התפקדות חודשית- ינואר

Rock Bottom

New member
חחח חבל שלמרביתם יש טעם שמתחיל

בדברים כמו מושיק עפיה ומסתיים בגג של הגג באיזה די ג'יי טייסטו כזה.
אבל זה בסדר! אנחנו הקומץ האיכותי של ראשון!

../images/Emo216.gifיא, שרדתי חפירה../images/Emo6.gif

כל הכבוד על הספונטניות הקצת יקרה..חחח נו, נהנת? זה מה חשוב:]

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif~ מפסיקה להתחמק מלענות על זה../images/Emo98.gif ~

שם: מור. גיל: 15 וחצי. תאריך לידה: 7.4.92 כיתה\צבא\אחר: י' טכ"מ. איזור מגורים: מרכז. 1-5 להקות אהובות: עזבו, חרא להקות. מסנג'ר\אייסיקיו: יש בכרטיס אישי אאל"ט. תמונה אני במהירה. ממתי בפורום? אין לי מושג. איך הגעת לפורום? הייתי סמויה כמה חודשים [בערך מההתחלה] ואח"כ הצטרפתי. ציון לפורום מ1-10? 8. הצעות לשיפור: אני אוהבת את הפורום, גם עכשיו שצימצתי את שעות הציפייה שלי בערוץ. אבל יהיה נחמד יותר אם אנשים יבינו שהכל טעם אישי ואין טעם לזלזול. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? רובה נוראית. אבל אני אופטימית, מה שלא הורג אותך מחשל אותך וזה. [למרות שהרג מישהו אחר
.] מה ההרגשה לגבי 2008? חולניתת@! מה עשיתם אתמול בערב? קינחתי אף
אבל הייתה נשיקה
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לקנח אף? אמ~ ללכת לישון מוקדם [בכל זאת, אני צריכה להשלים שעות שינה של שנה שלמה], ללמוד [לא בביצפר], בגדול לנצל את השנה עם האנשים פה ואז לעוף מפה. אה ולראות את כל שנות ה-70 ווהו~!

Mg14

New member
אני

שם:מור גיל:16 במרץ:) תאריך לידה:19 במרץ כיתה\צבא\אחר:י' איזור מגורים:ראשל"צ 1-5 להקות אהובות:מכ"ר, מיוז, דה יוזד, פטריק וולף, אוונג'ד סוונפולד מסנג'ר\אייסיקיו:נו טנקס תמונהגם כן ממתי בפורום?ממש מעט זמן איך הגעת לפורום?כשהתחיל להיות לי ערוץ MTV2 ציון לפורום מ1-10?9 הצעות לשיפור:להיות פחות שומם השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?בסדר מה ההרגשה לגבי 2008? הרגשה הרגשתית מה עשיתם אתמול בערב?חח זה כבר מזמן לא אתמול בערב. וישנתי כמו בטטה תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?לשרוד

../images/Emo216.gifאני תמיד פה../images/Emo3.gif

:] שם:מיכל גיל:אוטוטו 18 תאריך לידה:18.01.90 כיתה\צבא\אחר:י"ב איזור מגורים:ירושלים 1-5 להקות אהובות:מכ"ר, BB, מיוז, אוונג'ד סוונפולד, HIM,אנטווין.(6!) מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] תמונה
ממתי בפורום?:מאז שנפתח:] איך הגעת לפורום?:בטח מMCR.. ציון לפורום מ1-10?:10 כפרעליכם:] הצעות לשיפור:.. השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?:נחמדה מינוס. מה ההרגשה לגבי 2008?:אופטימי..חחח מה עשיתם אתמול בערב?:יענטו ב-1? אכלתי. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?:אשכרה לשבת וללמוד;;

PATD

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif

שם:תמררררר גיל:18 תאריך לידה:24.9 כיתה\צבא\אחר:צבא D:
איזור מגורים:מבשרת
1-5 להקות אהובות:פאניק, TAI, קוברה, 30סטמ,פארמור מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] תמונה:
אני מימין
ממתי בפורום?מהקומונה איך הגעת לפורום?דרך הקומונה
ציון לפורום מ1-10? הצעות לשיפור:לאיודעת חחח השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?מעולה!!! מה ההרגשה לגבי 2008?תיהיה שנה טובה :) מה עשיתם אתמול בערב?לימודי ערב בצבא חחח
תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?ממממ

Rock Bottom

New member
3 שנים ארוכות מאוד חח

טכנאי דרג א' של F15 בטייסת קרב. נכון שזה נשמע ממש TOP GUN שכזה? אז זהו שזה לא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיואו חיל האוויר! כמו אמא שלי../images/Emo69.gif

המממהממ.. מישהו כאן בצריפין במקרה...?

Rose131

New member
לאדעת אם כאן, אבל אני מכירה מנהלת של פורום

אחר שכן

M a a y a n K

New member
גם אבא שלי היה בחיל האויר, זה כנראה גנטי

ואני הייתי בצריפין 3 חודשים ובחנוכה הייתי שם 4 ימים, אני מקווה שאני לא אצטרך לחזור לשם יותר...

Djerry

New member
בו!

שם: דגנית גיל: 18 תאריך לידה: 21.11.89 כיתה\צבא\אחר: יב איזור מגורים: קריות 1-5 להקות אהובות: Muse, Air Traffic, Bright Eyes, Silverchair, מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? לא זוכרת איך הגעת לפורום? לא זוכרת ציון לפורום מ1-10? הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? בסדר לא יותר מה ההרגשה לגבי 2008? עמוסה מה עשיתם אתמול בערב? למדתי למבחן בכימיה תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לקנות גיטרה, לעבור את המיונים בחיל הים, לעבור את הבגרויות וזמן לטוס ללונדון.

למעלה