התפקדות חודשית- ינואר

חח הייתי בראש הרשימה פעם?../images/Emo12.gif../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: עוד חודש ו10 ימים 18! תאריך לידה: 12.2.90 כיתה\צבא\אחר: י"ב איזור מגורים: ב"ש 1-5 להקות אהובות: TBS, FOB, מיוז, ארקטיק מנקיז, אייר טראפיק, פינץ'... מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה ממתי בפורום? מההתחלה.. איך הגעת לפורום? נמ.. אמרתי לנועה לפתוח קומונה על MTV2(?) ציון לפורום מ1-10? 9, זה הפורום שאני הכי אוהבת בתפוז הצעות לשיפור: לא יודעת השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? נראה לי בסדר לא זוכרת כבר מה ההרגשה לגבי 2008? שנה אחרונה לפני צבא, מקווה שיהיה כמה שיותר שווה מה עשיתם אתמול בערב? בסילבסטר? סתם חברות מעפנות לא משהו מיוחד תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לטוס לפאקינג לונדון!! ולהקים להקה

Rose131

New member
חחח "אמרתי לנועה לפתוח את הקומונה" ../images/Emo47.gif

לא היית ממש בראש, אבל בחמישייה הפותחת
בראש זה היה רק לירון, אני, ניקי ו.. אממ.. וואי, לא זוכרת

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שם: מעין גיל: 19 תאריך לידה: 11.8.88 כיתה\צבא\אחר: צבא איזור מגורים: קרית חיים/הר מירון 1-5 להקות אהובות: מיוז, MCR, AM, וקין מסנג'ר\אייסיקיו: המממ...אין לי... תמונה: עבור ממתי בפורום? נראה לי שמאז שהוא נפתח... איך הגעת לפורום? לירון או נועה פירסמו אותו בפורום MCR ציון לפורום מ1-10? 9, אתם צודקים הרבה אנשים נעלמו מכאן... הצעות לשיפור: נראה לי שיותר דיונים בנושאי מוסיקה? השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? האמת,די מרתקת,הרבה שינויים וכאלה מה ההרגשה לגבי 2008? נקווה לטוב? מה עשיתם אתמול בערב? ראיתי סרטים במרפאה... תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? אמממ...פשוט שיהיה טוב

M a a y a n K

New member
חחח...לא ידעת?

בטח, משם הגעתי לפורום הזה ובאיזשהו שלב פשוט לא היה לי כוח יותר כי זה פורום ממש גדול אז עזבתי...זה היה מזמן

קוניצ'יוואה

שם: טולי גיל: עוד שבוע 17 תאריך לידה: 10.1 כיתה\צבא\אחר: י''א איזור מגורים: פרדס-חנה כרכור 1-5 להקות אהובות: הממממ קשה קשה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] ממתי בפורום? לא זוכרת איך הגעת לפורום? לא זוכרת ציון לפורום מ1-10? 8 הצעות לשיפור:אהההההה לא יודעת..... השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סביר+ מה ההרגשה לגבי 2008? סביר- מה עשיתם אתמול בערב?(אני מניחה שאת מתכוונת לסילבסטר) עשינו פארטי אצל ידיד שלי (איזה בוצ'ה דחפה אותי ממש חזק! פעם הבאה שאני רואה אותה אני מכניסה לה מכות) תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? למות....סתםסתם, לא יודעת.....

Rose131

New member
באמאשלך,

זה שלך לוקח יום שלם(!!!!) להיכנס לפורום כדי לענות על השרשור, לא אומר שהזמן שהוא נפתח עובר אוטומטית להיום. תתביישי לך, באמת!

Rose131

New member
!!1

מה עשיתם אתמול בערב?(אני מניחה שאת מתכוונת לסילבסטר) כאילו, ברור שאני מתכוונת לסילבסטר! כי זה היה אתמול בהתחשב בעובדה שכתבתי את ההודעה ב1.1!
[ששש, התמוטטות-עצבים-לפני-מבחן-במתמטיקה-שאני-לומדת-אליו-כל-היום]

