התפקדות חודשית- ינואר

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודשית- ינואר../images/Emo41.gif

שם: גיל: תאריך לידה: כיתה\צבא\אחר: איזור מגורים: 1-5 להקות אהובות: מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה
ממתי בפורום? איך הגעת לפורום? ציון לפורום מ1-10? הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מה ההרגשה לגבי 2008? מה עשיתם אתמול בערב? תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?
קצת סטטיסטיקות
חמשת הפורומים המועדפים על הפורום בחודש האחרון: מיי כמיקל רומנס מיוז אופנה אלטרנטיבית דה יוזד פארמור
חוץ מאלו, פורומים שהיו ברשימה במשך השנה: פירסינג וקעקועים, לוסטפרופטס, פול אאוט בוי, זיהוי שירים, 30 שניות למאדים, HIM,
חמשת המציפנים של החודש: (132) CitizenErased (101) Rose131 (81) lestatgirl (74) GaIi4697 (72) Lyla Bellamy
חוץ מאלו, אנשים שהיו בראש הרשימה במשך השנה:RockingLikeTheDead, FallOutGirl, HagarStar, Luna Sphere, sha na na revol, Lies for the Liars, ScreamingForSomethin ועוד.. אחלה פעילות, רק לאן כל האנשים האלו נעלמו? הראו פעילות! Happy new year לכולם!

Lyla Bellamy

New member
מתפקדת

שם: שגית גיל: 15 תאריך לידה:2.10.1992 כיתה\צבא\אחר: י' איזור מגורים: ירושלים 1-5 להקות אהובות: מיוז , לוסטפרופטס אממממ ג'ף באקלי ולא יודעת יש כל כך הרבה קשה להחליט מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה : אני אוותר ממתי בפורום? אמממממממ איך הגעת לפורום? סתם מצאתי אותו ציון לפורום מ1-10? 10 איזו נחמדה אני הצעות לשיפור: אמממממ השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?חרא מה ההרגשה לגבי 2008?חרא מה עשיתם אתמול בערב?ישנתי
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?להשקיע יותר בלימודים ... במטרה שהשנה זה באמת יקרה

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 כיתה\צבא\אחר:י"א איזור מגורים:מבשרת\ירושלים 1-5 להקות אהובות:MCR,HIM,דה יוזד מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] [דילגתי על החלק הבא כי אני לא אובייקטיבית] השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מחורבנת מה ההרגשה לגבי 2008?שתהיה מחורבנת, אף יותר! מה עשיתם אתמול בערב?עיר תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?שתהיה.. נורמלית. מצלמה חדשה. קורס צילום. אממ.. אני חושבת שזה הכל.

Rose131

New member
אה, כמובן.

מטרות לשנה הקרובה- לעבור את הבגרות עוד 20 יום בציון מעל 90 כדי שביחד עם ה'מגן' זה יצא מעל 83 או משהו כזה, אין לי כוח לחשב. -לקבל על הקליפ מעל 90 -בגרות באזרחות ולשון מעל 80 -בגרויות במתמטיקה מעל 90 -בגרויות באנגלית מעל 95 [יש לי עוד בגרויות השנה?] -אה, יחידה פנימית של ספרות מורחב- כמובן שמעל 95. [חחח בסוף יהיה לי ממוצע 70 בכל הבגרויות, במקרה הטוב.] [לאלאלא, מחשבות שמחות! יאללה, אני מתחילה להשקיע. starting now- אני קמה מהמחשב והולכת להתארגן לבצפר
]

../images/Emo195.gif

שם: נועה גיל: עוד חודש 14 תאריך לידה: 31.1 כיתה\צבא\אחר: ח' איזור מגורים: מרכז 1-5 להקות אהובות: MCR, TU, מיוז, ML... מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה אין לי כוח
ממתי בפורום? משבוע שעבר, למרות שהייתי סמויה פה הרבה זמן
איך הגעת לפורום? קארין (דמולשין רומאנס) אמרה לי להצטרף והתעלמתי, ואח"כ נועה אמרה לי להצרף והצטרפתי ציון לפורום מ1-10? 10 D: הצעות לשיפור: לא נראה לי.. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? בסדר.. מה ההרגשה לגבי 2008? מקווה שיהיה יותר טוב מה עשיתם אתמול בערב? בהתחלה הייתי עם חברות, אח"כ כולן הלכו, אז נשארתי לראות סרט עם אחותי הקטנה
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לנסוע להופעה...

