חדשות מקפליי

rox love BSM

New member
חחח אשכרה,הם בטח נבהלו

ממנה. אני הייתי נבהלת במקומם XDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היי, יש המשך לראיון../images/Emo70.gif O:

You're not private about your private but you've somehow managed to keep your personal lives to yourselves. Are there any dark secrets we should know about? Danny: Oh, I didn't like my secret that I did the other day. What did you do? Danny: Bleched Dougie's bum hole! Dougie: Yep, anal-bleaching. Yeah, right. What did you use? Danny: [Chuckling.] My finger! H: [Sighs.] Anyone have any non-sexual secrets? T: [Thinks for a long time.] Um, I just got a new Glade plug-in. Danny: Mmm, what flavour/ T: Lavendar. Are yu homely types? T: I enjoy cooking. If I get a weekend off, I like toc cook. H: He likes knitting as well. T: I do. I knitted two scarves for thew inter. I sit in front of the tv witha glass of wine and my kintting. I'm such a woman. You were on The F Word with Gordon Ramsey recently. What was that like? T: It was brilliant! Dougie: It was super-intense, but Gordon's a dude. H: He's so funny. Would you, if you were a woman, with Gordon Ramsey? Danny: Yep! I'm saying yes. H: If I was a woman I'd shag Gordon Ramsey. Do you have any other weird celeb crushes? Dougie: Not really weird ones. I like Lily Allen - she looks fit now with pink hair. [Harry and Danny are flicking through heat to find a picture.] T: [Peering over.] Oh yeah, she's cute with pink hair. H: I find Duffy quite sexy. Will you ever release a book? H: We will one day. T: We're going to save it for a few years. We've got amazing stories, so we want to do something that's really personal. You're all good mates, right... T: [Interrupting.] No, we hate each other. Do you think that why you've carried on when so many bands have split up? H: Defnitely. T: We spend nearly every day with each other. It's like you're all married... Dougie: Yeah, we're waiting for the wedding night, and then we'll, er... [All laugh.] Is there anything else you want to achieve in your careers? Say, by 30? Dougie: We achieved something yesterday. We got on the A-list of Radio 1. It's the first time ever. H: We want this album to be an achievement. T: It's our best album, and we want more peope to be into it. Does that mean you're going to start being all grown up now and - gulp - stop stripping off? T: Sorry, naked days are over. H: It would have to be for something really special. Your fans will be very upset. Dougie: We'll leave it a while. The shock factor's gone.... Maybe we'll do something else onstage, like jump through hoops of fire. Now that we would like to see. The interview is over, but - naturally - heat makes time to kiss the boys goodbye before they dash off. Floating back to the office, heat remembers our boss asking if we were worried that spending time with McFly would make us like them less. Well, he's going to be very disappointed. Those McFly poseters (stickers, pen-holders, mousemat...) on our desk ain't coming down any time soon.​

rox love BSM

New member
../images/Emo2.gif תפוזבל,הוא חתך לי חצי

מהראיון,אפילו לא שמתי לבXDDDD

OneStepCloser

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDd

Are yu homely types? T: I enjoy cooking. If I get a weekend off, I like toc cook. H: He likes knitting as well. T: I do. I knitted two scarves for thew inter. I sit in front of the tv witha glass of wine and my kintting. I'm such a woman. yeah Tom, you got that right XD

sweet shir

New member
אל תדאגי, זה מקפליי... הם לא מסוגלים להשאר

לבושים יותר מדי זמן. הם יכנעו לזה בשלב מסויים.

Orange Sky

New member
חחחח את צודקת!XDD ~והנה הוכחה~

במקפליי סלאש פרסמו משהו מהבלוג שלהם (יש להם בלוג או שהבנתי לא נכון?XD) קיצר הארי מדבר שם וטום פשוט נמרח על דאגי ומניח עליו את הראש שלו, ומחזיקים ידיים... כפרעלייהם
-אין כוח לקישור-

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif תרגום, חלק | ../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