עונהההההההההההה

שם: רביד גיל: עבור תאריך לידה: 29.1 כיתה\צבא\אחר: אחר איזור מגורים: באר 7 1-5 להקות אהובות: סמיטס, פלסיבו, פיסטולס, הארד פיי, קאסאבין, ליברטינז, סטון רוזס וכו ממתי בפורום? ממתי שנפתח איך הגעת לפורום? דרך פרסום "פורומים חדשים" ציון לפורום מ1-10? 8, חלאס לטחון את מיוז, אני מתעבת אותם! גם רדיוהד. אם תורידו אותם יהיה 10. הצעות לשיפור: להביא את האמנים לשיחת לייב צאט השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? התחילה טוב, אמצע חרא וסוף טוב מה ההרגשה לגבי 2008? התחיל על רגל שמאל.. יהיה טוב יותר מה עשיתם אתמול בערב? אינטרנט, טלוויזיה ואכול תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? לטוס לחו"ל ולרזות

Rose131

New member
את רצינית בנוגע למיוז ורדיוהד?../images/Emo12.gif

זה נדיר

../images/Emo13.gif

שם:חן גיל:16 וחצי תאריך לידה:12.2 כיתה\צבא\אחר:י"א איזור מגורים: 1-5 להקות אהובות:גרין דיי , מיוז, קורן , פו פייטרס ומממ שיהיה MCR מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה ממתי בפורום?ממזמן איך הגעת לפורום?לא זוכרת חח ציון לפורום מ1-10?100 הצעות לשיפור: השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007?סבבה אגוזים מה ההרגשה לגבי 2008?בסדר. מה עשיתם אתמול בערב?ישנתייי תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה?לא חחח

Rock Bottom

New member
מישהו מוכן לשרוד חפירה?

