ה ו ד ע ת ה מ נ ה ל י ם

אל דופא

New member
שלום וברכות להולדת הפורום החדש../images/Emo13.gif

מבקשת הבהרה קטנה: מהן בדיוק "אמניות לחימה בזירה"? האם כל אמנות לחימה שמתחריה נאבקים זה בזה ב"זירה" מוקפת חבלים (או שלא, כמו בג'ודו, למשל) מוגדרת כך, או שמא "זירה" אינה רק "תאור מקום" והכוונה היא רק לאמנויות המתורגלות "פול קונטקט" דוגמת הקיק בוקס, האיגרוף התאילנדי והג'ו ג'יטסו לסוגיו?

אל דופא ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

זירה מבחינתנו זה הביטוי המילולי למקום (כפי שציינת בהודעתך לעיל "תאור מקום") בו מתקיימות התחרויות השונות. זירת תחרויות יכולה להיות גם זירה פתוחה בלי חבלים כגון זירת ג'ודו, או קראטה, או זירה עם חבלים כגון קיק בוקס, אגרוף תאילנדי, FREE FIGHT וכו.. אם אפשר לשאול במה את מתאמנת?, כמה זמן? יניב

אל דופא

New member
קיק בוקס וג'ו ג'יטסו

כבר קרוב לשנתיים. לעומת רוב הכותבים בפורום, אני ממש בתחילת דרכי.

שנתיים זה מכובד ביותר....../images/Emo13.gif

קיק בוקס וג'ו גי'טסו - זה שילוב מעניין ביותר.... את גם שולטת בעמידה וגם על הקרקע!! זאת אומרת שאת מכוסה מכל הכיוונים.... שיהיה בהצלחה יניב

אל דופא

New member
האם נכון הדבר

שגם cma משלבים עבודת קרקע באימוניהם? בנעורי, התאמנתי אצל אלי אלימלך וזכורים לי גם משם אימוני קרקע.

עבודת קרקע ב CMA

אנחנו עושים בעיקר את הבסיס, כניסה למצבים, יציאה ממצבים, בריחים, ומספר תרגילים זאת למטרת ידע שלא נופתע שיורידו אותנו לקרקע... זה מאוד נחמד וקשה..... יש בזה הרבה מחשבה והרבה גאונות בקרקע.. יניב

../images/Emo140.gifתודה ג'רי... וברוך הבא....

אני מקווה שתרגיש בבית, שכן הפורום מיועד לכלל אומנויות הלחימה של המגע המלא. הנני בטוח שתתרום לנו רבות בידיעות מרעישות על אירועים, סדנאות של הליגה המקצוענית... ובכלל.... להנאת כולנו. יניב

תודה ג'רי,

שמח לראות אותך כאן בינינו בפורום החדש,פורום אשר עוסק בכל אומנויות הלחימה במגע מלא בזירה. כפי שציין יניב,נשמח לקבל ממך עידכונים לגבי תחרויות ואירועים של "הליגה המקצוענית" ובכלל נשמח לקבל אותך ואת דסקלו ידידנו כחברים בפורום,תודה על הברכות ולהתראות בפורום. שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
יום מיוחד באשדוד ילדים נוער ובוגרים

ב 27.5.05 יום קרבות בקניון לב אשדוד, יום שכולו כייף והנאה ,למשפחה ,חופש פסח, יום שכולו קרבות שעה 11.00 קרבות הילדים באיגרוף תאילנדי מיגון מלא. קרבות נוער מהטובים שבנערים ,קרב ראווה מיגון מלא איבגני רובינסקי , מדליית ארד בתאילנד, והדובדבן בשעה 18.00 חבורת המיקצוענים הבוגרים בערב ענק , כולל קרבות איגרוף אולימפי , בחסותו של רועי הייזלר שטרח ועמל רבות ,להביא את תאילנד {המודרנית} בתוך הקניון לב אשדוד, מאחלים לילדים לנוער לבוגרים בהצלחה מכל הלב, ותודות למנהלי הקניון על הישתפותם, הכניסה חופשית ,מומלץ להגיע ,ולהנות מכל הכרוך ביום חופש זה, אורי יניב מוזמנים ,הסטייקים והשווארמות ,והבירות עליכם . סתםםםם הכל עליי {אורי הסלטיים עליי}

../images/Emo37.gifג'רי כנס..........