למקפליי יש כמה מעריצים לגמרי משוגעים, מטורפים ומפחידים. אילו הם רק ידעו שאיזבל ברום היא אחת מהם... לכל אחד יש סוד אשם אחד, נכון? ובכן, קוראים לי איזבל ברום, אני בת 28, ואני מכורה למקפליי. כן, אני עובדת ב"היט", וכן, ואני ככל הנראה צריכה להיות מוכרת לסלבריטאים. אבל קיימים ארבעה בחורים ספציפיים שגורמים לי לרעוד בברכיים, אני מודה בזה. הכל התחיל ביוני 2006. ראיתי את מקפליי מופיעים בפעם הראשונה והייתי חסרת נשימה. זה היה מסע גדוש אירועים ועכשיו, 25 הופעות, זוג עגילים, טי-שירט אחד, 2 סיכות ותקרית מביכה מאוחרת של הסנפת-שיער, אני יושבת על ספה בסטודיו בצפון לונדון, מצפה לאמיתו של דבר לראיין אותם. כמעט 10 בבוקר והבנים אמורים להגיע כל דקה. אני מרגישה לא טוב. הארומה של חום במידה מועטה, בשר נא - אביזר לצילום שלנו - נישא באוויר מסביב לאולפן לא עוזר. אני יודעת שאתם בוודי חושבים שאני מגוחכת. אחרי הכל, אני כאן מייצגת את "היט" - ולדבר עם סלבריטאים זה המקצוע שלי. אני אמורה להיות מקצועית, לא מעריצה מטורפת של מקפליי. אבל, הו אלוהים - הדלת נפתחת... והבטן שלי בדיוק זינקה אל מחוץ לפה שלי ורצה להצטרף לבשר הנא. מכיוון שהנה הם, טום, דני, הארי (כולם בני 22) ודאגי, 20. באופן מדהים, הצלחתי לקום. וואו, ארבעתם נשקו אותי לשלום ועדיין לא התעלפתי! אולי אני הולכת להיות בסדר אחרי הכל. בתנאי שאני אצליח לדבר כראוי... אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל אני מעריצה די גדולה שלכם... הארי: זה מעולה! דני: אחלה... אני בדיוק שמתי לב לעגילי מקפליי שלך. דאגי: כן, מאיפה השגת אותם? הם היו מתנה מאחותי. הארי: הם ממש מגניבים! כולכם נראים ממש טוב היום. הארי: תודה רבה. לפתע אתם כולכם התבגרתם ואני כזה, פוואר(?)! [כולם צוחקים בקול רם]. על מה הייתם אומרים שהוא התכונה הפיזית שאתם הכי אוהבים בגוף שלכם? הארי: לגמרי לא השוקיים שלי. טום: לגמרי לא הלסת שלי. דאגי: לגמרי לא הסיקוּס (=חלק בגוף) שלי! דני: אני אוהב את הידיים שלי. טום: אני באמת לא יודע מה אני אוהב בעצמי. הארי: הגומות שלך טובות. טום: אתם כולכם עצבנתם אותי שירדתם עליהם שהם קטנים - אני אוהב את הגומות הקטנות שלי. ובכן, אתם לא רוצים צלחות סעודה גדולות, לא? (אני מניחה שזה איזה כינוי מיני ותרגמתי את זה גרוע) הארי: צלחות סעודה?! טום [לדאגי]: לך יש בינוניים. דאגי: [מרים את החולצה וחושף פטמה חמודה שעירה במקצת] כן, אלה צלחות צדדיות. אבל יש לי באופן די מפגר שיניים קטנות. דני: אלה כאילו השיני חלב שלו. דאגי: השיניים שלי מפוסלות. אני הכנתי אותן במיוחד. טום: הן קטנטנות! דאגי: אני שוקל להאריך אותן. אני יוכל להיות איש העכברוש. טום: או איש הארנב... מעריצי מקפליי הם - כפי שאתם יכולים לראות לפניכם עכשיו - די אובססיביים. האם אתם יכולים לחוש מובכים ע"י התגובה ההיסטרית שלהם כלפיכם? טום: כן, הכי גרוע זה כשאתה הולך לפרמיירה או משהו ואתה צריך לצאת