חדשות בקשר למפגש הפורום

אמא של תומר, רותי צודקת../images/Emo70.gif

בבקשה תבואי ותראי שההיכרות היא מאוד מהירה ודרך הילדים בטח נוצר חיבור נהדר. אני עוד לא הייתי באף מפגש של פורום הורים (הייתי במפגשים של פורום פוריות ומשם אני מכירה כמה אנשים שלשמחתי עברו לפה ועוד כמה) ואני מצפה ומתרגשת. החששות הם טבעיים ומובנים אבל מה ´כפת לך לנסות?! בסוף עוד נורא תהני ותרכשי לך חברים חדשים לך ולתומר הפספוס. אז אתם באים?! שירלי.

Yarik N

New member
נזיפה בשירלי של תומר :

ואני חשבתי שאין לך זמן עד מרץ.... מה איתי? אלי את לא מתגעגעת? מילא אלי.....

די חמוד, אליך אני מתגעגעת בטירוף../images/Emo70.gif

וגם ל...... (תמסור נשיקות). אבל כפי שבטח לא שמת לב המפגש הוא במרץ! אגב, אני עדיין צריכה לאכול אז אם תזמין אותנו לארוחת ערב (אחה"צ) ביום שישי אנחנו לא נגיד לא (רמז עבה כמו עור של פיל...).
שירלי.

דיאנה1

New member
כבר אסור לבשל ולהיות פמיניסטית?

אם אני אבשל תבואו אלי שניכם?

אל תרגישי ככה

אני מכירה (או לפחות זוכרת) רק את שרה של הודיה ואת רבקה. כשהייתי בפורום של IOL באתי למרות שלא הכרתי אף אחת. הכרתי כמה נשים במקום, וזה היה נחמד. גם ספיר נהנתה, גם אני.

רותי, אריאלי ואמא רוצות לבוא

(אבא עדיין לא יודע על כל העסק), אב בקשה ענקית - אם אפשר לארגן את הכינוס בשעה יחסית מוקדמת, כי אנחנו דתיים ושבת נכנסת מוקדם, אבל בכל זאת הינו רוצים להשתתף. תודה מראש,

לימורא

New member
איפה המפגש?

שלום לכולם, לא הספקתי להכנס לפורום ביומיים האחרונים. ומתוך כל האינפורמציה שקראתי לא הבנתי איפה הולך להתרחש הארוע. נראה לי שנגיע. יום טוב לימור

טלי א

New member
גם אני מתלבטת ומזדהה עם

אמא של תומר. אני לא כל כך מכירה את החברים בפורום
אני דיי טריה בפורום...בכל מקרה רותי, אם את יכולה לציין איפה נפגשים אשמח לשמוע.

למעלה