התפקדות אפריל!

TheImpactBoy

New member
טוב

שם: אביעד תאריך לידה: 3.9.86 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) חור............ בעכו
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) חחחחחח כה 3 עובדות על עצמך: אני משועמם קליל אייסי/מסן: יש בפרטים תמונה: רדום במשרד שלי חברה, קשה בצבא

Blade Of Fire

New member
נו טוף

שם: עידן תאריך לידה: 21.8.86 מקום מגורים:פ":ת, עיר האורות סמיילי שמסמל אותך עכשיו: /m\ *נראה* אותך במפגש, נכון? דה דה 3 עובדות על עצמך: אני כותב סיפורים קצרים, אני משרת במודיעין, וכן-גם אני חושב שאלפים זו בעצם להקת מטאל מסתורית מיערות גרמניה העתיקה.... אייסי/מסן: [email protected] תמונה:נו... מפורים...

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא שמתי לב לאוזניים...

וחולצה מושי מושלמת של נייטוויש

*מתפקדת* 8!

שם: שמואל....לא, סתם
תאריך לידה:21.11.91 מקום מגורים: פ"ת, העיר שבה האורות לא משהו
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון?: אכן כן
3 עובדות על עצמך: אני קרציה, מאוד אוהבת לנגן על הכל ואם אני לא שומעת מוסיקה יום שלם אני יכולה לאבד הכרה :| אייסי/מסן: 322678797 [email protected] תמונה: אבלאבלאבללללל
טוב, האמת שזו תמונה שאותי הצחיקה אז אני אוסיף
(כיום אני לא נראית כ"כ זוועה, אני משתדלת להשתפר, עמכם הסליחה
)

danduuu

New member
קוקית יפה שלי../images/Emo99.gif את נראית כ"כ

בודדה
תמונה יפה אבל
איי לאב יו

אוווווו אישה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אינני בודדה, אולי קצת מיוסרת אבל לא בודדה, במיוחד לא כשאת פה!
והקונספט של התמונה אכן יפה, אבל אני לא
XDDDD אוהבתותך

danduuu

New member
שתקי את מהממת../images/Emo99.gif אני כ"כ מחכה

לפגוש אותך מחר שוב
!!!!!! אני מתגעגעת

blacknwhite

New member
מתפקדת!../images/Emo3.gif

שם: ענבר תאריך לידה: 1.12 עבר כבר... אבל זה לא מה שיפריע לחברה שלי לתת לי *עכשיו* את המתנה ליומולדת. מצד שני, המתנה היתה וויזמאסטר, אז אני אסתום
מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) ת"א? היה כ"כ מצחיק בפנימיה... כולם גרים בחורים ומסבירים חצי שעה איפה הם, ואז שואלים אותי איפה אני גרה ואני אומרת "תל אביב" ואז הם תוקעים בי מבט זועם והולכים
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
\
אני במצב רוח טוב. טוב, אולי הסמיילי הזה
*נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) בטח!!! 3 עובדות על עצמך: עבדתי היום בפלאפליה והרווחתי 100 שקלים (
), יש לי נטיה למשוך אלי אנשים שאני מכירה במקומות הכי הזויים (אהמ~ורד~אהמ) ואין לי שום דבר חכם להגיד על עצמי? אייסי/מסן: [email protected] תמונה: שלא תגידו שלא הזהרתי... אותה אחת עם הכובע-רועת-צאן

Super Alonit

New member
הכובע הזה הורג אותי כל פעם מחדש../images/Emo6.gif

כ"כ רועת צאן!
והקטע עם ת"א די מבדר... צריך לראות את זה

המ...

שם: נו, באמת >< תאריך לידה: שמור במערכת. מקום מגורים: אמונים. נו, למי זה אומר משהו?! הא?!?! (חוץ מענבר) סמיילי שמסמל אותך עכשיו: הא? :S *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) אממ... עדיין לא יודע. נראה. 3 עובדות על עצמך: אממ.. פריק, בסיסט.. ואימו P: אייסי/מסן: 341466876 [email protected] (נחשו מה זה מה P:) תמונה:

The Cat Woman

New member
שתוק, אתה בא!

ברור שאתה בא מה זת'ומרת, אחרת מי יחזור איתי דרומה??? האאא???

אם אני בא

ואת רוצה מישהו שיחזור איתך דרומה, אני דורש שתתלווי איתי לת"א (ואני אישית יוצא ברכבת של 8 ורבע ככה)

למעלה