התפקדות יולי

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo133.gif

שם:שגית גיל:עוד 3 חודשים 16 מגורים:חור ליד ירושלים השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש:Hamburg Song השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין):vines - paint it black זה המקום להגיד דברים טובים על קארין:הממממממממממממ
מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?אממ שיהיה טוב ?... ושלא ישנו את הסגנון שלהם יותר מדי

חישכיש1

New member
ביום שלישי אני הולך לשמש כ"מתווך"!!

לחווה שאני עובד בא מגיעים קבוצה של סטודנטים מרחבי העולם ובעל החווה ביקש ממני להתלוות אליהם!! הולך להיות מה זה טוב גם לתרגל את האנגלית שלי וגם לפגוש מונגולים ובריטים ולא יודע מה... מאוריטאנים....

../images/Emo45.gif

אוי את מתומכיי ההמברוגר
שגית, תזכירי לנו טרם היומולדת כדי שתקבלי חמשיר

M a a y a n K

New member
שלווום!

וואו...לא הייתי פה איזה כמה חודשים (נו צבא וכאלה...) אמממ..אני מקווה שאתם מוכנים לקבל אותי בחזרה
שם: מעין גיל: 19 מגורים: קרית חיים השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: הממ...סביר להניח שTRY AGAIN...
השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): ג'ון הרובלייטור של דפש מוד זה המקום להגיד דברים טובים על קארין: את אוהבת את קין וזה תמיד טוב! מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק? האידיאל הוא להישאר קין ולהפתיע לטובה, הציפיות נמוכות האמת אחרי כל מה שראיתי באתר שלהם...

M a a y a n K

New member
תודה!

אני אשתדל לא להיעלם, זה לא כזה קל כי אני לא נמצאת הרבה בבית, אבל קין תמיד בפליילסיט...:)

dans girl

New member
../images/Emo185.gifנו, מהר, אני רוצה לישון../images/Emo3.gif ואפילו לא שלחתי הודעת שוק על כמה שחבר של טל דומה לטום../images/Emo3.gif [נראה לי שאדחה את זה למחר../images/Emo3.gif]. שם: דפי. גיל: 20 מגורים: נסציונה../images/Emo82.gif. השיר של קין שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש: bad dream. וPIBY השיר שהתנגן אצלי הכי הרבה פעמים החודש (לא של קין): give peace a chance של לנון, וtire swing של קימיה דוסון. זה המקום להגיד דברים טובים על קארין: קארין כה מאממת, ומקסימה, ונהדרת, ונפלאההה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif. מהו האידיאל מבחינתך לאלבום השלישי הקרב ובא? מה הציפיות לדיסק?: שלא יהיו סינתיסיזרים../images/Emo11.gif. ואני נראית בדיוק אותו דבר כמו בפעם האחרונה ששמתי תמונה, בדיוק כמו שחגי עדיין נראה כמו דן מנו../images/Emo3.gif

למעלה