התפקדות חודש נובמבר

pink panther 8

New member
שמנו אותו ציטוט!!

חחח גם אני מתה על הציטוט הזה!! אני זוכרת כי מזה צחקתי כשהוא ענה לה חחח ו-וואלה לא ידעתי שאפשר להרחיב מקצועות כבר בכיתה ט' אצלנו זה מ-י'

Koki Girl1

New member
עונה ../images/Emo9.gif אין לי הרבה זמן להיות פה

בגלל הרבה מבחנים בבית ספר
שם:דניאלה שנת לידה:91 עיסוק: תלמידה בתיכון כיתה י' מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: עדיין לא בחרנו אבל אני אבחר בפסיכולוגיה שיר אהוב: מממ Everything I Do של בריאן אדאמס ספר אהוב: סדרת הארי פוטר תחביבים (שהם לא האוס): חח אמ לקורא להיות עם חברות הייתי אומרת לרכב על סוסים אבל פרשתי מהרכיבה אבל זה עדיין משהו שאהבתי מאוד לעשות (
) אמ ולראות סרטים וטלוויזיה דמות האוס אהובה: האוס
פרק האוס אהוב: אמ כולם ציטוט האוס אהוב: יש המון

randomguy

New member
היי דניאלה! ../images/Emo140.gif בהצלחה במבחנים!

ומהשירים של בריאן אדאמס, אני מאוד אוהב את "Baby when you're gone"

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו, זה מזכיר לי../images/Emo141.gif

שאחד השירים שאני הכי אוהבת זה Heaven, של בריאן אדמס גם

טובנו.

שם: טל שנת לידה: 1991 {נו מה? חחח} עיסוק: תלמידה {לצערי הרב...עוד שלוש שניםםםם!!! זה ייגמר מהר יותר ממה שנדמה. אוף, על מי אני עובדת?! חחחח} מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: מחשבים שיר אהוב: Desire- Ryan Adams בהחלט אחד האהובים ספר אהוב: אני אתגבר- דבורה עומר תחביבים (שהם לא האוס): מחשבים, כדורסל, שחיה, אופניים, בע"ח דמות האוס אהובה: האוס פרק האוס אהוב: יש כמה....אני אכתוב לפי המספרים...חח -1X21, 2X13, 2X24 ציטוט האוס אהוב: אני לא ממש בקיאה בציטוטים....חחחח

randomguy

New member
יופי! גם את בחרת שיר שהושמע בהאוס

(גם אני בחרתי שיר מהאוס!)

Elizabell

New member
עונה "קצת" באיחור...XD

שנת לידה: 1990 עיסוק:תלמידת תיכון - יא'
שיר אהוב:Leonard Cohen - Hallelujah ספר אהוב:"הציפור הצבועה" של יז'י קושינסקי תחביבים (שהם לא האוס): ציור, להכין גרפיקות, כתיבה, קראית ספרים, צפייה בטלוויזיה חחח והתנחלות על המחשב שעות XD דמות האוס אהובה: גרגורי האוס - יו לורי הוא שחקן פשוט מוכשר וכל רגע צפייה בו הוא מרתק ומענג XD פרק האוס אהוב: לא ראיתי את כל העונה הראשונה עדיין אבל הפרק שאני הכי אוהבת שראיתי עד עכשיו זה הפיילוט. ציטוט האוס אהוב: התיטוט שי לי בחתימה למטה. משהעלתי כתמונה זה משהו שהכנתי בשיעור עצוב גרפי בבצפר XD מה אתם אומרים? XD

Benjamin Turner

New member
לאונרד כהן? לא ג'ף באקלי? לטעמי

הגרסה שלו טובה יותר, והאמת שגם הושמעה אצלי בלופ יחד עם desire ו-colors (מ2X13 ו-2X07 בהתאמה) עד שהגיע Fools for Love עם אחד השירים הממכרים ביותר שאי פעם שמעתי (walter reed). ככה זה כשגרים מטר מהפקולטה ומהעבודה ולא נוסעים להורים כי אין זמן-אין הזדמנויות לשמוע רדיו ולהרחיב את הרפרטואר המוזיקלי מעבר להאוס (מזל שהסאונדטרק של הסדרה מבריק).

למעלה