אבל שווה לשרוד, יש גם המלצה! שם: אורון. גיל: תיכף 22. תאריך לידה: 27.3.86 כיתה\צבא\אחר: פוסט בית ספר/פוסט צבא. כנראה שאחר. איזור מגורים: למה רק איזור? אני לא מתבייש להגיד שאני גר בראשון, ראשון שליטה! (למעט הערסים הרבים שמעיקים על חיי היומיום של כולנו. לא, בפעם המאה, אני לא אח שלך, ולא, אני לא מוכן לקנות בשבילך סיגריות בקיוסק. תמותו כולכם
) 1-5 להקות אהובות: מיוז, המאנקיז, קילרס, קלאקסונס, אינקיובס, קסאביאן, וומבאטס, מקסימו, RATM, מון דה ביף!, אינטרפול, דאבס ויש עוד מאתיים, אבל אני אחתוך פה כי כבר ממילא עברתי את ה-5.
מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תמונה: לא עכשיו באמא'שכם. אין לי כוח לעבור לחלון הוספת תגובה.
ממתי בפורום? חודשיים בערך. איך הגעת לפורום? תמיד הייתי מציץ ממילא, ואז היה איזה טופיק אחד שממש גרם לי לרצות להגיב, אז הגבתי.
ציון לפורום מ1-10? לא חושב שאפשר לדרג פורום, זה די דבילי. אם אנשים ממשיכים לרשום פה אז סימן שהם נהנים ונחמד פה, דירוג במספרים לא יתן הרבה (זה לא שתקחי את הציונים של כולם ותעשי ממוצע או משהו, נראה לי.
) הצעות לשיפור: הכל אחלה ומוי כיף.
השאלה המתחלפת: איך הייתה 2007? סביר להניח שהייתה השנה הכי טובה בחיים שלי, כי קרו בה כל כך הרבה דברים משמחים כמו שחרור מצה"ל וזה.. חוץ מזה שמבחינה מוסיקלית זו הייתה השנה הכי מדהימה שהייתה לי אי פעם. זכיתי לחוות 2 הופעות של 2 מהלהקות שאני הכי אוהב אבר, אחת מוצלחת יותר (מה שאני מגדיר כהיילייט של החיים שלי בערך, כל הטיסה לבודפשט), השנייה קצת פחות (מה לעשות שאי אפשר להכיל את אינקיובס בתוך ההאנגר. תנאים זוועה לקיום הופעות ללהקות בסדר גודל של אינקיובס. היה מגניב אבל כל מה שיכל להשתבש להם שם בערך השתבש). חוץ מזה שהשנה גם קניתי המון המון דיסקים שמקשטים לי יפה את המעמד דיסקים השוודי הסקסי שלי מאיקאה. לא חושב שהייתה לי שנה שקניתי בה יותר דיסקים מהשנה. מה ההרגשה לגבי 2008? מקווה שתהיה לפחות כמו 2007 מהבחינה המוסיקלית בשבילי ושנראה פה המון הופעות שאנחנו מחכים להם כבר שנים. חוץ מזה שעכשיו כשאני אזרח הכל נראה מפחיד יותר כזה וקשה קצת לצאת מהבית אחרי שמתרגלים לחופש מוחלט, אז אני מקווה להתעכל טוב באזרחות וזה. השנה תהיה מגניבה. אני מקווה.
מה עשיתם אתמול בערב? חח וואו.. *שואף אויר* |החפירה| אז ככה, עשיתי את הדבר הכי מטורף בחיים שלי ובהחלטה של דקה וחצי בערך החלטתי להזמין כרטיס אוטובוס הלוך ושוב לאילת, הזמנתי חדר במלון הולידיי אין אקספרס (סליחה, בשמו החדיש - אקספרס ביט אילת. בהחלט היה בו ביטים. הרבה אבי ביטר ועופר ניסים. זה בערך הצלילים היחידים שבקעו שם מהבוקסות שלא היו מביישות את האומן 17 שהביאו איתם לשם הערסים בני ה-12 ששורצים במלון לחדר, ולא נתנו לנוח חצי דקה), ועשיתי את כל זה בשביל לפגוש מישהי מאילת שאני בקשר איתה כבר די הרבה זמן אבל מעולם לא נפגשנו. היא הציעה ולא היססתי לשניה, כי כבר נמאס ממצלמה. שם יצאנו בערב לאחת המסעדות הכי יקרות ופלצניות שהייתי בהן במהלך חיי (ואת זה אני אומר בתור חובב מסעדות יוקרה מושבע), שממוצע הגילאים שם היה בערך 78 וזה כולל אותי ואותה בממוצע, כן? גאד, כמה שאני שונא צרפתים. ביחוד אם הם מחוץ לגבולות צרפת.