Rose131

New member
אה, אם יש לכם עשרות כינויים קודמים- כתבו אותם

באמאשלכם
וגם פינות. אוי. שכחתי את הפינות!
אוי

GaIi4697

New member
אני צריכה עזרה בכימיה!@

שם: גלי גיל: אני יכולה כבר להגיד 14?XD לא שזה כזה משנה
תאריך לידה: 8.1 [אהמ יום שלישי הבא אהמ] כיתה\צבא\אחר: ח' איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות אהובות: AM HIM CRIBS WS TR PD בלהבלה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה חחחח ממתי בפורום? מהקומונה עוד איך הגעת לפורום? לא זוכרת ציון לפורום מ1-10? חח המ 8? 9? לאדעתXD רוב הזמן אני פה>< הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? יש לי כוכבים על היד! מה ההרגשה לגבי 2008? יש לי כוכבים על היד!!1 מה עשיתם אתמול בערב? כלום אבל יש לי כוכבים על הידD: תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לצייר כוכבים! סתם לא. בעיקרון אני ממש מקווה לממוצע מעל 85 כזה למרות שאין שום סיכוי

Unaffected

New member
מממ

שם: סהר גיל: 16 תאריך לידה: 7.11.91 כיתה\צבא\אחר: י"א איזור מגורים: איזור? חדר ארונות
1-5 להקות אהובות: blink 182,no use for a name,less than jake מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: ממתי בפורום? אממ.חצי שנה ככה איך הגעת לפורום? בגלל נועה XD ציון לפורום מ1-10? לאדעת
הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? לא משו מה ההרגשה לגבי 2008? לאדעת,נראה כבר מה עשיתם אתמול בערב?ישנתי תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לסיים עם מתמטיקה FOR LIFE [23.6!!] ובכללי לשרוד את י"א כי היא נוראית ושה..מצב[><] של החודשים האחרונים ייגמר. זהו

GD ROCKS

New member
DDDDD:

שם:רותי גיל:17 תאריך לידה:2.4 כיתה\צבא\אחר:יב איזור מגורים:ב"ש 1-5 להקות אהובות:ברנדניו,אלכסיס,בייסייד,דהיוזד,הקופים. מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] תמונה:לאבאלי. ממתי בפורום?לא זוכרת
איך הגעת לפורום?חח וואי גם לא זוכרת. ציון לפורום מ1-10?8 הצעות לשיפור:.. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מעולה:) מה ההרגשה לגבי 2008?לאיודעת.. נראה לי יהיה מעפן בגלל הצבא וזה מה עשיתם אתמול בערב?הייתי אצלה חברה, אח"כ הלכנו לבית של עוד חברה. קיצור לא משהו מיוחד בכלזאת היה מגניב תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?לטוסססססססססססססססססססס להופעה של ברנד ואלכסיס )))))))))))))): אני כלכך מצפה לזה ): והלוואיהלוואיהלוואי להתחיל רפואה?! וואי הלוואיהלוואי.

Bleed for Me

New member
../images/Emo9.gif

שם:דניאל גיל:18.8 תאריך לידה:4.5.89 כיתה\צבא\אחר:צבא איזור מגורים:ר"ג 1-5 להקות אהובות:ארקטיק מאנקיז,פראמור,מקפליי,גרין דיי,MCR מסנג'ר\אייסיקיו:D[email protected] ממתי בפורום?מאז שהוא נפתח..וגם מימיי הקומונה איך הגעת לפורום?דרך הקומונה ציון לפורום מ1-10?10 הצעות לשיפור:--- השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?סבבה מה ההרגשה לגבי 2008?שיהיה טוב מה עשיתם אתמול בערב?הייתי עם חברים במופע סטנד אפ של נאור ציון תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?לא..שיהיה טוב..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16 בקרוב מאוד. תאריך לידה: 22.3 כיתה\צבא\אחר: י'. איזור מגורים: ראש העין. 1-5 להקות אהובות: פיונרל פור אה פרינד, לוסטפרופטס, דה בלאקאאוט, קידס אין גלאס האוסז, יו מי אט סיקס. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: אין לי מעודכנת נורמלית ~,~ ממתי בפורום? מאז הקומונה. איך הגעת לפורום? אחרי הקומונה XD ציון לפורום מ1-10? 7. לאן לעזאזל נעלמו האנשים?!?! זה היה הפורום האהוב עלי ;; באמת. חוץ מכמה דברים.. הצעות לשיפור: אנשים תחזרו ~,~ השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מעוווווווווולה. מה ההרגשה לגבי 2008? שהולך להיות הרבה יותר טוב!! בעצם אין כבר לאן להגיע אחרי לונדון,לוסטפרופטס,פיונרל וכאלה האלה XD אבל נו. יהיה טוב בדברים אחרים
מה עשיתם אתמול בערב? ישנתי ~,~ תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? ההוא מי"א. לעבור בגרויות. שדניגריי מארה"ב תישן אצלי רוב הקיץ.

