עשית את שלך? מה בדיוק עשית?
אלוהים לא ברא אותי.. אתה יכול להגיד שזאת דעתך, אבל לא לקבוע עובדות בלי הוכחות, סגרנו?!
אני גם יכול להגיד ש"גריזלדה" בראה אותך... בלי להביא הוכחות.. תפוח? מממ. אחי אני לא יודע.. זה קטע ביולוגי.. שתיך של עץ.. משקים אותו במיים.. הוא צומח ופורח..
להפנות אותך לאיגוד בפרדסנים? איפה אלוהים פה? רגע רגע רגע!! די.... אלוהים הוא יו"ר איגוד הפרדסנים?.. אז בסדר.. אני מסכים איתך!
(הכל בצחוק. חח. פשוט אני חושב הפוך ממך.. ואתה לא מקבל את דעתי.. חח. אז זה לא משנה מה אגיד ומה אומר ומה אספר.. או אשורר..). חח אני נשמע שמלאני כשאני כותב בשפה כזאת חחח.. אם אתה מרגיש שאלוהים יצא את התפוח ואותך.. ואתה צריך לבקש ממנו.. כאילו שאכפת לו אם אתה נוגס באיזה תפוח, אז סבבה.. אני לא חושב שאלוהים יצר את הכל בשביל שנגיד לו כל היום תודה... אחרת למה הוא יצר אותנו?... בשביל לשמוע את התודות שלנו?.. זה ה"עסק" של אלוהים... פתח עוסק מורשה במע"מ, פתח תיק עצמאי במס הכנסה וביטוח לאומי... ואז ברא את כל מה שיש בעולם וגם אנשים שקטנים שיגידו לו "תודה אלוהים" "תודה אלוהים" על כל תזוזה שלהם?... זה העיסוק שלו?.. איזה משועמם.. (אני בכוונה כותב ככה.. אין לי כוונה לפגוע אחי... רק לנסות להסביר איך שאני רואה את הדברים... אם נפגעת אני מצטער.. אחי היהודי..)
אתה מכיר אותי לא מאתמול ולא מהיום.. אתה יודע שאין בי רוע
.. רק קשה לי להבין התנהגויות מסויימות
יאללה זזתי לברך על המזון.. אכלתי כמות מסחרית של אוכל.. ברכה קטנה לא תספיק לו שם למעלה.. בעננים
(אני צינזרתי חחח. מה אתה מסתכל עלי ככה)
(מי שקורא את זה יודע שזה הוא) חח..