חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

RCCCP

New member
מה זה משנה...

מה זה משנה אם הוא דתי או לא, כתום או כחול, היה אסור לו ללבוש מדים של צה"ל בזמן ביצוע הפיגוע, מיהו בכלל שיוציא שם רע למדים האלה ?! סתם נפקד...

../images/Emo45.gif נכון...

לאל קשר שבוצע פיגוע ע"י אדם מאמין.. אתה צודק... בושה למדים שאנחנו עושים איתם מילואים מידי שנה!

חייל דתי...לפי מה שהבנתי

בס"ד כנראה שהוא דתי... אוף אוף אוף זה כ"כ מעצבן...אנחנו מנהלים פה מאבק משתדלים שהוא יהיה בגבולות הדמוקרטיה ובגלל בנאדם אחד שהיה ידוע כקיצוני אומרים ה"דתיים האלה"...ה"ימנים האלה"... זה כ"כ לא צודק...:( שיהיה שבוע טוב וחודש טוב...

לא נורא...

זה רק הראשון.. מעניין באיזה אוטובוס ישראלי יהיה הפיגוע הבא.. ע"י איזה מחבל (דתי או ערבי..)

פלוני 20

New member
../images/Emo177.gif אל תמצצו לי את הדם!

בס"ד בתור איש הציבור הרצחני, אני מבקש שתפסיקו להאשים אותנו בכך שאנו אנשים הגונים. בכל בוקר מתנחל ממוצע מסית לרצח ערבים שאותם הוא מכנה מחבלים, בצוהוריים הוא מחביא את הרוצחים שרצחו בגלל ההסתה שלו, ובערב הוא מתכנן איך להסתובב בת"א כדי לרצוח חפים מפשע. אהה, ואנחנו מקפידים לךעבור על החוק כמה פעמים בשבוע. אני פשוט לא מבין איך אתם מאשימים אותנו בכך שאנחנו משרתים בצבא, שומרים על החוק (שמעתי, אמרתם חסימת כבישים. עוד משהו?)די! רבותי, בואו נשאל את עצמנו לאן עוד נגיע עם השנאה הזאת. אני בטוח שלא נגיע מזה לפסגת שאיפותינו. בתור מתנחל, תדעו לכם שאני לפעמים מתפלא עד כמה האנשים מסביבי אוהבים את המדינה. וגם אנחנו התחנכנו על ערכים של קדושת החיים - (גם של גויים) וגם אנחנו רוצים שלום עם הסובבים אותנו, יהודים וערבים, רק שאנחנו מקשיבים למה שהערבים לא מסתירים אלא אומרים בגלוי שהם לא רוצים שלום, ואנחנו אומרים: כבדהו וחשדהו. כרגע, בעיקר חשדהו. בבקשה לא לשנוא אותנו. אנחנו ואתם יכולים לפתח דיאלוג בריא, (ואנחנו מבטיחים לא לרצוח אף אחד באמצע...)

איזה תגובות מגעילות!

המחבל היהודי (הלא ראון) הוא פעיל ימין קיצוני, שעשה את הפיגוע כדי לעצור את ההתנתקות מה הז משנה איפה הוא גר, איפה הוא נולד, או מה הוא אכל לארוחת בוקר. מדובר ברוצח, מהימין הקיצוני ששוב לקח את החוק לידיים ובמקום שאתם, כתומים וכחולים תביעו צער וחרטה אם לא על ההרוגים, אז על המדינה שבה אתם חיים שמתאבדת לכם לנגד העיינים אתם מחפשים פרצות שבתקשות שיכולות איכשהו להצדיק, או סתם להסית מהנושא המרכזי מחבל יהודי לא צריך להוסיף כלום זה מזעזע גם ככה.
לפעמיים אני חושבת שהעם הזה צריך עוד התנתקות.

תיקון..

מחבל יהודי=מחבל יהודי דתי... שזה חשוב מאוד לדיונים פה.. (הצבע שלו.. כתום/כחול)..

