התפקדות יולי

Pure M

New member
הבריטים הם כקואלות הקדומות../images/Emo11.gif

אלה הלא נחמדות, והתוקפניות, לפני שהשתלטנו והפכנו אותן לגזע הנעלה והאיכותי של היום

זה מזכיר את האידיאולוגיה הנאצית.../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

"גזע נעלה ואיכותי"

Pure M

New member
כן גם לי זה עשה הקשרים ../images/Emo6.gif

אבל מה, אין מה לעשות, זן איכותי הוא זן איכותי!

CrazyPenguin

New member
הו הו הו../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: רוחמה בן עוזיאל...נו
טל
מגורים:פתח תקווה פשע ורשע
[אולי ערסים וזקנות]
השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: Atlantic ללא ספק
השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): כנראה ש- Flowers in the window של טראוויס
זה המקום להגיד דברים טובים על קארין:
היא ילדה יפה!!!
מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?:שישארו באותו סגנון ויעיפו את ג'ס הרשע
למרות שהוא בריטי, הוא עדיין רשע...
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

אכן רשע../images/Emo46.gif

אבל לא שמענו עליו הרבה זמן, אז יש תקווה! טל איזה מהממת
איזה תמונות
אגב, מי זכה בסוף בתחרות ההיא?

יאללה.

שם: נעם גיל: 18 מגורים: כפ"ס השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: The Way You Want It השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): Warnig Sign / Coldplay זה המקום להגיד דברים טובים על קארין: אממ אממ אממ. אממ? מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?: אין אידיאל. אין ציפיות. רק שיהיה טוב.

וואי אף פעם לא הצלחתי להתחבר לTWYWI

למרות מדי פעם יוצא לי לזמזם אותו וממש לאהוב, ואז אני שומעת את זה באמת ואני משתעממת
תופעה

hagayx

New member
מתפקד

שם: חגי גיל: 18 מגורים: מקום מוכחש השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: fly to me השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): זה המקום להגיד דברים טובים על קארין: יפה, חמודה, נחמדה, בקיצור נשמה שלא מן העולם הזה!!!!!
מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?: אני בטוח שהוא יהיה מצויין כמו הראשון והשני ושום כריס או גיטרה לא מפחידים אותי! והכי חשוב - תמונה! ( משמאל לימין: אחותי לשעבר, אני, האקסית שלי, והברמן)

hagayx

New member
פעם הבאה תגידי שאת ידידה שלי

תקבלי יחס מיוחד:) אני גם הייתי אמור לעבוד שם אבל הם לא רצו אותי כי אני טס עוד שלושה חודשים ואז מתגייס והם לא רוצים מישהו רק בשביל שלושה חודשים..

חיחי. P=

איפה אתה גר בכלל שהיית אמור לעבוד שם? (כי אם זה בכפ"ס, לא ברור לי למה כתבת "מקום מוכחש" חח)

hagayx

New member
אני גר בקרני שומרון

20 דקות מכפר סבא... כפ"ס זאת העיר הכי קרובה לכן זאת העיר שלי:) ואני ממש אוהב אותה אחלה אנשים!!

למעלה