התפקדות חודשית- ינואר

M a a y a n K

New member
לא קשור לחורף...

היא כתבה שהרוב הגדול פה הוא בנות אז בטח יש הרבה PMS.... זה מזכיר לי סטיקר שראיתי היום שהלך בערך ככה: "PMS allows girls once a month to act like guys act all the time" או משהו כזה...בקיצור זה היה מצחיק

lestatgirl

New member
כן צריך לתת זמן קצת

זאת עליה לצורך ירידה, ושמעתי שיש איזה בגרות היום גם גמני שומעת אך ורק ברייטאייז מהמערכת זה בסדר זה המזג אוויר משפיע מוזיקלית אני מבטיחה שאנסה לקחת על עצמי פינה אחת כדי לעזור, וגם בא לי כזה משהו [האמת שיש לי רעיון לפינה חדשה, אני אשלח לך מסר על זה בקרוב..] ותודה רבה

Rose131

New member
אוי איזה מגניב../images/Emo12.gif

כאילו, זה גם כולל ספרות-אפיקה וכל מה שמסביב? או כתיבה נטו?

lestatgirl

New member
בעיקרון כתיבה נטו

למרות שנראה לי שאני אשלב גם צילום עם זה, ממש בא לי לאחרונה יותר מתמיד.

../images/Emo209.gif

שם: יעל גיל: 16 תאריך לידה: 6.8 כיתה\צבא\אחר: יא איזור מגורים: כפ"ס 1-5 להקות אהובות: פטריקוולף, ג'ףבאקלי, רדיוהד, מיוז, מכר מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] ממתי בפורום? מהקומונה.. איך הגעת לפורום? לא זוכרת
ציון לפורום מ1-10? 8? נגיד הצעות לשיפור: אמ השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? מדהימה חוץ מהסוף שלה....... מה ההרגשה לגבי 2008? הולך להיות קשה מה עשיתם אתמול בערב? כלום:) תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לשרוד|:

המ

שם: מיטל גיל: 15 תאריך לידה: 17/7 כיתה\צבא\אחר: י' איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות אהובות: דה יוזד, סיסטם אופ א דאון, אוונג'ד סבנפולד, אטריו ושיהיה אמסיאר. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה אם אפחד לא שם למה שאני אשים
ממתי בפורום? מלפני כמה זמן. איך הגעת לפורום? המ ציון לפורום מ1-10? 8, כי חלק פה מתנשאים. הצעות לשיפור: ... השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סבבה מה ההרגשה לגבי 2008? מגניבה מה עשיתם אתמול בערב? אממ עם חברות לג'ירף> כיכרריבן> הבחור ההוא ב12. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? הופעה של דה יוזד בוורפד טור.

t a o t a o

New member
( & )

שם: טאו גיל: 24 תאריך לידה: 12.9 כיתה\צבא\אחר: אחר איזור מגורים: בתוך הראש שלי 1-5 להקות אהובות: מאניק סטריט פריצ'רס, נגזרות ליברטינס לדורותיהן מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה ממתי בפורום? כשעוד היה קומונה איך הגעת לפורום? אוטובוס ציון לפורום מ1-10? אה הצעות לשיפור: לא היו דיבורים על שינוי שם הפורום ל"MTV2 ובחורים בריטים טובי מראה" פעם? השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? לא משהו מה ההרגשה לגבי 2008? לא משהו מה עשיתם אתמול בערב? כלים תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? עוד כלים?

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 תאריך לידה: 21.2 כיתה\צבא\אחר: ט' איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות אהובות: פראמור, קיוט, קוברה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? הממ אני עוד מהקומונה :) אבל ממש מהסוף
איך הגעת לפורום? לא זוכרת זה היה מזמן XD ציון לפורום מ1-10? 10 דהה [אחרת נועה תרביץ לי] הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? הייתה מה ההרגשה לגבי 2008? אני מתרגשת משהו אש שאתם לא יכולים לתאר [NOT...] מה עשיתם אתמול בערב? זה היה שלשום ושתיתי שמפנייה עם אמא וחבר שלה והלכתי לישון ב10 וחצי כי לא הרגשתי טוב |: יכולתי ללכת לחברה שלי היה בית ריק הרבה חברים ואלכוהול אבל.. לא. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? מה שיוצא אני מרוצה?

HagarStar

New member
תעשי אותי אדומה?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

או לפחות מישהו אחר שמגיע לו, כמו מי שיבחר באיש השנה ותעבירי לי את הכאב ראש בדרך, תודה

למעלה