חזרתי !!!

Zack DA

New member
מדינת ישראל היא לא "בסה"כ מדינה"

על אמירה כזו צריך לשים בכלא.

פריפטס

New member
אבל אמירות של "מוות לערבים" זה בסדר

נכון, צחי? מדינת ישראל היא סתם מדינה.

פריפטס

New member
95% מהיהודים בארץ יכולים לקפוץ לי

הדעות שלי הן שלי והן לא משתנות על פי דעות של הרוב (אחרת הייתי ליכודניק). ברור שאני מעדיף את האופציה ששיר ציין. אני מאמין שכולנו מעדיפים, וזו גם אופציה ריאלית ביותר. אבל אם אין לי ברירה אלא לבחור בין מדינת אפרטהייד יהודית לבין דמוקרטיה עם מיעוט יהודי אז ברור שאני לא אובייקטיבי בעניין, כי אני יהודי. ולכן 95% האחוזים שלך. בתור צופה מן הצד, אעדיף את המדינה הדמוקרטית, ללא ספק. ובקשר לכותרת שלך- גיבוב של שטויות זה נאום של שרון, לא ההודעות שלי.

Zack DA

New member
מיעוט יהודי פירושו סוף המדינה....

מה שאתה מתאר, זה מצב שבו העם היהודי יאבד את כל מה שהוא בנה כאן. הדעות שלך הן פשוט פאטתיות. אין לך בעיה עם רוב ערבי - משהו אצלך לא בסדר.

זה לא מה שהוא אמר:

הוא לא אמר שהוא רוצה שיהיה כאן רוב ערבי במדינה דמוקרטית, אלא שהוא לא מוכן למשטר אפרטהייד. הרי זה כמו שאשאל אותך אם אתה מעדיף לחיות תחת המשטר הנאצי, או תחת שלטון סדאם, ותגיד כמובן שסדאם, ואז אומר שאם כך, אז אין לך התנגדות לחיות תחת רודן אכזר... דמגוגיה זולה בקיצור.

Zack DA

New member
לשם הבהרה, אני חוזר על השאלה:

פריפטס (הזכר לי אגב מהו שמך הפרטי): מה אתה מעדיף: אפרטהייד או רוב ערבי ?

פריפטס

New member
אף פעם לא אמרתי לך מה שמי הפרטי ../images/Emo13.gif

אם הוא באמת מסקרן אותך, פנה אלי במסר אישי. לגבי שאלתך- אין לי תשובה. זו נבלה וזו טריפה.

Zack DA

New member
כן, אבל יש הבדל עקרוני, ואני מצפה

ממך לענות בכל זאת. אני אמיר את השאלה: אתה מעדיף לחיות בלי רגל, או לא לחיות בכלל ?

פריפטס

New member
נו באמת...

הרי השאלה היא לא אם אני מעדיף לחיות בלי רגל או לא לחיות בכלל, אלא אם אני מעדיף לחיות בלי רגל או לחיות בלי הרגל השניה.

Zack DA

New member
אתה מתבייש להודות בזה, אבל

אתה תעדיף את הפתרון שלי על פני מדינה שבה הערבים שולטים. זה אם אתה שפוי.

פריפטס

New member
לא ממש

כי כאשר לא תהיה דמוקרטיה, זה לא משנה אם הערבים שולטים או היהודים שולטים. בכל מקרה הימין הפנאטי ישתלט ויוציאו אותי אל מחוץ לחוק על הומוסקסואליות\אתאיזם\התנגדותי למשטר וכו'.

Zack DA

New member
מה פתאום !

זו תהיה דמוקרטיה מלאה. ההבדל היחיד יהיה בהצבעה בכנסת.

פריפטס

New member
וזה לא דמוקרטי.

חוץ מזה, השאלה היא מה יקרה כאשר הרוב היהודי יחליט לבטל גם כל מיני זכויות אזרח ואדם אחרות לאזרחי ישראל הערבים ולערבים, שלא יוכלו להצביע, לא יהיה כח לשנות זאת. אתה לא יכול לקבוע איך תראה המדינה ואיזה חוק בדיוק יפעל לגבי מי.

Zack DA

New member
זו מדינה של היהודים

מי שחי פה - שיכיר בזה שהוא חי בשטח של המדינה היהודית.

E l i z a b e t

New member
אם יש לך בעיה

עם יהודים בכלל, ועם ליכודניקים בפרט מה שקורה במדינה הזו, ברובו לא מוצא חן בעינייך לא מטריד אותך לחיות במיעוט ועם רוב ערבי אז למה אתה עדיין חי פה, תעבור לכל מדינה אחרת מדינה ערבית למשל... אבלא תה לא עובר לא מתוך אהבה עמוקה למדינת ישראל אלא מתוך הידיעה כי בשום מקום אחר לא תקבל את מה שאתה מקבל פה אליזבט

פריפטס

New member
למעשה

הסיבה שאני לא עובר היא לא שאני אוהב את המדינה אלא שאני אוהב את הרעיון שבבסיסה (אני ציוני). בכל מקרה, הרעיון נשאר רעיון והמדינה נשארת מדינה, ולכן, כן. אני הייתי עובר בשמחה. למה אני לא עובר? עוד לא עשיתי צבא, ואני מתכוון להתגייס מטעמי מצפון...

נדמה לי שהזכרתי את פסילת כ"ך...

על אותו עיקרון אתה יכול לפסול מפלגות ערביות שיפעלו נגד היותה של מדינת ישראל מדינה דמוקרטית (אגב, נדמה לי שזה מה שאתה רוצה לעשות פה, לא?) אילו חוקים אתה יכול להביא כדוגמה להצעות חוק אנטי דמוקרטיות שהמפלגות הערביות האלו? בכל מקרה, אין לך כאן שום טיעון ממשי מדוע לפסול את זכות הבחירה של מאות אלפי אזרחים ערבים. אלטרנטיבות? באופן כללי, הפרדה בין היהודים לבין הערבים, עד כמה שאפשר - שתי מדינות נפרדות לשני העמים, עם כמה שפחות ערבובי אוכלוסיה. משום מה, אתה מעדיף את הצעת השמאל הקיצוני הלא ציוני, למדינה אחת על כל השטח... רק שאתה חושב שתוכל להמשיך לשלוט על מליוני ערבים בלי לתת להם זכויות.

למעלה