ביפ ביפ! גיתית כאן../images/Emo70.gif
שם:גיתית יוז רייס אוקסלי צ'פלין.
מגורים:לונדון בייבי, יה! (אבל לא לעוד הרבה זמן
)
השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש:נאמ. הרוב שמעתי אותו דבר..(והרבה, שלא תבינו לא נכון) אבל לדעתי אם היה משהו ששמעתי יותר זה A Bad Dream יש לו עדנה מחודשת אצלי פתאום. זה וקלוסר נאו, שהוא חדש... אבל הוא עוד לא על הMP שלי אז לא חרשתי עליו כמו שצריך עדיין. אין לי זמן לכלום זה לא פייר
החלום הכי מופרע שיש לי לגבי קין:הו
לפגוש בהם, להתחתן עם טום, אחרי גיור וחזרה בתשובה כמובן, ולראות אותו מופיע מול קהל נפרד בכיפה סרוגה. סתם הוא יכול להמשיך להופיע, לא אעשה זאת לאנשים. אבל הוא יהיה שלי
ואם הוא נוגע בסמים אני מפרקת את אמא שלו. אפרופו אמא, נכון זה מצחיק שתמיד אמא של ריצ'רד קוראת באתר ומתקנת אותם? שמתם לב לזה כבר? איך מתאים לו שתהיה לו אמא חמודה
מסר לאומה: יש כמה: 1. קין שולטים
2. אתם פורום שולט
3. קין עוד יבואו לארץ
4. אם ממש תרצו ותעבדו על זה, גם אתם תהיו בהופעה של קין בחו"ל. 5. טחנתי את השכל בהודעה הזאת. 6. אני עוד אשוב.
השאלה החודשית:מתי בפעם האחרונה שיחקתם טאקי? כשחיכיתי בץתור שעות להופעה של קין בוומבלי. אני מתגעגעת אליהם
וזאת היתה הופעה לא כיפית ככה שזה יותר באסה להיזכר
תמונה
נו כבר בתחילת ההודעה ראיתם ששמתי. חה
תמונה מוויילס...אני קצת נראית שם פלצנית אבל לא נורא. ד"א- אם תצמצמו את העיניים ותטו את הראש קצת הצדה תראו שאחת הכבשים שם דומה באופן מטריד לטום צ'פלין. והרי לכם עוד משמעות למילה "פאק!" מסר נוסף לאומה: מי שמבין על מה הפרפאזה בנושא ההודעה שלי מקבל ממני ריספקט גדול