התפקדות אפריל!

איזה חצי ת"א, רק הגן המשולש והסנטר

בעזריאלי יהיה מפוצץ בוונאביז מכוערים ובלתי אפשרי לזוז שם במצב הזה. אתה לא רוצה להיות בעזריאלי ביום רביעי. P:

Prophet Of God

New member
אבל

למי יש כוח להתחיל להסתובב בתא ואחכ לחפש איך לחזור. אני בא אם נתנחל בעזריאלי, אפשר לשבת בלובי של הקומת חניה.

Super Alonit

New member
תמיד מעיפים אותנו משם...

הגן המשולש זה בדיוק דקה מעזריאלי ונעשה שם פיקניק מופלא

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo54.gif../images/Emo210.gif

שם: ענבר תאריך לידה: 2/11/86 מקום מגורים: אשקלון סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
(לא כי אני פקצה מפורום מטאל או משהו כזה
סתם כי אני באמת עייפה!) *נראה* אותך במפגש, נכון? נכון לעכשיו- כן. אבל לא רוצה להבטיח. 3 עובדות על עצמך: אני פסיכופטית, יש לי עגיל באף
ועיניים ממש גדולות שכשאני רוצה- אני יכולה להשתמש בהן לאיום וזה יותר מפחיד מכל גרזן/לום/נבוט. אייסי/מסן: 164101958 [email protected] (מי שעדיין לא הוסיף אותי- בואנ'ה יא חוצפנים, תוסיפו!!!) תמונה: ללא ספק... אחת המצחיקות
יצאתי ז-ו-ו-ע-ה פה אבל מה זה משנה... תראו אותי ביום רביעי
והתמונה הזאת... היא הורגת מצחוק!!!
וכמובן שומעת כרגע- איך שכחת לשים דבר כזה?? Opeth- Harvest אחד השירים האהובים עלי

ש נ י1

New member
מתפקדת../images/Emo22.gif

שם: שני תאריך לידה: 4.5.89 מקום מגורים: בקע עמוק בתוך האדמה
(באזור המרכז) סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? אוליי
3 עובדות על עצמך: אני אוהבת לנגן בגיטרה, לשמוע מוזיקה ולאכול גבינה צהובה. אייסי: 308477360 מסן: [email protected] תמונה: יש לי רק תמונות מטושטשות ומגעילות שאתם מעדיפים לא לראות
חג שמח וכשר לכולם

Super Alonit

New member
אני רוצה לראות בכל זאת../images/Emo9.gif

בקע עמוק בתוך האדמה... מתחכמת

נממ

שם: נועה תאריך לידה: 22.2.90 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) גחלים/שם של אל נורדי קשוח עם שגיאת כתיב
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
(בגלל הצוואר שכואב) *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) אהא 3 עובדות על עצמך: צימחונית שמנה וחובבת גות' (התאהבתי מחדש אחרי אתמול
) אייסי/מסן: [email protected] תמונה: עם נדיר וסער. קשוחים.

למעלה