התפקדות חודש ספטמבר
יה מן

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש ספטמבר../images/Emo70.gif יה מן../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אכן כמה כיף לנו
ספטמבר איז היר, מי מאיתנו חוזר לבית הספר ומי מאיתנו ממשיך בשגרה (זאת אומרת, קימה מאוחרת, חיפוש אחר תמונות עסיסיות של טום צ'פלין בגוגל ואכילת פאי תפוחים ישן שמצאתם מתחת לכרית בספה בסלון ביתכם. <לאו דווקא בסדר הזה>) בכל אופן לכולנו זהו חודש מיוחד ללא ספק, אז הבה נתפקדה
כמובן שטרם שאלות ההתפקדות, נציין לשבח את הכותבים המצטיינים לחודש זה שנסגדים על ידי מיידית, ונזכיר להבא לכולם שפורום קין אין דבר כזה "יותר מדי הודעות", ואתן את עצמי כראיה לכך
. בכל אופן די ירדנו בחודש האחרון (טוב נו כולם היו בחו"ל) אבל חייבים לשפר את עצמנו אם אנחנו רוצים יחס מkeanemusic
אז הנה 5 הכותבים המצטיינים של הפורום: <בסוגריים כמות ההודעות בחודש שעבר, וסימון של
/
כאינדיקציה לעליה או ירידה בכמות ההודעות> (152) אמבריי לנצח <194
> (86) justin9<78
> (85) Cling And Clatter<90
> (70) Chrismakkah convert<116
> (59) Pure M <57
> לא רחוק היה חגי ושאר חברי הפורום
עוד מאמץ קטן
ועכשיו, לשאלות: שם: גיל: מגורים: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: (וואי השאלה הזאת יצאה לי יותר מסובכת משהתכוונתי
) מסר לאומה: השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה?

מה לגבי תמונה? ../images/Emo46.gif

יש חברי פורום שבורחים מבחובה הזאת חודש אחרי חודש!!!!
ואענה על השאלון עוד רגע...

במילותיו של טום כשיתעורר לילה אחרי שאטפל בו:

"
נחתך לי
" כמובן שצריכים תמונה, ברור?

justin9

New member
"נחתך לי"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מפחדת לשאול מה בדיוק תחתכי לו
ונכון, יש פה אנשים שמעולם לא ראינו אפילו תמונה של הגב (אהמ*קארין*אהמ
)

hagayx

New member
מתפקד

שם: חגי גיל: 17 מגורים: ק"ש השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Snow under שיר עוצמתי! אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: קריסטל בול מסר לאומה: אני יבששש כרגע, אין לי מה להגיד. השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? היה מצוין, וה1 ספטמבר אני מתחיל ללמוד שנה אחרונה בבית ספר. תמונה ---------------------------> מהטיול בהולנד

הולנד../images/Emo99.gif

חאגי בע"ה כשאחזור לארץ אני הולכת להיות הרבה בקרנ"ש! נעשה מפגשי פורום

justin9

New member
איזה תמונה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אנייייייייייייייייייי

שם: קאריני. גיל: 16 מגורים: עפולה.. השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: OADLT
אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: (וואי השאלה הזאת יצאה לי יותר מסובכת משהתכוונתי) אני אחשוב על זה ואחזיר לכם תשובה?
מסר לאומה: אני רוצה את שרון, ומה זאת המערכת הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? פולין, גדנ"ע ומדבר יהודה

תמונה?!!?../images/Emo46.gif

האם חשבת כבר ויש לך תשובה?
ומה יש לך במערכת שהיא כה מעצבנת?
ומי זה/ו שרון? בקיצור תתחילי לפרט ילדה

אני לא פוטוגנית../images/Emo3.gif

נממ סתם, אין לי תמונה עדכנית שלי על המחשב.. עד חודש הבא מבטיחה שאדאג לכך
ולא חשבתי, לא היה לי זמן.. וגם כי זאת שאלה קשה! [הרגע בהיתי במקלדת במשך דקותיים למצוא תשובה, ללא הצלחה
] הא וסתם המערכת מתנגשת
הרוב זה בשעתיים ככה.. שעתיים היסטוריה, שעתיים תנ"ך.. מעצבן
שרון זאת המורה שלי לשעבר באנגלית... בהתחלה לא סבלתי אותה
אבל היא ממש חמודה! היא מקנדה.. ועכשיו יש לי מורה בשם עומרית, ששנה שעברה היא צעקה עליי [ואפילו כשלא ידעה איך קוראים לי] בגלל שהיא חטפה על הראש... והיא נוראית, היא ירדה עליי בשיעור והורידה לי את כל הביטחון עצמי
אני לא מסוגלת להוציא משפט באנגלית בגללהההההההההה

מי זאת העומרית הזאת?!?! ../images/Emo46.gif

אנחנו נראה לה מה זה!!!!!!! ניכנס בה בכל הכוח!!!
מי איתי???!?!?!!?!!?!
וגם- את יכולה לבחור ספרות או תנ"ך????? הבגרות היא לא חובה בשתי המקצועות??

למעלה