חדשות מקפליי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo122.gif פרשתי. זה התרגום שהיה

במורפיקס. ואם זה סלנג בריטי והפירוש הוא מיני מן הסתם שזה לא יופיע שם אז פשוט לקחתי את מה שהיה נשמע הגיוני

OneStepCloser

New member
יש לך שם כמה טעויות חחח

אאל"ט כשהארי אמר Your nipples are good הוא התכוון לפטמות שלו ^^. וגם כשהארי אמר: "Oh dear... I must have put her off guys." אני חושבת שהוא התכוון לזה שהוא גרם לה לא לרצות יותר בנים ^^.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוי, לא קראתי טוב ../images/Emo122.gif

בלי קשר לתרגום עצמו, ולא שמתי לב. הו כן, סבבה ><" חחח תודה על התיקונים.

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD

הם קרעו אותי XDDDDDDDD כפרעל דני
תודהD:

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif תרגום, חלק || ../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

אמ, כלום... הארי: חשבתי שאלה היו העגילים שלך. אל תגיד את זה! אני בקושי עונדת אותם כי אני מפחדת לאבד אותם. היום זה במיוחד בשבילכם... כולם: הוווו. התכוונתי ללבוש את הטי-שירט שלי. פגשתי אתכם שנה שעברה בפסטיבל V ולבשתי אותה... [כולם מסתכלים עליה בחוסר הבעה]. אתה לא זוכר, דני? בקשתי להריח את השיער שלך. דני: הו כן... [טום, דאגי והארי כולם צוחקים עליה]. השיער שלך עדיין מריח כזה טוב? דני: [מנסה להריח את השיער שלו] ממממ, נראה לי שכן. מישהו מכם מריח ממש טוב היום... הארי: שמתי אפטרשייב. בואו נריח רגע [מתקרבת אל עבר הצוואר של הארי] ממממ, טוב. בואו נעזוב הצתת שערות ערווה בצד רגע, האם קיימים איזה שהם "טריקים" חצופים אחרים שיותר מדי גסים מכדי לעשות אותם על הבמה? הארי: יש *** או ב*צה. האם אמרת *** על ב*צה? טום: כן, אתה מראה רק קצת ממשהו. [מראה סימן של טבעת עם הבוהן והאצבע (האצבע הרביעית)]. ואז אתה מנחש אם זה *** או ב*צה. אתם לא כ"כ חשאיים לגבי הפרטיות שלכם אבל איכשהו אתם מצליחים להשאיר את החיים הפרטיים שלכם לעצמכם. האם ישנם איזשהם סודות חשוכים שאנחנו צריכים לדעת עליהם? דני: הו, אני לא אוהב את הסוד שעשיתי לפני כמה ימים. מה עשית? דני: הלבנתי את פי הטבעת של דאגי! דאגי: כן, הלבנה-אנאלית. כן, ברור. במה השתמשת? דני: [נחנק] האצבע שלי! הארי: [נאנח] למישהו יש סודות לא-סקסואליים? טום: [אחרי חשיבה ארוכה] אמ, אני בדיוק קניתי מפיץ-ריח חשמלי חדש. דני: מממ, איזה ריח? טום: לבנדר. האם אתם טיפוסים ביתיים? טום: אני נהנה לבשל. אם יש לי סופשבוע חופשי, אני בד"כ מבשל. הארי: הוא גם אוהב לסרוג. טום: כן נכון.אני סרגתי 2 צעיפים לחורף. ישבתי מול הטלוויזיה עם כוס יין והסרגיה שלי. אני כזה אישה. הייתם בתוכנית "The F Word" (התוכנית בישול שראינו עם השף המקלל חחחח) עם גורדון רמסי לאחורנה (=השף). איך זה היה? טום: זה היה נהדר! דאגי: זה היה ממש מלחיץ, אבל גורדון גבר. הארי: הוא ממש מצחיק. האם אתם, אם הייתם נשים, הייתם יוצאים עם גורדון רמסי? דני: כן! אני אומר כן. הארי: אם הייתה אישה הייתי מז**ן את גורדון רמסי. האם אי פעם תוציאו ספר? הארי: יום אחד. טום: אנחנו שומרים את זה לעוד כמה שנים. יש לנו סיפורים מדהימים, אז אנחנו רוצים לעשות משהו שיהיה ממש אישי. אתם כולכם חברים טובים, נכון... טום: [נכנס בדבריה] לא, אנחנו שונאים אחד את השני. האם אתם חושבים שבגלל זה אתם ממשיכים להתקיים בעוד להקות אחרות התפרקו? הארי: לגמרי. טום: אנחנו מבלים כמעט כל יום אחד עם השני. זה כאילו כולכם נשואים... דאגי: כן, אנחנו מחכים לליל החתונה, ואז אנחנו, אר... [כולם צוחקים]. האם ישנם דברים שאתם רוצים להשיג בהמשך הקריירה שלכם? נגיד, עד גיל 30? דאגי: השגנו משהו אתמול. הגענו לרשימת ה-A של רדיו1. זאת הפעם הראשונה שלנו מעולם. הארי: אנחנו רוצים שהאלבום הזה יהיה הישג. טום: זה האלבום הכי טוב שלנו, ואנחנו רוצים שיותר אנשים ישמעו אותו. האם זה אומר שאתם הולכים להיות בוגרים עכשיו ו - לוגמת - תפסיקו להתפשט? טום: סליחה, ימי ההתפשטות נגמרו. הארי: זה יהיה צריך להיות בשביל משהו ממש מיוחד. המעריצים שלכם יהיו ממש עצובים. דאגי: אנחנו נעזוב את זה למעט זמן. גורם ההפתעה נעלם... אולי נעשה משהו אחר על הבמה, כמו לקפוץ דרך חישוקי אש. זה משהו שנרצה לראות. הראיון הסתיים, אבל - בטבעיות - כתבת "היט" מפנה זמן לנשק את הבנים לשלום לפני שהם עוזבים. מרחפת חזרה אל הקפה, הכתבת זוכרת את הבוס דואג שככל שנבלה יותר זמן עם מקפליי זה יגרום לנו לאהוב אותם פחות. ובכן, הוא הולך להתאכזב. "פרטי ההתמסחרות" של מקפליי (מדבקות, מחזיקי-עטים, משטח לעכבר...) על שולחן הכתיבה שלנו לא הולכים לרדת ממנו בזמן הקרוב.

