומים בחיים דורש איזון. אני חושב שהדרך שלי היא הנכונה לכולם, אבל אני מבין שיש מידת אמת גם בהשקפות האחרות וכאן תפקידו של הדיון הציבורי, ללבן את ההבדלים האלו ולהגיע לאמת משוכללת יותר. לא, אני לא בעד ריסוס כתובות נאצה על פרסומות לא צנועות (למרות שהן משחיתות את המידות המעודנות). ולא אני לא בעד זריקת אבנים על מכוניות בשבת. אני כן בעד פתיחת הדיון בנושאים אמוניים ובמקורותינו. אני חושב שהעם שלנו צמא וצריך מאוד רוחניות ומשמעות שנמצאת במקורות. ובאשר לאגדות ולסיפורים... תפישת היהדות מבוססת על מעמד הר-סיני שהועבר מדור לדור. אבא שלי סיפר לי על מעמד הר-סיני כפי שסבא שלי סיפר לאבא שלי על מעמד הר סיני. מליוני אנשים לא משקרים לילדים שלהם במשך דורות. מדרשי חז"ל הם מקור מצויין להשקפת עולם מלאה ברוח. הם מלמדים אותנו מידות טובות ומוסר השכל. משום מה אנשים בדורנו התחילו לקחת כל מדרש כפשוטו. אין שום חובה דתית להאמין שרבי עקיבא באמת הזיז את כותלי בית המדרש בכוח תפילתו, הסיפור בא ללמד אותנו את כוחה של תפילה. אני מעולם לא הרבצתי לחייל או שוטר ועצם המחשבה על כך גורמת לי מועקה. מעולם גם לא ראיתי חובש כיפה מרביץ לחייל. ודווקה התרשמתי שבמאבק הנוכחי לא היתה שום פגיעה פיזית בכוחות הביטחון. אם-כן, מדוע כשאתה כותב בפורום באינטרנט "מי שמרביץ לחיילים ושוטרים הוא יהודי?..." זה קביל? הרי אף אחד לא ראה מקרים כאלו. ועוד שלהפך... דווקה אלימות המשטרה גרמה להרמות גבה. אז מה הסיבה שאנשים מקבלים טענות כאלו על אלימות הימין? תשובה - נשמע פשוט, אבל כן!!! קבל סקופ... בתקשורת ההמונים שולטת קבוצה קטנה של אנשים שלא רוצים מלכתחילה שום קשר לעם ישראל תורתו ארצו או צביונו האמוני. שלפחות יודו בכך ולא ילכו סחור סחור. יומנעים