פלוני 20

New member
אני מסכים!

בס"ד העם צריך עוד התנתקות! עליכם להתנתק מהמתנחלים! אני במקומכם לא הייתי מתחבר לציבור של פורעי חוק (?!) של משיחיים פנאטים שהולכים אחרי הרבנים שלהם בעיניים עצומות (אח. הלוואי שהייתם בודקים מה באמת הרבנים אמרו ולא אמרו לפני שאתם פוסלים אותם) ציבור שאינו שפוי כלל. תתנתקו מהם. תתחברו לערבים. באמת. איתם אפשר לעשות שלום. איתנו משום מה אי אפשר. איתם צריך לדבר אפילו כשהם יורים. איתנו אי אפשר לדבר אפילו כשאנחנו שותקים. אני כבר כמה שבועות מרגיש שירו בי. בלי רובה ובלי תחמושת. אבל הלב שלי מת. כי כשאנשים אומרים "לי אין אח מתנחל" אני מרגיש כאילו עשיתי משהו נורא. בואו בבקשה לבדוק אותנו בהתנחלויות. תגידו לנו אח"ך אם אנחנו מסיתים? פורעי חוק? אח"ך תבדקו את השכנים שלנו, שאיתם דווקא אפשר לעשות שלום, תראו איך שהחוק לא קיים לגביהם. גם לגבי ערביי ישראל. בניה לא חוקית, גניבות, ועוד הרבה. וההסתה! תקשיבו להם ותגידו עם יד על הלב, אם הם לא מסיתים. אני לא בא להשמיץ את הערבים, אלא לומר שאם אתם יכולים לדבר איתם כל כך יפה ולעשות איתם שלום, אז מה איתי? גם אני רוצה שלום!
אני כן אח שלך!

.. ולהתחבר למורים להבנת הנקרא

איפה בכל ההודעה שלי כתבתי משהו על מתנחלים? ילד, לפני שאתה קופץ להאשמות שאם הסיבה לכך היא העליהום התקשרותי שעשו עליכם ובכך אני מסכימה איתך שאין כל כך צדק תנסה להבין מה אמרתי. העם צריך להתנתק מהקיצוניות הזאת, מהמחבלים היהודים, מפורעי החוק, מאלה שאין להם חוק. כי אחרת המקום היחיד שנוכל להתחבר אליו הוא למחבלים ממדינות ערב, או לתחת של אלוהים (ואת זה, אם תרשה לי, לא כל כך בא לי). ודווקא אתה, שנפגע בגלל אותו מיעוט, שלצעריי לפעמיים מייחסים אותך וכמותך אליו רק בשל סיבות דמוגרפיות, הוא הראשון שצריך להסכים איתי.

פלוני 20

New member
סליחה

בס"ד תפסתי טרמפ לא מוצדק על מה שאמרת. אכן, אני הראשון שמסכים איתך - אלא אם כן האחרים הסכימו בלי לכתוב. בהחלט מסכים. כתבתי את הדברים כתגובה לדברים של אנשים אחרים, דברי שטנה קשים נגד אנשים טובים מאוד מתוך (אני מקווה) חוסר ידיעה. נ.ב. אל תקראי לי ילד. אני יכול לקרוא לך זקנה.

שמחה שזה ככה

אתה יכול לקרוא לי זקנה בהתחשב בעובדה שאני בת 18 ניראה לי שאני אקבל את זה באהבה. גם איכשהו נדמה לי שאתה יותר מבוגר ממני זו הייתה סתם צורת התבטאות.

ביבאס

New member
תגובה לחייל דתי שירה בדרוזים

עוד מעשה נבזה של השב"כ במטרה להסיט נגד הציונים-דתיים כמו שעשו לפני כן עם ברוך גולדשטין הי"ד ויגאל אמיר ששומשו ככלי ע"י מושחטים מהמדינה למען הקמפין בעד ההתנתקות והסטה נגד הדתיים. בושה!

למעלה