התפקדות חודש ספטמבר
יה מן

justin9

New member
המממ נראה לי ששמעתי אבל אני לא ממש זוכרת ../images/Emo4.gif

איך הוא הולך "זמזמי" לי שרי

אממממ... זה השיר שמתחיל רק אחרי 5 שניות,

ותמיד כשאני מגיעה אליו אי בטוחה שהאייפוד שלי נכבה..
זה השיר שרועי ממש אוהב... שמתחיל לאט כזה.. המממממ- עזרתי?!

../images/Emo11.gif "האיפוד שלי נכבה"

מה קרה ל"הכלב-אכל-לי-את-השיעורים" הפשוט והחביב? כולם מתרצים להם פתאום

אני! אני! אני! אני! ../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שהחודש אני ארד מהטבלה
כנראה שזה לא כ"כ פשוט... טוב, יאללה: שם: שרי גיל:| זה לא השתנה מאז החודש האחרון- 19.5 מגורים: ירושלים. עיר הרוק. השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: נראה לי שBEDSHAPED וPIBY... ולא. אני עדיין לא אוהבת את CB..
אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: האמת שיצא לי לחשוב על העניין...אני חושבת שאת TITLT. כי הוא מהמם
וכי יש סיכוי מאוד גבוה שגם הרבה מאוד אנשים יאהבו אותו
וכי הוא קיני טיפוסי שיראה לאנשים מהו הטעם המוסיקלי שלי
. ואם לא אותו אז את EC... ואם לא אותו אז את NIMW
זה יכול להימשך ככה לנצח...
מסר לאומה: מתי עושים טיול פורומי ללונדון??? השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? אל תזכירי לי
החופש הזה היה נראה לי כ"כ מזמן... כשבעצם חזרתי בדיוק לפני שבוע
...בעעעעע.... אז מעכשיו אני פשוט עובדת, ויום אחרי יום כיפור אני מתחילה קורס פסיכומטרי
קשה לי ממש להחליט איזה תמונה לשים...
אז כאן אנחנו באיימקס

כשאני עוד פה כשאני עוד פה../images/Emo6.gif בבקשה באמאשלכם!

אולי אפילו ננסה לארגן משהו עם קין מיוזיק!! האמת, שת'כלס אם כולם פה באמת רוצים ללכת להופעה של קין, אפשר לתכנן את זה, זה ממש אפשרי. בסה"כ למצוא עבודה ולהתחיל לטחון שעות כמו מטורפים. אני רצינית שזה שווה את זה וזה ריאלי. שרי את הולכת לעשות קורס בוקר? ותזכירי לי האם אמרת לי באיזה חברה? ותאהבי כבר את קריסטל בול

וואו! מפגש פורום בהופעה של קין ../images/Emo99.gif

זה יכול להיות אדיר!!
ואני אכן עושה קורס בוקר, בקידום אישי. (עכשיו את בטח תגידי "אההה, נכון, היא אמרה לי את זה"...)
גם את עשית בקידום, לא?!

אהה נכון היא אמרה לי את זה../images/Emo6.gif

יא!!!! את יודעת עם מי תלמדי?! זה עולם כה קטן! שתי בנות שעשו איתי שירות! מתי יש לך שיחה עם המדריכה? אני מקווה שבקורס בוקר יש רק יום אחד ולא הלהבתי עכשיו את כל העולם לחינם
(כן אני ברגעים אלו מתקשרת אליהן להתלהב)

הממממממ ../images/Emo4.gif

יש מיליון קורסי בוקר.... יש שניים בימי ראשון ורביעי, ובטח גם 2 בשני וחמישי.... אני בראשון ורביעי, שמתחיל ב23 לחודש, ולמדריכה שלי קוראים הדס...יש לי שיחה אישית איתה ביום שני הבא
אז איך זה פסיכומטרי?

hagayx

New member
זה באמת יכול להיות ריאלי

מה גם שמנובמבר יתחילו טיסות ללונדון של תומסון פליי והמחירים אמורים להיות טובים!

justin9

New member
אנחנו מקציבים לך חודש להתאהב ב-CB ../images/Emo11.gif

איפה את עובדת? אם אפשר לשאול... קורס פסיכומטרי אחרי יום כיפור???
לא יכלו למצוא מועד יותר נוראי מזה? התמונה ממש חמודה
אז את באה להגיד שבעצם היית עם המשקפיים האלה במשך חצי שעה??? זה באמת לא נוח כמו שזה נראה?

חודש???!?!../images/Emo2.gif

זה קשה.... אני אשתדל... אבל בשביל שאני יאהב אותו, אני צריכה קודם כל לא לדלג עליו בכל שמיעה
אני עובדת על זה... ואני עובדת בצהרון... ילדים (אמנם הרבה פחות חמודים מהילדים איתם עבדתי בשירות, אבל בכל זאת- ילדים
) בכיתות ב'-ג'... לשבת איתם על שיעורי-בית (מה זה??!! תזכירו לי?!?!), לשחק איתם, להפעיל אותם, יצירות וכו'... וכולל ארוחת צהריים שווה!! וכמובן- כסף טוב
בקשר לאיימקס- היינו עם המשקפיים בכל הפרסומות בהתחלה, ואחר כך בקטע רצוף של 20 דקות... לחברה שלי זה היה נורא לא נוח- כי זה כל הזמן החליק, אבל אני שמתי אותם על המשקפיים שלי- וככה זה החזיק טוב.... ורציתי לקחת את המשקפיים האלה הביתה
כמזכרת... אבל הבריטית הרעה שאוספת אותם לא הסתכלה הצידה לשניה!!!

למעלה