חשבתי שזה באפריל, רשמת במאי...?? בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה, אני בטוח שיהיו קרבות חזקים. יניב

garey

New member
CMA באפריל זה תוכנן ע"י רועי בקניון

בחודש אפריל זו תחרות של כלל המכונים ,שתוכננה ע"י רועי הייזלר, והנהלת קניון אשדוד, חודש מאי זה K-1 ב סוף החודש ,תאריך סגור, אני לא מפרסם מבחינת כבודום של המיתחרים באפריל ,זה ישית את המעמד הניכבד הזה ולא כדאי יהיה להחמיצו,{אמרתי לך, אני עובד אחרת מכבד את כולם}כך צריך להיות, מומלץ להגיע כל המשפחה בכייף ,זהוא יום פינוק ,עם אחלה קרבות, ג'רי הארוחה עליי ,אורי ויניב

../images/Emo152.gifתודה איש...........

אני מקווה שתפיק מהפורום מידע שתוכל גם להנות ממנו וגם ללמוד ממנו... תודה על ברכתך יניב

../images/Emo24.gifתודה רבה הבן של....

אשמח אישית לקבל את הגיגיך ..... ובכלל נשמח לענות על כל השאלות אשר יתעוררו מנוכחותך כאן בפורום. יניב

CibiHeart92

New member
טוב שהם שמו 2 מנהלים שמשתייכים

ללחימה משולבת ולזירה שלה... ואין שום ייצוג של הליגה המקצוענית. אני מקווה מאד שהפורום הזה יהיה פלורליסטי ואנשי הליגה המקצוענית גם יוכלו להביע דעה\פירסום וכו... לגבי אורי צבי אין לי ספק שהוא ינהג בצורה הוגנת ויפה כלפי כולם. אבל לגבי יניב, כולנו יודעים על איבתו האישית לליגה המקצוענית. שהוצגה לא פעם ולא פעמיים בפורומים שונים. חבל שבחרו 2 מנהלים מאותו צד של המטבע, במקום לחבר את הענף מחלקים אותו עוד יותר, עכשיו שוב יש פילוג- הפורום של וואלה (שבו יניב מסרב לכתוב- כמובן עכב איבה אישית) והפורום הזה... חבל....

דו קרב

New member
לפעמים זה דווקא עובד הפוך. המעמד

מכתיב את הגישה. הרי אין פה פריירים ויניב יודע את זה, כך שאני לא מוצא מקום לחשש. אולי דווקא תצמח טובה ליחסים.

garey

New member
דו קרב נכון גורם לקירוב לבבות והבנה

צודק,יש מצב בחיים,שנוצר מעצמו,כגון מהלך זה, החלפות מדע בדרך נכונה ומאוזנת ,יכולה בהחלט להפשיר קרחונים, ומישקעים ,ולהכיר את שני צידי המטבע, בדרך וזוית אחרת, הרי בסופו של דבר כולם משקיעים את מלא מירצם,ונותנים את המטב בכל, כל גוף רוצה את היתקדמותו, כולם טובים בדרכם בשיטתם, יגיע הרגע שיבנו את בית אומנותם, לתיפארת כלל הלוחמים כאחד. מילת המפתח סובלנות,כבוד והדדיות. ג'רי

הבהרה

מנהל מטרתו לנהל.ככותב הוא כותב כאחד הגולשים. זיקה אינה רלוואנטית כל עוד היא לא מפריעה לשטף,והזרימה של הפורום. למה בתחילת דרכו של הפורום לבוא עם מטען שלילי כזה?חשבתי שנשאיר את כל זה מאחורינו. עכב-כותבים עם "ק"-עקב. סיפור שמתאים יותר לדיון על "צ'י הזורם מהתחת של בודהה",אבל נחמד. שני נזירים הלכו בדרך(כל סיפור טוב על נפיחות צ'י מתחיל כך).הגיעו לנחל שאותו היו צריכים לחצות.ליד המעבר עמדה נערה צעירה וטובת מראה.ביקשה מהנזירים עזרה בחציית הנחל.אמר לה הצעיר מביניהם(ככה זה בסיפורי נפיחות צ'י,הצעיר תמיד נמהר):אבל אנחנו נזירים,לא נוכל לעזור.הזקן לא חשב הרבה,ונשא על כפיים את הנערה לצד השני של הנחל.לאחר שהודתה להם פנתה לדרכה,והנזירים המשיכו במסעם.לאחר ארבע שעות הצעיר(שוב נמהר)לא יכל יותר להתאפק ופנה לזקן:איך אתה נזיר שנשבע לחיי סיגוף נשאתה נערה צעירה על כפיך? ענה לו הזקן:נכון אני נשאתי אותה על כפיים למשך חמש דקות והעברתי אותה את הנחל.אבל אתה אחרי ארבע שעות עדיין נושא אותה. סוף מעשה.מי שרוצה להסיק מסקנות מוזמן על אחריותו האישית. בברכת פורום פורה פלוראליסטי מהנה וחף(עד כמה שאפשר אצל יהודים)מאינטריגות וממלחמות.

למעלה