ושוב

Another Girl

New member
נחמד,כמה הערות

1. קודם כל,להיפטר מהירוק המזעזע הזה מהר,לטובת צבע נעים יותר לעין. 2. אפשר להגדיל את שם הפורום ואת התמונוץ,וככה להשאיר פחות חלל ריק. 3. התמונה של ג'ון לא משהו... חוץ מזה,אחלה
לזה התכוונתי..ואהבתי מאוד את הרעיון של הציטוט.

טוב, אז ככה...

1. הירוק המזעזע הזה היה קודם כתום... אבל אני אוהב ירוק, וזה צריך להיות בהיר... אז בחרתי בזה... 2. החלל הריק הוא גם בכוונה, כדי שזה לא יהיה עמוס מדי 3. התמונה של ג'ון יפה מאד! (איזה חתיך!) דווקא לדעתי התמונות דמויות הקליפ של Imagine הן יפות מאד!

Another Girl

New member
הירוק כואב בעין...

אין לי בעיה עם ירוק,אבל קצת עדין(זו דעתי בכל אופן) אני מסכימה שלא צריך להיות עמוס מדי,אבל נוצר מצב שיש חלל ריק מדי בצד שמאל של המסך-זה לא מאוזן(זה מה שקורה כשלומדים בב"יס לאמנות 6 שנים
) והתמונה של ג'ון-טוב,אני מניחה שעל טעם וריח אין מה להתווכח...

אבל כמובן...

אני אשמח לשנות במידה ותציעי את האופציה השנייה... כלומר... אני אשמח לשנות את הירוק אם תציעי צבע אחר לשים במקומו...

Another Girl

New member
אגב שאלה...

למישהו יש התנגדות אם אני אשים את הרעיון שלו ב"יצירות שלכם"?

יש לי שיפור

מדברים על דה ז'ה וו... טוב, אז הנה הוא... כחול אפור ברקע, האותיות ירוקות כהות (אולי מדי, תגידו לי אם כן), והזזתי את הכל שמאלה בלי להגדיל, אבל צמצמתי את הרווחים.

Another Girl

New member
או שהרקע יהיה בהיר יותר...

או שהאותיות יהיו כהות יותר,הן נבלעות. ואולי שם הפורום צריך להיות בצבע אחר,ומודגש יותר.

הן באמת כהות מדי...

אני עובד על זה... למה הפורום צריך להיות בצבע אחר, תזכירי לי?

יש לי שיפור

דה ז'ה וו number 2 כפי שאתם יכולים לראות, עכשיו גם האותיות בהירות יותר, וגם הן בצבעים שונים.

Another Girl

New member
יותר טוב

אם כי הייתי הולכת על כיתוב בצבעים חמים יותר ולא בירוק.

Miss CB

New member
אהבתי...!

הרעיון של הציטוט ממש מקסים זה דבר ראשון, וזה גם יפה שיש את התמונות שלהם ובאמצע את אבי רואד. הצעה אחת: תשנה את הכתב יענו את הפונט של האותיות למשהו מעניין כזה... חוץ מזה זה ממש חמוד לדעתי.

Miss CB

New member
כן אבל זה מאוס

כי זה ה-פונט לעבודות ודברים של בי"ס ושטויות. חפיף תעשה מה שבא לך, זה רק רעיון!

אם את מתכוונת לרעיון שלי...

אז אני מתנגד! תראי את הציורים שיש שם, ואת זה... זה בסך הכל חמישה תצלומים+שני משפטים... זה מתאים לעמוד פתיחה של פורום (ולזה זה גם מיועד), אבל לא ל"יצירות שלכם"!

seafox

New member
לדעתי,

הלוגו הזה,אמנם יפה והרעיון עם הציטוט נחמד אבל... ההתמקדות כאן היא לא ביצירה הכוללת של הביטלס אלא רק באבי רואד.אתה לא חושב שזה מוגזם? הלוגו של בעלת הבית (מנהלת הפורום) עם כל התקליטים יותר טוב.אבל זה אובייקטיבי. לדעתי אם כבר עשית משהו מציטוט של אלבום אחד,תלך על תמונה עם כל האלבומים.ולא התמקדות באלבום אחד..

ל י מ ו ן

New member
יווווווו!!!!!

איזה אנשים רעים אתם.לא יפה.....
מקרטני עזוב שטויות-זה ממש יפה...

Phoebe ForEver

New member
אוי מאגניב!!!../images/Emo42.gif

חמוד ביותר!!! אני עכשיו לא בביתי הקט, אבל שאני אגיע אני אנסה לשחק קצת בפוטושופ... אוי אגב מישהו יודע איפה משיגים חולצות של הביטלס?

למעלה