התפקדות יולי

הו.

כן, כפ"ס זה מקום סביר לחלוטין. אבל לגבי ה"אחלה אנשים" אני לא כל כך בטוחה.

נו,טוב ../images/Emo4.gif IF I HAVE TO

שם: המממממממממ..... החודש היו כמה אנשים שקראו לי שרית
(מנהל בית הספר בו לימדתי, לדוגמא), אז אני אוסיף את זה לרשימה
מגורים: הבית שלי וקרביץ לסירוגין... השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): משהו של אלפביט, כמובן
וחודש שני ברציפות שזה ככה- זה אומר שזאת לא סתם להקה חולפת! זה המקום להגיד דברים טובים על קארין: קארין
יש כ"כ הרבה דברים טובים שאין כאן מקום לפרט, אבל זה שהיא אוהבת את טים מספיק לי
מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק? האידיאל שלי (שהיה גם של הלהקה בהתחלה
) הוא אלבום בסגנון מובהק של H&F... אבל זה לא הולך לקרות.... ולכן ממש אין לי שום ציפיות מהדיסק הזה.. אם הוא יהיה מצוין- אני רק אשמח, ואם הוא יהיה זוועה אני אגיד נוווו טוב....
ואכחיש כל קשר שהדיסק הזה שלהם....

maihlevi

New member
מתפקדת!! =]

שם:לבנת גיל:17 מגורים:מרכז... השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש:something in me was dying השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין):איאי.. "יש לי סיכויי להנצלל אני יודע..." אויאויאואי אביתר אביתר.. חלום הבן אדם הזה! זה המקום להגיד דברים טובים על קארין:מי זאת קארין? סורי אני די באה והולכת.. תציגי את עצמךך!! מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?:שיהיה טוב ושלא יאכזב כמו ה... (אפילו אי אפשר לקרוא לזה אלבום!) של קולדפליי...

ליבנית ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה, יש לך את כל הביסיידים של קין? כי אם לא, אני מרגישה מחויבת לדאוג לכך שזה יקרה חחח

רק השבוע גיליתי את הביסיידים שלהם../images/Emo7.gif

הורדתי מאימיול ומשה כפרעליו שלח לי כמה:] חסר לי את thin air
בכל אופן walnut treeee מדהים!!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif עכשיו וכאן את משקרת עליי.

שקרנייייייייייייייית
מרוב הלם אני לא יודעת מה לכתוב.
איך לא חשפת את זה קודם? איזה זה קרה? אנחנו כל הזמן מדברים על ביסיידים
מדוע לא אמרת דבר

לא חשפתי את זה מקודם מרוב בושה../images/Emo10.gif XD

שמעתי את זה פעם אחת ביוטוב ולא כ"כ התייחסתי וזה... ועכשיו אני מאוהבת

אבל אבל../images/Emo2.gif

תגידי לי עכשיו שאת מכירה את כולם
ומה בושה, תבקשי שישלחו
את רוצה להגיד שאת "יש לי זבוב" לא שמעת עד לאחרונה?

לאלאלאלאלאלא

מצבי לא היה עד כדי כך גרוע!! בהתחלה יש לי זבוב נח בתיקיית השירים שלי הרבה זמן, שמעתי אותו פעם והחלטתי שאני לא אוהבת אותוXDD אז לפני כמה שנה (פחות..) שמעתי אותו עוד פעם והתאהבתי!! ולא הפסקתי לשמוע אותו! שיר מדהים
נממ עכשיו שאני עושה השלמות חסרים לי את let it slide, thin air, a heart to hold you, closer now, he used to be a lovely boy ובסגנון.. וגם אותם שמעתי רק פעם אחת |חסרתסבלנות| אני לא כ"כ חשה בחסרונם

גם אני התחלתי ככה עם יש לי זבוב ../images/Emo13.gif

שמעי את הדמו של closer now, הוא בהרבה יותר יפה מהגירסה הסופית
והממ את בטוחה שרק אלה חסרים?

משה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני אבקש גט לבין דין (הרבני
) לקואלות!! מה חשבת לעצמך ששאלת את השאלה הזאת! חבל שביקשתי ממך לפתוח התפקדות יולי

Pure M

New member
פשוט!

אני שוטף את הכלים, ובכל זאת רצית שאפתח, אז הרי לך שאלה איכותית שאנשים יוכלו להגיד לך בעזרתה את חיבתם אליך

למעלה