חדשות בקשר למפגש הפורום

רותי ע

New member
אני מבטיחה לך לארגן במפגש

קבוצת תמיכה לחד הוריות במפגשים
(גם שלי לא יהיה).

רותי ע

New member
לגבי מי שאין לו דרך להגיע ורוצה-

שישלח לי מסר. ננסה למצוא לו טרמפ.. ומי שיכול לקחת טרמפיסטים שיציין זאת במסר כולל מהיכן הוא מגיע.

../images/Emo50.gifלכולם...אני לא מגיע..../images/Emo43.gif

לצערי, או בעצם לשימחתי אני מדריך באותו יום בבי"ס במודיעין ולכן לא אגיע (והאמת ? נראה לי שעקב הגיל הממוצע לא כל כך אמצא את עצמי שם....) אז שיהיה לכם המון בהנאה.. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

iris and ben

New member
../images/Emo6.gif החושף-ההודעה של מצחיקה

ומתחכמת....גם אני לצערי הרב לא אגיע בגלל המרחק

סיגל ושגיא גם יגיעו, אבא של שגיא,

שהוא גם בן-זוגי, לא בטוח. אני אגיד לו שיש מפגש, ירצה - יבוא, לא ירצה - לא יבוא. וחבל לי שתגובותיה של חנה מאוד אגרסיביות!

גם אנחנו כמובן../images/Emo70.gif

אמא, בשביל לפטפט, גלי, בגלל הפריזבי של צימעס, ואבא, בשביל לרדוף אחרי גלי!

imale

New member
גם אנחנו נגיע בהרכב מלא ../images/Emo13.gif

מלא - אבל נטול "זוגיות" כל שהיא...

לא בטוח, שירה מקבלת ביום חמישי

לפני את החיסונים MMR ומחומשת אז נראה איך היא תרגיש ומה יהיה מצבה אם הכל יהיה בסדר, שירה ואמא יבואו אבא סביר להניח שלו כי יום שישי זה יום הסידורים שלו

התלבטות קטנה.....

אני יחסית חדשה בפורום, ולא מכירה אתכם היטב, ונראה לי שיש לנו פה חבורה מגובשת של אנשים שמכירים זה את זה זמן רב, ולכן לא נראה לי שאגיע למפגש, אני חוששת שאני פשוט ארגיש LEFT OUT ולא בעניינים.

רותי ע

New member
אז אני יכולה לפתור לך את ההתלבטות

גם הפורום הזה במתכונתו הנוכחית הוא צעיר מאוד. רובנו לא מכירים אחד את השני מעבר לידידות וירטואלית בפורום. ובדיוק בשביל זה יש את המפגש-לראות את הפרצופים שמאחורי המילים ואת הזעטוטים שאנחנו דנים בהם כל כך הרבה. ומנסיון עבר בפורום הורים אחר-מהר מאוד נשבר הקרח, בייחוד בגלל הקטנים. ותרגישי ממש בבית. אז אני רושמת אותך. באיזה הרכב אתם מגיעים?

למעלה