התפקדות חודש נובמבר

shanistern

New member
הי רן, אצלי הכל דבש

איך אצלך? היום בבוקר המלצתי לך בחום להתחיל לצפות בפרקי העונה השלישית, אל תחכה, פשוט תראה, האיכות מעולה והפרקים- משתבחים מאחד לאחד. רוץ מהר והתחל לצפות. שבוע נפלא

randomguy

New member
../images/Emo13.gif אצלי הכל כרגיל. בקשר לעונה 3,

אמרתי שאני אשקול את זה. כרגע אני ממילא לא יכול, כי המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל זה ועדיין לא שידרגתי אותו

טוב נו...

שם: טל (אני מניח שכבר ניחשתם...) שנת לידה: 1985 עיסוק: סטודנט שנה ג'. מקצוע: רפואה. שיר אהוב: so far away - staind. ספר אהוב: "המשחק של אנדר" של אורסון סקוט קארד. תחביבים: מחשבים, מדעים, חברים וכו'... דמות האוס אהובה: ד"ר סבסטיאן צ'רלס, רק בגלל הפרק המצוין. פרק האוס אהוב: כמובן שthree stories וno reason, אבל אני ממש אוהב את TB or not TB(ששם פוגשים את ד"ר סבסטיאן צ'רלס....). והפרק הרביעי בעונה השלישית... ממש אהבתי. ציטוט האוס אהוב: איך לא.... everybody lies!!! ואומנם לא אני הכנתי, אבל ברוח הציטוט, מצורפת תמונה...

randomguy

New member
אתה מקורי...בחרת דמות מגניבה!

אבל האוס נורא שנא את ד"ר סבאסטיאן
וכל הפרק הוא צחק עליו. קמרון אהבה אותו
גם אני מאוד אהבתי את הפרק הזה (2X04) זה ממש פרק מדהים! בעיקרון אני יותר אוהב פרקים קלאסיים כאלה (כמו 2X04) מאשר פרקים יוצאי דופן (כמו 1X21 ו 2X24 שהרוב חושבים שהם הכי טובים). ואתה צודק בקשר לציטוט!

randomguy

New member
../images/Emo85.gif דובי חמוד! ../images/Emo9.gif

מה הקטע של הכסף? הוא מקבץ בשבילך נדבות?
(אם כן, תשימי לו גבס על רגל אחת, ורטייה על עין אחת, הוא יגרוף פי שניים כסף
)

אני כבר לא זוכרת ../images/Emo122.gif

עשיתי לו סדרה של תמונות ע"פ כל מיני בדיחות שעלו באיזשהו שרשור בפורום אחר
הנה עוד אחת

shahar615

New member
מתפקדת

שם:שחר שנת לידה:1992 עיסוק:תלמידה מקצוע לימוד אדמי/מקצוע מורחב בבי"ס:בשנה הבאה... שיר אהוב:In my life-beatles ספר אהוב:הנסיך הקטן תחביבים (שהם לא האוס):לנגן לשיר ולישון דמות האוס אהובה:האוס פרק האוס אהוב:אופוריה א+ב no reason והפרק שלחולה היה אמור להיות אנתרקס(בקרוב שידור חוזר...) ציטוט האוס אהוב: "i shot him he's dead" "we're gonna cure the death" תמונה: כי זה נורא מגניב אותי היום

randomguy

New member
הפרק שהוזכר בו אנתרקס הוא 1X13

וגם סדאם חוסיין הוזכר בפרק...מאוד אקטואלי!

shahar615

New member
../images/Emo6.gif

1X13 זה אומר שפספסתי? אוף אני בקושי נמצאת בבית בשבתות....

randomguy

New member
לא פספסת! בשבת שודר 1X07 אז

בעוד חודש וחצי ישודר 1X13. והנה הציטוט על האנטרקס וסדאם חוסיין: Foreman: What does he have? House: Anthrax. This house belonged to old man Hussein?