משם עברנו לפאב לנשיקה של חצות וכל הבולשיט הזה וחזרנו לחדר אחרי איזה שעה וחצי די מפוצצים. אמנם היה נחמד והכל, אבל לא נראה לי שאני מסוגל להרים שוב הפקה שכזו (חוץ מזה שהייתי ג'נטלמן מוחלט ושילמתי על כל הערב הסופר יקר הזה בנוסף לכל הכסף שהוצאתי על הנסיעות והמלון, 1000 ומשהו שקל על יום ורבע באילת, אם מתחשק למישהו לדעת), והיא אמנם בחורה מקסימה אבל היא צריכה להישאר באילת כי היא כבר בשנה שניה בבן גוריון והיא לא מסוגלת להגיע למרכז, אז זה מסוג הדברים שלא ממש יכולים לעבוד וחבל. הייתי צריך להוציא את זה, מצטער אם קמתם הרגע עם האותיות ע-כ-ג-ד מהמקלדת דבוקות לכם למצח. אההה אבל יש גם חלק יותר טוב מבחינתי בכל הסיפור, כי כמובן שאם אני באילת חובה לפשוט על דיסק קלאב, רק חבל שכל מה שחיפשתי בערך, או שלא הגיע לחנות מעולם, או שנתקלתי במילה הכי מבאסת שאפשר לשמוע בחנות דיסקים - "אזל". היה די מצחיק כי ביליתי שם עם העובדים איזה 3 שעות כמעט בהמלצות הדדיות והפכתי לאהוב החנות עד שהציעו לי שם עבודה, חבל שזה לא אטרקטיבי מדי כי אני לא מתכוון להעתיק את החיים שלי לאילת כרגע. בכל אופן קניתי לי את הקריבס שחיפשתי במרכז ולא היה, את האחרון של הקייזרים שהיה חסר לי, הראשון של הפו פייטרס, ה-DVD החדש של אינקיובס, אבל השוסססס זה Some Cities של Doves, האלבום האחרון שלהם מ-2005 בלימיטד אדישן בקופסה ענקית יפהפיה, מארז שכולל CD+DVD+פוסטר, שזה דיסק שלמעשה בכלל לא שמעתי מעולם למעט 2 סינגלים מתוכו (Sky Starts Falling ו-Black and White Town), אבל היה לו מחיר כל כך מצחיק שזה פשע עם לא לקנות. הגרסה הרגילה שלו עולה בחנות 59 שקל, והגרסא המטורפת הזו עולה רק 39, או 33 אם לוקחים איתו עוד 2 דיסקים שמשתתפים יחד איתו במבצע של 3 במאה. את הדיסק אגב שמעתי אתמול ישר כשהגעתי הביתה והוא היה כל כך מדהים שהרצתי אותו בריפיט 3 פעמים אל תוך הלילה. השיר האחרון באלבום הזה - Ambition, הוקלט בתוך כנסייה ענקית נטושה ושומעים את זה בא לידי ביטוי בשיר, עם ההד הזה שהכנסייה יצרה ונותן כל כך הרבה עוצמה לשיר הזה. יש גם תיעוד של כל זה בבונוס DVD שבא במארז. פשוט כל כך ענק וכל כך מומלץ. אם אתם באילת בקרוב תעשו לעצמכם טובה ותפנקו את עצמכם באיזה Doves. הסיבה למחיר המצחיק זה שהם פשוט הביאו כל כך הרבה מהלימיטד אדישן ואף אחד לא קנה כי הם הדביקו לזה מחיר מגוחך בהתחלה, אז הם הורידו אותו לזנות. אין תלונות.
אני כל כך מתבייש שלא שמעתי אותו עד עכשיו. יש לי על המחשב רק את האלבום השני שלהם, The Last Broadcast, שהוא מעולה, ואז פשוט שכחתי מהם לחלוטין עד הביקור בדיסק קלאב. אם אתם אוהבים את ברייט אייז/קין/סנואו פטרול, אתם ממש תאהבו את דאבס. (אגב, למעריצי RHCP, יש בחנות גם מבצע על הלימיטד אדישן של סטאדיום ארקדיום בתוך קופסא ענקית יפהפיה שבתוכה אפשר למצוא את הדיסק הכפול, DVD בונוס עם מייקינג אוף דני קליפורניה ופרשנות של חברי הלהקה על כל שיר בדיסק, ועוד כל מיני שטויות כמו גולות בשקית משי כזו וסביבון מעץ על דיסקיות מתחלפות וקראפ כזה. שווה מאוד אם אתם בקטע של לאסוף דיסקים. פעם כל הקופסא הזו עלתה בטאוור איזה 240 שקל. בדיסק קלאב זה 69 כולה כשהדיסק הרגיל לבדו עולה בנפרד 59, אין סיבה שמישהו לא יקנה את המארז המטורף הזה. קניתי אותו כבר בביקור הקודם שלי באילת, למי שעוד לא, באמת כדאי לרוץ (אבל קודם כל בשביל Doves כי זו פשוט מוסיקה נדירה במחיר של ארוחה במקדונלד'ס בערך לפני שהגדלתם אותה בכלל, המוסיקה של RHCP כבר ממש לא עושה לי משהו לצערי מאז 2002 בערך, אבל אני אוהב לאסוף דברים מגניבים.
). *נושף אויר* |סחפירה| ותודה לשורדים. תכנונים מיוחדים\מטרות לשנה הקרובה? למצוא עבודה שאני אשכרה אצליח להנות ממנה, להתאקלם טוב באזרחות, אולי לטוס לעבוד בארה"ב יחד עם החבר הכי טוב ברגע שהוא ישתחרר, ושנזכה לראות פה ים הופעות שוות (סעמק מיוז, תגיעו כבר). עמכם הסליחה על החפירות, הייתי צריך להוציא את זה החוצה. שנה טובה לכולם! God bless וכאלה.