m o r 1 0 2

New member
שיהיו בריאים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

המראיינית רציני חולת נפש
יותר מדי אובססיביתXDD תודה על התירגום
כ"כ מתוקים@#$%^&

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהם קורעים אותיXDDDDDDD

כפרה עליהם.

ZivMusic

New member
ואי אהבתי ביותר../images/Emo99.gif

חחחח הצחוק של דניXDD ראיתי את השניות האחרונות איזה 10 פעמים
ודאגי לא מוציא מילה וזה מטריד

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifאה הא,זה תמיד ככהXD../images/Emo168.gif

אנחנו כבר רגילות
אבל גם שהוא שותק,הוא פשוט כוסון

m o r 1 0 2

New member
זה נשמע מ=ו=ש=ל=ם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

באמת,זה יצא אחד הטובים שלהם
מאוד אהבתי
תודה=]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתגובה להכל D:

אומיגד, האבריבאדי קנואוז כזה מושלם33333> הם נראים כלכך טוב די אני מתה
והם כאלה חמודים עאע דו יה נשמע באמת סיקטיז כזה חחח אבל נשמע אחלה שיר, מחכה לשמוע אותו :) וואאאאאו פוינט אוף ויאו מ ע ו ל ה
%#^$# איזה קול יש לדנייייי אני מתה
אני כלכך רוצה אלבום כבר, התגעגעתי אליהם3> תודה רבה על הכל

נחמדD:

לא מתה על האבריבאדי נאו'ז אבל מצד שני רק עכשיו התחלתי לחבב את OFTR. הדמו השני ממש נוראי, הלחן לא מקורי בשיט והליריקה גרוע. והשיר השלישי ממש ממש אהבתיD: הוא מזכיר לי שיר אחר אבל אין לי מושג איזה.

sweet shir

New member
אז את אומרת שהוא צריך להחליף מבטא?XDD

הוא בריטי את יודעת, ככה הוא אמור להישמע. כאילו ישלו תפוחי אדמה לוהטים בפה ומקל תקוע בתחת D:

למעלה