התפקדות חודש ספטמבר
יה מן

lesli

New member
שרי../images/Emo99.gif

זה אכן יהיה אדיר אבל באמת האורחים ינטשו במיוחד במשפחה שלנו אם אין מזרחית לא רוקדים
ונראה לי שרק את שומעת את ה"שרי שרי" חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול

אני כבר טענתי פה בעבר שאין לי שמץ של מושג למה אנשים אוהבים את השיר זה ועוד עד כדי כך שהוא נבחר להיות בEP שלא רק שירים יפים וטובים מH&F לא נכנסו אליו, אף ביסיידים שולטים כ"יש לי זבוב" "נבלה" ו"לחדרה" לא זכו להכנס אליו
טום צווח שם כאילו כורתים לו אהמ. כאילו הוא עובר ניתוח לשינוי מין אהמ. כנראה שזה העונש שהחברה שלו עושה עליו בשיר והוא תוך כדי מנסה להתחנן "SORRY SORRY" (ואחרי הניתוח הזה שרי לא תקווה שהוא בעצם צורח שרי שרי לדעתי
) יא ניתוח תרתי משמע.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זהו. אחרי שניתחת לשיר הזה את הצורה, אין שום סיכוי שאני אשמע אותו שוב ואתייחס אליו באותו אופן.
תודה, גיתית. על שנתת משמעות כ"כ עמוקה לשיר כ"כ סתמי שקיבל פרשנות אישית על ידי- שנלקחה ממני באכרזריות!

justin9

New member
נטפטף להם וככה הם לא יברחו ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח ואני דווקא כן חושבת שזה נשמע כמו שרי

תודה, ג'ניפר!!

שבזכותך לא יצאתי מטומטמת לגמרי!! טום/טים אכן מכירים בקיומי ע"י הזכרתי מספר רב של פעמים באחד משיריהם!!

Superman Inc

New member
...

שם: אביב גיל: 15 מגורים: קרית אתא השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: walnut tree אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: (וואי השאלה הזאת יצאה לי יותר מסובכת משהתכוונתי) in slow dance: she has no time מסר לאומה: הספר השביעי של הארי פוטר מעולה
השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? קשה, קשה.. אבל סוףסוף ביולוגיה מתוגבר, פיזיקה מתוגבר.. מה יכולתי לבקש עוד?

justin9

New member
walnut tree ../images/Emo99.gif שמענו אותו אתמול 3 פעמים

רצוף

למעלה