חזרתי !!!

Zack DA

New member
אל תדבר איתי על עקרונות דמוקרטיים

כאשר אני מדבר על שימוש בכלים לא דמוקרטים. לבד מזאת, כבר אמרתי לך - גם בישראל ה"קטנה" צפוי רוב ערבי. ואתה לא תצליח לשנות את קצב הריבוי שלהם בצורה יעילה מספיק.

נדמה לי שכבר הצעתי לך פתרון לכך:

א. ויתור על שטחים בהם יש רוב ערבי מוחלט לטובת המדינה הפלשתינאית - ירושלים המזרחית ואיזור ואדי ערה ובקה אל גרביה. הויתורים הללו יכולים להיות בתמורה להתנחלויות הגדולות, שכן ישארו בתחומי מדינת ישראל. ב. השכלה - ככל שאנשים משכילים יותר, כך הם מולידים פחות ילדים. מסקנה - שווה להשקיע בהשכלה של הערבים שכן ישארו כאן. לא הבנתי את החלק הראשון של הודעתך, ואת הקשר בינו לבין ההודעה הקודמת שלי. פרט בבקשה. ושוב, אזכיר לך - הבא בבקשה דוגמה לחוקים אנטי דמוקרטיים שהעלו הח"כים הערבים, והסבר מדוע אתה רוצה לשלול את זכות הבחירה ממאות אלפי ערבים.

Zack DA

New member
אני רוצה לשלול מערבים את הבחירה

כי יש להם אינטרס כפול. הם לא בעד המדינה היהודית. --------------- אני חוזר ושואל: האם זה אומר שתיקח מהערבים הללו את האזרחות שלהם ? --------------- השכלה היא פתרון איטי שיעבוד בצורה לא מספקת.

למה אינטרס כפול?

הרי תנאי המחייה של ערביי ישראל טובים משל כל ערבי במדינה ערבית כלשהי. מדוע אתה מניח שיש להם אינטרס שונה משל היהודים באופן מהותי? הבעיה היא רק כרגע, כאשר אנחנו כובשים מליונים מאחיהם. כאשר הבעיה הזאת תיפתר, לא צריך להיות ניגוד אינטרסים. לקחת מהערבים שיתגוררו בשטחים שיועברו למדינה הפלשתינאית? רק למי שירצה אזרחות פלשתינאית. אני מניח שבסופו של דבר זה יהיה הרוב המוחלט. בכל מקרה, מרגע שהשטח עובר - אם הם נשארים בו, הם מאבדים את כל הזכויות הסוציאליות שמדינת ישראל נותנת לאזרחיה, מכיוון שהם נחשבים לאזרחים החיים בחו"ל. השכלה היא פתרון לטווח הארוך שיכול לעבוד, בשילוב עם החלק הראשון של הודעתי.

Zack DA

New member
פתרון לטווח הארוך - אך במציאות

...הנוכחית הוא לא קיים. ----------- ואם הערבים שגרו בערים שעברו לידי אש"פ - יחליטו לעבור לחיפה ות"א ? ============ אני חוזר לנושא המרכזי. יש להם אינטרס כפול, הם הם רוצים לראות את היהודים בים כתוצאה משנאה. הם לא חושבים על האינטרס של המדינה היהודית, אלא על האינטרס הערבי האנטי ציוני - כלומר הם נגד האינטרס של שיר ושל צחי. צחי מציע: בוא ננטרל את האיום הזה.

על סמך מה אתה אומר את זה?

אפשר לדאוג לכך שהם לא יעברו לחיפה ולת"א. סמוך על הכנסת ועל הממשלה בעניין הזה. על סמך מה אתה אומר שרוב מוחלט של הערבים רוצים לראות את היהודים בים ושונאים אותנו שנאת מוות? נראה שמי ששונא כאן זה אתה ולא הם. הם חושבים על האינטרס שלהם עצמם, והוא לחיות ברמת חיים גבוה, במדינה דמוקרטית. בדיוק כמוני, אולם לא כמו המתנחלים המשיחיים. אני לא בטוח שהאינטרס שלי חופף לשלך - אתה הרי רוצה לבטל פה את הדמוקרטיה. אם היית מנסה להקים מפלגה, סביר שהיא היתה מוצאת אל מחוץ לחוק.

Zack DA

New member
האינטרס של שנינו הוא להשאיר את

הגורל של המדינה שלנו בידי היהודים. כרגע, מה שקובע, זה לא מה שרוב היהודים רוצה, נכון ? זאת הבעיה שלי. ושלך. כרגע זה נוח לך כי הערבים למעשה איתך במישור הפוליטי. אבל אם הם רוב - לא אני ולא אתה נשרוד כאן.

לא מדוייק

האינטרס שלי הוא לחיות במדינה דמוקרטית בעלת רוב יהודי. מההודעות שלך, נראה שאתה מעדיף לחיות במדינה של שלטון מיעוט יהודי על רוב ערבי. אם הערבים יהיו הרוב אכן תחוסל המדינה היהודית. האם אתה בטוח שזהו האינטרס של הערבים בעלי האזרחות? האם לדעתך הם באמת שואפים להידמות למצרים או לסוריה או לרשות הפלשתינאית? אם כן, אז הם לא היו תומכים בהסכמים עם הרשות הפלשתינאית, אלא להפך - מציעים לספח את השטחים על תושביהם הערבים.

Zack DA

New member
אם אתה מנסה לרמוז, שבגלל הכלכלה

הם יעדיפו שנשאר לשלוט במדינה הזאת, אתה ממש ממש ממש ממש תמים חסר תקנה, וקצת קצת קצת טיפש. אם הערבים רוב - הקיצוניות תשתלט והם יחסלו את כולנו או ירשו לנו לחזור לאירופה במקרה הטוב.

invalid user

New member
מדינה יהודית גדולה

רק בכח ננצח לטרנספר את הערבים איטבח אל ערוב

למעלה