ושוב

Another Girl

New member
אגב-פרדוקס-

מצד אחד אתה אומר "מנסיון רב שנים עם פורום משוב"...מצד שני אתה אומר "אין סיכוי להפוך למנהל פורום תוך פחות מכחצי שנה "...
רוצה לספר לנו משהו?

אני חייב להיות גלוי עם חברי הפורום

בגיל שנה, שלושה שבועות, חמישה עשר ימים ושלוש שעות, עברה עליי טראומה קשה, ובמהלכה נאלצתי לא לאכול למשך כמה שניות. שנים הסתרתי זאת, ועכשיו הגיע הזמן לגלות את האמת הכואבת. חוץ מזה, הנסיון רב השנים היה מטאפורה כי אני בתפוז רק פחות מחודש. חוץ מזה, זה באמת לוקח המון זמן כדי להקים פורום חדש (ואיעזר בשאלה רטורית: האם לקח הרבה זמן כדי להקים את פורום הביטלס?)

Another Girl

New member
בשבילי? לא ממש

מה שכן היה לי קצת יותר נסיון בפורומים כשמילאתי את הטופס
ולא הצלחתי,אגב,בפעם הראשונה...אבל התעקשתי ושיפרתי את הטופס והינני כאן.

הרעיון שלי הוא...

שתציירי את הביטלס ושימי במקום התמונה שם את הציור הדיוקן שלך שלהם ואין מה להגיד הרעיון שלי הכי יפה :)

Another Girl

New member
כן...כשיהיה לי כוח לצייר ../images/Emo13.gif

כמו שאת יודעת אנחנו עוד שנייה צובעים... חוץ מזה אני אתן לחבר'ה להחליט,לא רק אני.

tin ker bell

New member
חחח,אני מוכנה לעשות את זה,אבל..

אני מוכנה לעשות את זה (אם בתיה לא יכולהה),אבל... אני יעשה את זה הכי טוב רק בעזרת תמונות,קצת קשה לי להיזכר בהם רק מהראש...

Another Girl

New member
טינ..

את לא חייבת לצייר,רק אם בא לך
את יכולה לעשות סתם עם תמונות,בלי לצייר אותן.Everything goes.

tin ker bell

New member
לא-אני מאוד אשמח לצייר..

במיוחד אחרי שעברתי "קורס מזורז" בציור פורטרטים בסוף השנה. אני אומרת,שאני פשוט לא מכירה מספיק טוב את תווי הפנים שלהם בשביל לצייר אותם.. אבל אני אנסה ואשתדל. אגב-ראיתי את הציור שלך בגלריה-ממש מדהים!

ל י מ ו ן

New member
חי חי....

סתכלו משו חמוד שעשיתי..... זה לא לסמל של הפורום או משו סתם כדי שתראו מה אני עושה כשמשעממם לי(וזה קורה הרבה
) אגב זאת פעם ראשונה שאני מצרפת קובץ אז סליחה מראש אם תיהיה לי פאדיחה או שזה לא יצא טוף....חפיף..

ל י מ ו ן

New member
אופס....

טוף.לאמשנה......כנראה שבתור מכניסת קבצים לא תיהיה לי קריירה מזהירה..אבל לאמשנה......

Another Girl

New member
תנסי...

להפוך את הקובץ ל-jpg ולוודא שהוא לא עולה על 100kb. אם את רואה שהוא כן,תנסי להקטין אותו ע"י העתקה ל-power point...זה צריך להספיק. מחכים

הגיע הזמן להציג את...

הכשרון האמנותי (המוטל בספק) שלי: זהו הלוגו שאני עיצבתי לפורום... כל הערה (ויהיו הרבה כאלה בטח) תתקבל בברכה.

למעלה