מהאוטו וללכת על השטיח האדום. זה ממש מביך... הארי: אבל זה הרבה יותר טוב כשהם צועקים. טום: אמת. אני ראיתי כמה באנרים חצופים בהופעות שלכם - ראיתם משהו שהפתיע אתכם? טום: [צוחק] כן. הכי מצחיק: "אני + טום = סקס בת*ת"(?). בוודאי רוב המעריצים שלכם יותר מדי צעירים כדי לדעת על סקס-ישבן? טום: [מהנהן בראושו וצוחק] זה די מצחיק. מה הדבר הכי מוזר שמעריץ שלח לכם? טום: אנחנו תמיד די חוששים לגבי אוכל ביתי. דאגי: אתה לא יכול לדעת מה הם שמו בזה. מישהו מכם רווק? טום: לא [טום גר עם חברתו משכבר הימים ג'יאובנה]. הארי? הארי: לא, אני לא רווק. [הארי יוצא עם איזי מ-"אסקלה" - הכנרית מהרביעייה המוסיקלית מהתוכנית "לבריטניה יש כשרון" (או בשמה הישראלי "הדבר הגדול הבא")]. דני...? דני: [מזיז את ראשו מצד לצד] לא. דאגי? דאגי: לא, אני לא רווק. הו... אלה חדשות רעות... [צחוק עצבני] דאגי: כולנו בליינים. כשאנחנו אומרים שאנחנו יוצאים לחופשה ביחד, אנחנו בעצם הולכים לשייט בליינים אוקיי... אז, לחברות שלכם אי פעם הפריע תשמות הלב שאתם מקבלים מהמעריצות שלכם? הארי: זה בסדר. הן בסדר עם זה. טום: כן, הן מבינות. האם אי פעם היה לכם מעריצה מבוגרת, אמהית שכזו שבאה אליכם? טום: [מהנהן] אני זוכר אחת בטקסים בסקוטלנד. הלכתי לשירותים והאישה הזאת הייתה שם שהייתה לפחות בת 50 - והיא ניסתה למשוך אותי לשירותים איתה. ואני הייתי כזה "ארררגגג". דני: בשנות ה-50 לחייה? טום: כן, היא הייתה כזה [מחקה קול נשי מבוגר] "קדימה, בואי איתייי". הארי: לי הייתה אישה נשואה שניסתה למשוך אותי לשירותים. ואני כזה "אבל את נשואה!" והיא אמרה "אז מה?". האם אי פעם תשקלו לצאת עם מישהי מבוגרת? נגיד... בערך בגיל שלי? הארי: בת כמה את? [בשקט] 28... הארי: כן! טום: כן, ברור. דאגי: אני אוהב נשים מבוגרות. דני: כן, דאג, אתה כן, לא...? עד כמה מבוגר? דאגי: 108. [כולם נקרעים מצחוק]. כן... דאגי: כן, זה היה נהדר. היא תהיה כמו אמא בשבילי אח"כ ו-, את יודעת, תאפה עוגות... הארי, האם שמעת מלינדזי לוהן לאחרונה? [לפי השמועות הארי ולינדזי בילו לילה ביחד אחרי שהלהקה הופיעה ב-Just My Luck]. הארי: [צוחק] כן, היא שלחה SMS מקודם. [דני, טום ודאגי צוחקים]. לא, ברור שלא שמעתי ממנה! מה דעתכם על זה שהיא יוצאת עכשיו עם סמנתה רונסון (=דיג'אית, אחות חורגת של מארק רונסון)? טום: זה נכון?! דני: היא לסבית? (אני לא בטוחה שזה מה שהוא שאל כי אני לא יודעת מה התרגום ל-3 כוכיובת האלה... אבל זה בהקשר לנושא). הארי: [בציניות] אבוי... אני חייב להרחיק אותה ממני בחורים. דאגי: אני לא מאמין שהיא לסבית! אני מוצא את זה ממש מוזר, למרות זאת, היית שם. הארי: מה שהיא בוחרת לעשות זה העניינים האישיים שלה. הוגן... דני, האם שערות הערווה שלך בסדר מאז שהצתת אותם בג-י-י (G-A-Y) שנה שעברה? דני: [מובך] כן, הם בסדר, את יודעת... הארי: יש כמה צלקות, כמובן. טום: אלו לא היו התמונות הכי מחמיאות, לא? דני: