התפקדות חודש יוני

../images/Emo6.gif לשניה חשבתי להדיח מהניהול...../images/Emo3.gif

אני מקווה שהתכוונת מהצפה בפורום
את גרה עם לסלי לבד?
בסוף הסברתן לנו את הסיבה האמיתית לשמותיכן? אני כבר לא זוכרת...
חחח גדול הקטע עם הסלאפ אין דה פייס!
עשיתי את זה בהופעה חיה, אבל על חברה שלי
ועדיין מגעיל אותי שזה מה שטום אמר על פאק, מצטערת
אני כנראה יותר דתיה ממה שחשבתי

justin9

New member
מהניהול?!

אין ולא יהיה מעריץ שיותר מתאים ממך לנהל את הפורום. ואני לא מתחנפת זה פשוט איך שאת אוהבת את הלהקה הזאת ברמות מטורפות. איך שאת מתייחסת לכל הודעה שנכתבת בפורום במיוחד לאלו שלא מקבלות תגובות (וזו דרך אגב הסיבה לזה שאת מחזיקה בתואר שיאנית ההודעות, ולא, זה לא רמז שתפסיקי) בקיצור, יישר כוח!!! זה יהיה נחמד להיות בראש טבלת ההודעות, אבל מהודעה להודעה זה נראה כל כך קשה ובלתי מושג חוצמזה זה די מעפן להיות זה עם המילה האחרונה, שלא עונים לו כבר כי אין כוח. אם אנחנו גרות לבד? חחח... היינו רוצות אבל אנחנו די צריכות תגבור בסיסי של אוכל סתם, זה נשמע רע... יש לנו אחלה הורים שנותנים לנו לשמוע קין מתי ואיך שאחנו רוצות. ולא הסברנו את הסיבה האמיתית לשמות שלנו והיא די רגילה - אמא שלנו פשוט אהבה מאוד את השמות האלה. דרך אגב, אם כן היה שיתוף פעולה בקטע ההוא עם השמות שאני לא אזכיר אותו יותר מפאת הפדיחה - הייתם זוכים לראות את לסלי כמישהו שלא הייתם רוצים להיתקל בו בסימטה חשוכה.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מקווה שאני לא מעאפנה בזה שאני האחרונה שמגיבה, כי פשוט אני יכולה לא לסתום את הפה שעות על קין אז אני מתנצלת
וחחחחחח על הסמטה החשוכה

justin9

New member
למנהלת פורום אין אפשרות לצאת מעפנה ../images/Emo11.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני מתנדבת להחטיף קצת לטום!!! זאת אומרת, קצת הרבה!
נכון הוא נראה בן אדם שמכות משאירות אצלו סימנים כחולים על הגוף??
זה נראה שיש לו עור כ"כ עדין, כ"כ צ'אבי!!! יאללה מתנפלים על טום!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif

אבל צ'אבי זה לא סותר את זה שבקלות יהיה לו סימנים כחולים
זה יותר בשר כזה, נו. קה יותר לפגוע. הגנה של הטבע
אוף למה אני נגררת לזה, מסכן!
אני אוהבת אותו עכשיו!

