התפקדות חודש ספטמבר
יה מן

CrazyPenguin

New member
יאי:)../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל D: גיל: 15 ו9 חודשים XD מגורים: פתח תקווה :X השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: המממ נראה לי the frog prince או somewhere only we know אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את: (וואי השאלה הזאת יצאה לי יותר מסובכת משהתכוונתי) cant stop now... מקפיץ כזה ואחלה D: מסר לאומה: ששמעתי החודש יותר אבריל מקין, ואני מתביישת בעצמי
השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? בחופש היה ממש ממש כיף D: במיוחד השבועיים האחרונים.. ו.. אני הולכת להיות מאודדדד עייפה :X לקום כל יום ב7 זה לא כיף
ותמונה כי בא לי :) חה.

justin9

New member
the frog prince ../images/Emo99.gif

אבריל??? יותר מקין???
אממממממ שאלה: מה שמעת בזמן שצילמו אותך? (וכדאי שהתשובה לא תהיה קשורה לקנדה)

CrazyPenguin

New member
אין לי מושג XD../images/Emo191.gif|פינגווין|

אם אני לא טועה MY IMMORTAL של אוונסנס כי באותו יום שמעתי את זה המון בלופים

justin9

New member
עכשיו תורי ../images/Emo60.gif

טוב תקשיבי גיתית זה לא הולך ככה, או שאת מדיחה את עצמך מרשימת חמשת המצטיינים של הפורום או שאפחד בחייייייייייייים לא יקבל הזדמנות להאדמה (זה עדיין רלוונטי, נכון?
) החודש נעדרת קצת ותיארתי לי שזו תהיה הזדמנות להגיע למקום הראשון, לכן תקעתי הודעות בכל חור עד שנראה לי שלחברי הפורום בא להקיא מלראות את הכינוי שלי ולמרות זאת, שוב נחלתי מפלה!
כאות מחאה אני עומדת להיעלם מהפורום לתקופת זמן לא ידועה. היו שלום!
סתאאאאאאאאםםםם I LOVE YOU G
אבל את באמת תחשבי על זה, נכון?
כי מה... המנהלים תמיד במקום הראשון
ואני באמת אעלם קצת, כי די כבר אין לי חיים מחוץ לפורום... אני מתנצלת על התחרותיות והאובססיה למקום הראשון זה הכל בגלל צפייה ממושכת בהישרדות על כל עונותיה נבלעתי לתוך המשחק אני כל היום חושבת על חסינויות
ועכשיו לשאלון: שם: ג'ניפר גיל: 20 מגורים:קרית מוצקין. וגם פה יש תיירים!!! שניים שלושה...
השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: האמת שתשעה באב הגיע באיחור לאזורינו כי פשוט אני ולסלי לא שמענו כמעט כלום (!!!) החודש. זה היה מאוד מוזר. אבל נראה לי שאי שם בתחילת החודש שמעתי הרבה "יש בתוכי נבלה" כמובן
אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין בכל מיני אירועים זה היה: כל הדיסק השני!!! אין מצב שהיו נותנים לי שיר אחד ובזה הייתי מסתפקת
אבל אם אלה עמלקים שהיו מדיחים אותי מעמדת הדי ג'יי כנראה שלפחות הייתי מנצלת את ההזדמנות לקריסטל בול כי אפשר להתחרפן בשיר הזה
מסר לאומה:אני ולסלי לא תאומות!!! איך היה לי בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לי את השגרה? סה"כ היה באמת סבבה (עדיף על ה"חופש" שהיה לנו שנה שעברה
ואלפי תודות לחיזבאאללה) אני מקווה שמה-1 לספטמבר כמה דברים יתחילו לזוז כמו: מציאת עבודה, רישיון, לימודים איףףףף למה אי אפשר לחזור לביה"ס

חחחחחחח הבהלת אותי ממש../images/Emo70.gif טוב אין לי בעיה

להעיף את עצמי, אבל, כדי שזה יהיה מעניין ושתהיה מטרה, אני פשוט רוצה לראות מי יהיה זה שיעקוף את כמות ההודעות שהייתה לי בחודש שלפני, הולך?
השני? ומה עם הראשון? את אוהבת את השני יותר?? אני שמחה שאת אומרת שCB זה שיר מקפיץ, את קולטת מה זה שטום צ'פלין עמד מולי והצביע עליי בזמן ששרנו יחדיו את מילות השיר
רק חבל שהוא המשיך בi dont know where i am כי זה הקטע האהוב עליי
למה לא שמעתם כלום החודש באמת?
אבל על הסתלקות חברי הפורום?

justin9

New member
חחחחחח טוף אני לא אעשה את זה שוב

זה אומר שאני צריכה לעשות 200 הודעות
יש מצב לתשלומים? דווקא כשחשבתי שיש סיכוי שאפתח כישורים אחרים החודש מלבד להשאיר פה הודעות מתוך שינה...
טוב, הפורום הזה עומד לקבל ממני ממנת יתר
ראו הוזהרתם
OMG!!!!!! עמד מולך והצביע בזמן קריסטל?!!??!!?!?!
איזה כיף לך!!!!!! חבל שהוא המשיך באותו קטע
זה גם הקטע האהוב עליי
למה לא שמענו כלום? וואלה, אין לי שמץ איך זה קרה
אולי ראינו יותר מדי סדרות וסרטים ולא נשאר זמן למוזיקה... ופתאום אתן (גית ושרי) גורמות לי לחוש בושה שאני קצת יותר אוהבת את UTIS לא יודעת כנראה שזו תופעה של "רחוק מהאוזן רחוק מהלב"
המון זמן לא שמעתי את הדיסק הראשון... איך קוראים לו? סתםםם סתםםםםם אל תצלבו אותי!!!!!!
אבל כן אני נאלצת להודות שהדיסק השני קצת יותר כיפי לי

לחזור לבית ספר ../images/Emo45.gif

וגם אני בהתחלה נבהלתי ממך! אל תעשי את זה שוב!!
והאם יש סיכוי שאת מעדיפה את UTIS על גבי H&F??

lesli

New member
גם אני!../images/Emo2.gif

שם: לסלי גיל:עוד חודש בלבד 16!!! מגורים:ביצפר השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש:כמו שג'ניפר אמרה לא שמענו הרבה קין החודש אבל בהחלט חרשתי על Allemande איזה שיר מעלף!!! אם היו נותנים לי לבחור שיר של קין במסיבה/חתונה/אירוע כלשהו שאני ומשפחה/חברים נוכחים הייתי שם את:כל שיר שאי פעם קין הוציאו חחח (סתם זה יהיה רק בחתונה שלי,ושל ג'ניפר)אבל בכל זאת אם היו נותנים לי לבחור הייתי שמה את קריסטל בול. מסר לאומה: מה חצוצרה בואדי? מה?? השאלה החודשית: איך היה לכם בחופש ואיך ה1 ספטמבר עומד לשנות לכם את השגרה? החופש היה סביר.. לא משהו מזהיר אם היינו עושים מפגש פורום היה יותר כיף
וה-1 בספטמבר עומד לגמור לי את החיים!! פאקינג 11 שעות ביום!!! אמא!!!

לסלי ../images/Emo99.gif

זה יהיה אדיר אם תשימו את כל קין בחתונות שלכם! למרות שרוב האורחים יברחו
וALLEMANDE נחמד ביותר, בעיקר ה"Sorry, sorry" שכששומעים אותו ב-2 בלילה חצי מתים, זה נשמע כאילו טום פשוט אומר את השם שלי
והוא עוד חוזר עליו מליון פעמים במהלך השיר!!!

למעלה