לא מכירה אותה.... ות'כלס היא גם לא מי יודע מה מעניינת אותי
T The Cat Woman New member 2/4/07 #93 היא צריכה...? צריכה מה??? 0_ס תודה, אבל אני לא לסבית ולא דו מינית אה, כן... גם לא פדופילית! ילדות בנות 15 לא עושות לי את זה. סורי.
היא צריכה...? צריכה מה??? 0_ס תודה, אבל אני לא לסבית ולא דו מינית אה, כן... גם לא פדופילית! ילדות בנות 15 לא עושות לי את זה. סורי.
T The legendary DuDe New member 1/4/07 #38 טוב נו. שם: ג'ים? תאריך לידה: 21.2.1989! הא! 18 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) קריית טבעון. סמיילי שמסמל אותך עכשיו: *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) לא 3 עובדות על עצמך: אני גיטריסט, כותב ומלחין ללהקה שלי^^ אייסי/מסן: [email protected] תמונה:
טוב נו. שם: ג'ים? תאריך לידה: 21.2.1989! הא! 18 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) קריית טבעון. סמיילי שמסמל אותך עכשיו: *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) לא 3 עובדות על עצמך: אני גיטריסט, כותב ומלחין ללהקה שלי^^ אייסי/מסן: [email protected] תמונה:
T The legendary DuDe New member 2/4/07 #45 ../images/Emo25.gif חברה שלי כמעט ולא אמרה לי אף פעם שיש לי עיניים יפות, ובפורומים זה הדבר היחיד, זה מצחיק
../images/Emo25.gif חברה שלי כמעט ולא אמרה לי אף פעם שיש לי עיניים יפות, ובפורומים זה הדבר היחיד, זה מצחיק
S Super Alonit New member 2/4/07 #63 בהחלט עיניים מדהימות../images/Emo99.gif פעם ראיתי תמונה שלך עם חולצת דה סיירן (כחולה) וזה היה פשוט... שילוב מושלם כזה. (מניאק פוטוגני שכמותך! )
בהחלט עיניים מדהימות../images/Emo99.gif פעם ראיתי תמונה שלך עם חולצת דה סיירן (כחולה) וזה היה פשוט... שילוב מושלם כזה. (מניאק פוטוגני שכמותך! )
י ילדת הפרעות New member 3/4/07 #138 את מתכוונת לתמונה הזאת?../images/Emo6.gif *גונבת תמונות ממפגשים של נירוונה* חהחה ג'ים, זו התמונה ששלחת לי כשלא ידעתי מי אתה
את מתכוונת לתמונה הזאת?../images/Emo6.gif *גונבת תמונות ממפגשים של נירוונה* חהחה ג'ים, זו התמונה ששלחת לי כשלא ידעתי מי אתה
T The legendary DuDe New member 3/4/07 #155 אה, וזה לא ממפגש נירוונה, פשוט במקר ה הייתי שם בזמן שהם היו שם ואלין החליטה לצלם אותי בלי סוף><