CitizenErased

New member
לא שמתי לב שאני כותבת כל כך הרבה../images/Emo12.gif

שם: לירון גיל: 21 תאריך לידה: ה12 באוגוסט 86 כיתה\צבא\אחר: עבודה!! צליל בקניון רננים ברעננה איזור מגורים: רעננה 1-5 להקות אהובות: מיוז, רייג' אגיינסט דה משין, קסביאן... אפשר גם זמרים? ג'ף באקלי וליאונרד כהן מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? מההתחלה איך הגעת לפורום? נראה לי נועה פרסמה את הקומונה באיזה פורום שהייתי בו, לא זוכרת ציון לפורום מ1-10? מינוס 2.. סתם אין לי שמץ הצעות לשיפור: עוד פינות השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? חביב לעיתים, חרא בסוף מה ההרגשה לגבי 2008? התחיל על רגל שמאל.. נקווה שישתפר מה עשיתם אתמול בערב? ראיתי סימפסונס והלכתי לישןן! עבדתי על הבוקר
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? הרבה.. לרזות קודם כל.

lestatgirl

New member
../images/Emo9.gif אופסי..

שם:אטי גיל:18 תאריך לידה:9909 כיתה\צבא\אחר:בקרוב שנה א?.. איזור מגורים:ראשלצ 1-5 להקות אהובות:ברייט אייז מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] תמונה ממתי בפורום?מההתחלה איך הגעת לפורום?מהקומונה :p ציון לפורום מ1-10? לאחרונה 7 הצעות לשיפור:אם אתם נהנים פה מי אני שאגיד מה לשפר
השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?סדר מה ההרגשה לגבי 2008?הרבה יותר טוב מה עשיתם אתמול בערב?[הכוונה לסילבסטר?] שתיתי עד שהקאתי את נשמתי. באמצע הכביש. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?כן.

Rose131

New member
את גולשת בפורום שאני שואלת את דעתה../images/Emo12.gif

כי אני די שמה לב שהאווירה פה עכורה-משהו בזמן האחרון ואני תוהה מה לעשות כדי לשפר, לדעת הגולשים. [define שנה א'
]

lestatgirl

New member
אה אוקיי ../images/Emo13.gif

אני פשוט חושבת שהפורום מעט דועך לאט לאט כי הרוב פה אאל"ט בגיל של בצפר ובדיוק חזרו ללמוד אחרי השביתה ונורא בלחץ מהלימודים, אז לאנשים יש פחות זמן לפורום וגם לראות את הערוץ בכלל אני יודעת שלי אישית אפילו שאני לא במסגרת כרגע יש פחות זמן לדברים האלו וזה אולי ישמע מצחיק, אבל דיכאון חורף, אין מה לעשות כולנו מבואסים בחורף, וגם הרוב הגדול פה זה בנות אז אני מניחה שיש הרבה PMS שמשפיע
וכאילו גם המון פינות נעלמו פתאום שהם די החיו את הפורום כשאין הרבה דיונים חדשים [חוצמהאלה של השנה חדשה שבאמת ח"ח ענקי על ההשקעה ועל כך שהשגת גם מתנות מתפוז באמת רואים שאת עושה הרבה בישביל הפורום [במיוחד עם לימודים ועבודה]ואני מעריכה זאת]. שנה א, אומר שאני מתחילה ללמוד חודש הבא [יאיי!]

Rose131

New member
תכלס צודקת..

גם אני הרבה פחות בפורום [קחי לדוגמה את הסטטיסטיקות- באוגוסט כתבתי 400 הודעות בחודש
] ובאמת אין הרבה זמן להכל, אבל אני מניחה שעוד חודש-חודשיים כשכל ההלם-פוסט-שביתה ירגע אנשים יכתבו יותר בתכיפות, אני מקווה. עד אז מה שאפשר זה לשתף כמה שיותר פעולה עם השרשורים שכן פותחים פה ולא לנטוש פינות על ימין ועל שמאל.. אפשר לעשות ביוגרפיות שאני עובדת על זה כמה שאני רק יכולה אם זה בלכתוב בעצמי ואם זה בלהציק לאחרים שיכתבו
הגדירי PMS
. ו.. דיכאון חורף חוץ מזה שהוא מדכא[גאוני], הוא גם מוציא את החשק מהטלוויזיה ומהמחשב. וכל המוזיקה שאני שומעת זה שירי.. חורף
דכאוניים שכאלו. וואי פינות זה נושא כאובXD נמאס כבר לפתוח על זה כל חודש שרשור חדש. מה שכן, עדיין דרוש מנהל למצעד האינדי שאני בטוחה שיש פה בערך 50% פורום שיכול ואולי אפילו רוצה לפתוח אותו. עוד שרשור פינות אעשה אחרי ה23.1 הארור. ותודה, בשמחהD: ובהצלחה!

Unaffected

New member
את לא יודעת מזה PMS? ../images/Emo12.gif

נו,מכירה את זה שאת נוראאאאאאא עצבנית לפני מחזור ובא לך להרוג חצי עולם? אז זה

למעלה