Rose131

New member
נו,

[אוף, הרגע הגבתי והמחשב נתקע.] קיצור, אני לוקחת את הנקודות ולוקחת את ההצעות לשיפור ומנסה לעשות כמה שאני יכולה כדי שיהיה פה יותר כיף וכדי שאנשים יותר יהנו וכדי שאנשים יבואו
ביקורת בונה וכל זה.. ובנוגע לאילת- וואו
[אבל היי, ספונטניות זה הכי אחי. עזוב את העובדה שאני צריכה לעבוד איזה שבוע וחצי בלחץ בשביל כזה סכום
]

lestatgirl

New member
אני שונאת את ראשון הדיסקים פה יקרים מידי

אני לא מאמינה שהדאבס שעולה כ"כ מעט בדיסקלאב ואני קניתי את הזה עם הDVD ואפילו לא קיבלתי תפוסטר אבל למזלי יש אולי תקווה, כי אם כבר ירידות ספונטניות לאילת, אמא אתמול נתקשרה ואמרה שיש מקומות מראשון עד שלישי בדן כולל טיסות בערך במחיר שציינת, אז כן אני אחרוש על הדיסקלאב לא מעט והדאבס באמת מצויינים? נכון שהם מצויינים? כשאני קניתי את סאם סיטיז בפעם הראשונה בהחלט הייתי ככה כן הם פשוט מהלהקות המפתיעות האלה שלא ציפית מהם להרבה ופתאום הם מפציצות, גאד אני מתה על להקות כאלה. ושמע דבר אחד יצא לך מהטיול לאילת חוצהדיסקים וזה סיפור לחברה או לנכדים או לפורום

Rock Bottom

New member
דאבס שליטה

כבר המון המון זמן שלא נהנתי ככה מדיסק שקניתי, כי אותו אני אשכרה שומע. 99 אחוז מהדיסקים שאני קונה כבר יש לי על המחשב בתצורה של MP3, אבל אני אוהב לקנות על כל מקרה, כי אין תחליף לדיסק מקורי שאתה רואה על המדף בחדר שלך. ועזבי, הפונקציה זה לא הפוסטר, הוא ממש קטן כזה עם הטראק ליסט עליו. זה כל המארז כולו. פריקין מדהים. אגב, אני שואל אותך כי את בטח תדעי. שמעת פעם להקה שנקראת ארקייב? המוכרים שם בחנות (שהם באמת החבר'ה הכי מגניבים שפגשתי באילת) המליצו לי עליהם קשות אחרי שראו שהתלהבתי מדאבס ואמרו שזה חור נוראי בהשכלה שמעולם לא שמעתי אותם. היה נראה לי תמוה קצת כל העיניין. בדרך כלל להקות דומות שכאלה לא בורחות/חומקות מהראדר שלי. אגב, שחזרתי לחנות יום למחרת להחליף את אחד מהדיסקים אחרי שקלטתי שהמדבקה המגנטית הענקית הזו דבוקה על הפלסטיק ישירות ולא על העטיפה (כי זה שואה לגמרי לנסות לקלף אותה משם), בא אליי פתאום אחד העובדים שלא היו יום קודם, אחרי שדיברתי עם העובד בקופה והזכרתי לו מה קניתי יום קודם, ואומר לי "בואנה, בנאדם, אתה אתמול היית זה שקנה פה דאבס? המנהל פשוט התלהב נורא היום שהוא ראה שנמכר דאבס והתחיל לצעוק ברחבי החנות מי מכר דאבס?!"

lestatgirl

New member
האמת שאצלי זה ככה רק לאחרונה

הייתי קונה דיסק אחרי 3 סינגלים שאהבתי [פחות אם האמן נורא הרשים אותי] כן שמעתי עליהם, גם יצא לי לשמוע אותם כמה פעמים ב120 דק' [תוכנית מעולה כשיש בעיות שינה נורא נחמד לראות שם קליפים לפני שהם נכנסים לערוץ ממש] אבל לא דחפו לי אותה יותר מידי ודיי שכחתי ממנ ואיבדתי עיניין. אבל אני מאמינה שלכל להקה יש תזמן שלה, תנסה אותם נראה לי שתאהב. [כ"כ אני לא זוכרת מתי זה קרה לי פעם אחרונה רק שאציטון זה לא פתרון טוב במקרה הזה..]
כן איכשהו כל המוכרים בחנויות הנורמליות תמיד אוהבים אינדי וכזה, למרות שדיי מפתיע לשמוע דשהיה שם דאבס כי פעם אחרונה שהייתי שם לא יהה יותר מידי דברים אלטרנטיבים [שזה לא חוכמה כי לא הייתי באילת איזה 3 שנים אחרי שהייתי נוסיעת כל שלושה חודשים] אבל עכשיו נשלים פערים מוחאחאחא.. וח"ח על כך שאתה נותן שם טוב לראשלצים הא

למעלה