הפלאש היה ממש חזק! אפשר היה לראות ממש הרבה... דני: [פונה לדאגי] היית אמור לעשות את זה גם! הארי: אני ישבתי ממש מאחוריו, אז יכולתי ממש לראות מה הוא הכניס לשם. דאגי: אני הזעתי כ"כ הרבה שזה החליק והייתי צריך לקצר את התהליך [הכתבת של "היט" שיחקה באצבעותיה עם קצה העט בחוזקה כשלפתע הוא הרעיש ופגע ברצפה. הארי: מה זה היה? למקפליי יש כמה מעריצים לגמרי משוגעים, מטורפים ומפחידים. אילו הם רק ידעו שאיזבל ברום היא אחת מהם... לכל אחד יש סוד אשם אחד, נכון? ובכן, קוראים לי איזבל ברום, אני בת 28, ואני מכורה למקפליי. כן, אני עובדת ב"היט", וכן, ואני ככל הנראה צריכה להיות מוכרת לסלבריטאים. אבל קיימים ארבעה בחורים ספציפיים שגורמים לי לרעוד בברכיים, אני מודה בזה. הכל התחיל ביוני 2006. ראיתי את מקפליי מופיעים בפעם הראשונה והייתי חסרת נשימה. זה היה מסע גדוש אירועים ועכשיו, 25 הופעות, זוג עגילים, טי-שירט אחד, 2 סיכות ותקרית מביכה מאוחרת של הסנפת-שיער, אני יושבת על ספה בסטודיו בצפון לונדון, מצפה לאמיתו של דבר לראיין אותם. כמעט 10 בבוקר והבנים אמורים להגיע כל דקה. אני מרגישה לא טוב. הארומה של חום במידה מועטה, בשר נא - אביזר לצילום שלנו - נישא באוויר מסביב לאולפן לא עוזר. אני יודעת שאתם בוודי חושבים שאני מגוחכת. אחרי הכל, אני כאן מייצגת את "היט" - ולדבר עם סלבריטאים זה המקצוע שלי. אני אמורה להיות מקצועית, לא מעריצה מטורפת של מקפליי. אבל, הו אלוהים - הדלת נפתחת... והבטן שלי בדיוק זינקה אל מחוץ לפה שלי ורצה להצטרף לבשר הנא. מכיוון שהנה הם, טום, דני, הארי (כולם בני 22) ודאגי, 20. באופן מדהים, הצלחתי לקום. וואו, ארבעתם נשקו אותי לשלום ועדיין לא התעלפתי! אולי אני הולכת להיות בסדר אחרי הכל. בתנאי שאני אצליח לדבר כראוי... אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל אני מעריצה די גדולה שלכם... הארי: זה מעולה! דני: אחלה... אני בדיוק שמתי לב לעגילי מקפליי שלך. דאגי: כן, מאיפה השגת אותם? הם היו מתנה מאחותי. הארי: הם ממש מגניבים! כולכם נראים ממש טוב היום. הארי: תודה רבה. לפתע אתם כולכם התבגרתם ואני כזה, פוואר(?)! [כולם צוחקים בקול רם]. על מה הייתם אומרים שהוא התכונה הפיזית שאתם הכי אוהבים בגוף שלכם? הארי: לגמרי לא השוקיים שלי. טום: לגמרי לא הלסת שלי. דאגי: לגמרי לא הסיקוּס (=חלק בגוף) שלי! דני: אני אוהב את הידיים שלי. טום: אני באמת לא יודע מה אני אוהב בעצמי. הארי: הגומות שלך טובות. טום: אתם כולכם עצבנתם אותי שירדתם עליהם שהם קטנים

rox love BSM

New member
חחח סיקוס?

אני יודעת שknob זה אממ האיבר המיני שלו חחחח מה זה סיקוס בכלל? חחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אשמת מורפיקס, אבל כן יש איבר בשם

הזה, אני חושבת איזושהי עצם מחברת או משהו כזה. אניווי, כן התרגום הזה הרבה יותר הגיוני כמובן, ולא ציפיתי שכל התרגום שלי יהיה נכון, אז תודה על ההארה

למעלה