ביפ ביפ! גיתית כאן../images/Emo70.gif

שם:גיתית יוז רייס אוקסלי צ'פלין. גיל: 19 ומחצה לערך. מגורים:לונדון בייבי, יה! (אבל לא לעוד הרבה זמן
) השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש:נאמ. הרוב שמעתי אותו דבר..(והרבה, שלא תבינו לא נכון) אבל לדעתי אם היה משהו ששמעתי יותר זה A Bad Dream יש לו עדנה מחודשת אצלי פתאום. זה וקלוסר נאו, שהוא חדש... אבל הוא עוד לא על הMP שלי אז לא חרשתי עליו כמו שצריך עדיין. אין לי זמן לכלום זה לא פייר
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין:הו
לפגוש בהם, להתחתן עם טום, אחרי גיור וחזרה בתשובה כמובן, ולראות אותו מופיע מול קהל נפרד בכיפה סרוגה. סתם הוא יכול להמשיך להופיע, לא אעשה זאת לאנשים. אבל הוא יהיה שלי
ואם הוא נוגע בסמים אני מפרקת את אמא שלו. אפרופו אמא, נכון זה מצחיק שתמיד אמא של ריצ'רד קוראת באתר ומתקנת אותם? שמתם לב לזה כבר? איך מתאים לו שתהיה לו אמא חמודה
מסר לאומה: יש כמה: 1. קין שולטים
2. אתם פורום שולט
3. קין עוד יבואו לארץ
4. אם ממש תרצו ותעבדו על זה, גם אתם תהיו בהופעה של קין בחו"ל. 5. טחנתי את השכל בהודעה הזאת. 6. אני עוד אשוב. השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? כשחיכיתי בץתור שעות להופעה של קין בוומבלי. אני מתגעגעת אליהם
וזאת היתה הופעה לא כיפית ככה שזה יותר באסה להיזכר
תמונה
נו כבר בתחילת ההודעה ראיתם ששמתי. חה
תמונה מוויילס...אני קצת נראית שם פלצנית אבל לא נורא. ד"א- אם תצמצמו את העיניים ותטו את הראש קצת הצדה תראו שאחת הכבשים שם דומה באופן מטריד לטום צ'פלין. והרי לכם עוד משמעות למילה "פאק!" מסר נוסף לאומה: מי שמבין על מה הפרפאזה בנושא ההודעה שלי מקבל ממני ריספקט גדול

maihlevi

New member
חחחחח איזהה מראה של אולפניסטית לשעבר חח =]

:-X חחח גם אני כככה :))

justin9

New member
וואו גיתית לא זכרתי אותך עם שיער ארוך

והתמונה דווקא ממש חמודה. אהבתי את הרקע.
איזה קטע הזוי שאמא של ריצ'ארד קוראת באתר חחחחח... מה ואת מי בדיוק היא מתקנת? יש מצב לקישור דוגמא?

../images/Emo12.gifיא מצחיקה

במפגש פורום היה לי שיער עוד יותר ארוך כי זה היה לפני שהסתפרתי (הסתפרתי בערב הטיסה שלי חזרה ללונדון) אבל כשחושבים על זה הייתי עם השיער למעלה כל המפגש אם אני לא טועה, אז אני מבינה
אני לא מוצאת את הלינק לדבר האחרון שראיתי (היא תיקנה את האתר בטעות והם תיקנו וכתבו לה תודה
אבל מצאתי ציטוט שפעם כתבו באתר:"Apparently Richard's mum checks this website regularly, which is good to know (we'll avoid rude words from now on" וזה משעשע אותי

justin9

New member
we'll avoid rude words from now on

חחחח אהבתי. אותו דבר אני יכולה להגיד על עצמי אחרי שגליתי על סלידתך מהמילה פאק
וכן, היית עם שיער אסוף כל המפגש. נא לתשומת ליבך למפגש הבא.

נו, טוב ../images/Emo26.gif

אז אחרי שגיתית ענתה על השאלון וגם שמה תמונה, אני אשים גם תמונה שלי, א-ב-ל אין לי סתם תמונה שלי שאני מרוצה ממנה, ולכן בתמונה הזאת אני מחופשת לאוזן המן בשם "אוזניק" בהצגת פורים שעשינו לפני 8 בתי ספר יסודיים וגנים
אתם מוזמנים לצחוק עלי באופן חופשי

justin9

New member
שרי ../images/Emo70.gif את כל כך חמודה בתמונה ../images/Emo41.gif

אוזניק! איזה חמוד זה!!! אבל מזללללל שהסברת שזה אוזן המן עוד בטירופי הקל הייתי חושבת את זה לקו קלוקס קלאן בגרסת המתנחל

למעלה