GODnapoleon

New member
חדשה דשדשה

שם: ה' אבל אפשר גם מריה שנת לידה: 1988 עיסוק : עובדת במקדונלדס לפני הגיוס ורואה האוס מקצוע לימוד : בעיקרון מאוד רוצה ללמוד פסיכולוגיה, מקצוע בבית ספר פסיכולוגיה + ספורט שיר אהוב : Asleep-The Smiths , אחלום לנצח, The Next Life-Suede בעיקרון יש הרבה יותר מידי ספר אהוב: גם יש הרבה אבל הכי הכי יער נורווגי של מורקמי ושוגון של קלאוול תחביבים : לנסות לל מוד יפנית לנגן בגיטרה דמות : האוס פרק : בינתיים NEED TO KNOW(211) והיה עוד אחד בעונה הראשונה שהאוס בסוף ישב על בבית ורצה ללכת בלי המקל או כל פרק אחר שהאוס דיכאוני בו אין לי ציטוטים

randomguy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הפרק שהאוס ישב בבית וניסה ללכת בלי מקל והיה דיכאוני ואומלל במיוחד היה פרק הסיום של עונה 1, Honeymoon (1X22( אחד הפרקים הכי אהובים גם עלי!

MaayaniSh

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: מעיין שנת לידה: 1988 עיסוק: לפני גיוס, וחוץ משיעורי נהיגה והתנדבות, אין לי עיסוק של ממש
מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: בתיכון למדתי 5 יחידות ביולוגיה ו-3 תאטרון :) שיר אהוב: וואי יש המון.. דיי נדבקתי ל-mad about you של סטינג בזמן האחרון
ספר אהוב: אין אחד ספציפי.. אני בדיוק מחפשת ספר מעניין לקרוא והמליצו לי על הרבה, נקרא ונדע
תחביבים (שהם לא האוס): לשמוע מוזיקה, לרקוד, לראות טלוויזיה, לצאת להליכות מדי פעם, לפתור סודוקו.. דמות האוס אהובה: ברור שהאוס
אי אפשר שלא לאהוב אותו.. אני חייבת לציין שאני גם מאוד אוהבת את צ'ייס
פרק האוס אהוב: האמת שאת העונה ה-1 אני רק עכשיו רואה בש.ח, ואת העונה ה-2 כבר ראיתי, ואני לא יכולה להחליט על פרק אהוב בלי לראות את כל העונה ה-1.. אבל ממה שראיתי- 2 הפרקים האחרונים של העונה ה-2
ציטוט האוס אהוב: כנ"ל (למרות שמהפרק האחרון אהבתי נורא את הציטוט הזה-House: As long as you're trying to be good, you can do whatever you want. Wilson: And as long as you're not trying, you can say whatever you want. House: So between us, we can do whatever we want. We can rule the world

randomguy

New member
ציטוט מעולה בחרת! ../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי שהוא היא מעולה (וכתבתי את זה בשרשור של הפרק) וגם תמר מסכימה לפי מה שהיא כתבה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
קצת באיחור../images/Emo141.gif

שם: תמר שנת לידה: 89 עיסוק: תלמידת יב' מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: אומנות פיזיקה שיר אהוב: אין אחד כזה, אבל בכלליות קולדפליי, ביטלס, אביתר בנאי, ועוד... ספר אהוב: ה"פ, אני מניחה
תחביבים (שהם לא האוס): ציור, נגינה בפסנתר, צופים
דמות האוס אהובה: ברור שהאוס פרק האוס אהוב: "נו ריסן" אבל כולם טובים. ציטוט האוס אהוב: זה שבחתימתי:] ולצרף תמונה כלשהי (אפשר מהאוס, או סתם משהו שמצייג אתכם)- סתם חמוד

fuckingcrazy

New member
לא הייתי פה שנים!!! חחח הנה שלי!!!!

שם: אנסטסיה שנת לידה: 91 עיסוק: תלמידת כיתה ט' =\ (כןן ספרו לי עלזה( מקצוע לימוד אקדמי/מקצוע מורחב בבי"ס: פיזיקה כימיה ביולוגיה) חחח אני רוצה ללכת בתחום הרפואה שיר אהוב: מממ...יש הרבה אבל בעיקר so happy together של סימפל פלאן ספר אהוב: ממ....יש שניים חחח הלב של רם אורן והיורשת של רם אורן תחביבים (שהם לא האוס): מחשב,קריאה (בעיקר) וציור דמות האוס אהובה: מממ...צ'ייס חתיך אבל אני לא אתן לחושיי לגרום לי לבחור בו! חעחע אני אלך על האוס [ברווור] >< פרק האוס אהוב: כולם טובים. ציטוט האוס אהוב: ממ...d"r Camron: "man should grow up" D"r House: "yeah... and dogs should stop licking themselves. it`s not gonna happen" ולצרף תמונה כלשהי (אפשר מהאוס, או סתם משהו שמצייג אתכם)- סתם חמוד

למעלה