התפקדות חודש יוני

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הילדים בהחלט חשבו כמוך.... עד היום הילדים מזכירים לי יום יום שהסכמתי לתפקיד הזה וקוראים לי "אוזניק"...

חחחחחחחחחחחח איזה חמודה!../images/Emo3.gif

והיית צריכה לצפות שאני אענה ואשים תמונה
אני אני, וגם אני צריכה לשמש דוגמה
יופי אני שמחה ששמת ^_^

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifמהיום ולעד את תישארי אוזניק../images/Emo6.gif *מתגלגלת על הרצפה מרוב צחוק*

hagayx

New member
תמונה

גם לי אין מבחר תמונות על המחשב אז זה מה יש --> מי שמנחש למה אני עצוב בתמונה מקבל באמת רספקט גדול!

hagayx

New member
תשובה

למי שלא יודע התמונה היא משוודיה..ובאותו יום קין הופיעו בשוודיה! הם היו רק במרחק 17 שעות נסיעה ברכבת ממני! אבל לא היה לי כרטיס
אז הייתי עצוב על הפספוס..(הייתי בכלל אמור לטוס חודש אחר כך אבל הקדמתי בשביל ההופעה)

../images/Emo7.gif זה פשוט לשבת ולבכות על הפספוס

ולמה הם מופיעים בכל רחבי אירופה ביולי, כשאני מגיעה באוגוסט!!!
אני דורשת דחיה!!!!!!! עם מי צריך לדבר?
את מי צריך להכות?
את טום, כמובן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בסוף תהיה עוד איזה הופעונת באוגוסט. את תראי. הבעיה היא שאני לא אוכל לבוא

Galadriel 3000

New member
וואו יש הרבה כתוב בשרשור הזה...

אני חייבת לקרוא הכל? שם: מיכל גיל: עוד 4 ימים 18 מגורים: רחובות השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אין לי מושג אבל אתמול שמעתי את כל אנדר די איירון סי. החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין: אין לי : מסר לאומה: חםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? לפני מלאאאאאא זמן

מיכללללללל../images/Emo24.gif

ג'ניפר את צריכה לפתוח הודעת יומולדת, זה התפקיד החדש שלך זוכרת?
איזה כיף שאת כותבת פה ^_^ ואת גם נכנסת עכשיו לטורניר הטאקי
ושכחת תמונה

maihlevi

New member
יש תמונה!! =]

מפורים השנה =] אני וחברתי המדהימה שהתחפשה לחבר המדרשיסט שלי חח =]] (בתיאוריה) אני לא דומה לעצמי,תמונה זוועתית אבל זאת היחידה שמצאתי.... ----אל תסתכל בקנקן אלא במה במה שבתוכו---- ^ נא להפנים

מתפקדת באיחור.. =]

הצטרפתי לפני כמה זמן אבל כמעט ולא כתבתי מאז כך שאתם בטח לא מכירים אותי ^^ אבל כדי לציין את העובדה שאני קוראת פה אני אענה =) שם: רוני גיל: 17 מגורים: קריות השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: ממ נראה לי atlantic
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין:
מסר לאומה: שבת שלום D: השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? ממ בטיול השנתי.. לפני כמה חודשים =] יום טוב

למה אין לך חלום../images/Emo3.gif חלומות זה טוב../images/Emo3.gif

ומאיפה בדיוק את בקריות
והאם כבר שאלתי אותך את זה
ומה שלומך

אם באמת יש משהו שאני רוצה

זה שהם ישירו לי
זה יכול להיות כ"כ מדהים
אני מקרית אתא, לא זוכרת אם שאלת אותי כבר
ואצלי הכל בסדר, תודה
מה שלומך

למעלה