סליחה??
א. אתה כן מכליל, תקרא שוב את ההודעות שלך
ב. הכתום הקיצוני?... אני אבדוק אם הסרט הכתום שלי הוא קיצוני... לא נראה לי...
ג. להבדיל זה לא קשה, רק צריך להסתכל גם מעל לפני השטח ולא רק לטלוויזיה (שזו מן הסתם הדרך היחידה שלך לראות מה קורה...חבל...) בין הימנים יש הרבה קבוצות, מה לעשות, אנשים מחפשים את עצמם, קורה. כל הכתומים הם נגד ההתנתקות. רוב רובם של הכתומים הם פשוט נגד, הם יבואו להפגנות (או יפגינו מהבית... לדוגמא ההורים שלי, אחי.. בלה בלה...
), הם ישנו באופקים/ כפר מיימון, הם יתאמצו להתפלל ולעלות לכותל לתפילה, הם ישלחו חיזוקים לאנשי גוש קטיף, הם ינסו לשכנע לעשות משאל עם, אבל הכל באישור המשטרה. זה הרוב, וזה הרוב שעליו לא מדברים, כי מה בעצם יש להגיד? שהם אנשים טובים? עם אידיאלים? שהם לא פועלים באלימות? שהם בעצם רק מנסים להגשים את מה שגדלו עליו? חבל, לא יביא רייטינג, הלאה... יש את הקיצוניים, ויש את אילו שהופכים אותם לקיצוניים. בתור אחת שמקורבת לאנשים מגוש קטיף, כשפינו את המלון שבו היו "הקיצוניים", לפי התקשורת, עשו מזה וואו... לאחר מכן שמעתי שהם בעצם אנשים רגילים, בכלל לא קיצוניים, ולא היתה שם אלימות כפי שהוצג. ווטאבר, עברנו הלאה. יש את האנשים שיבואו לחסום כבישים, הם כמה מאות. אני לא אעשה את זה, אני לא מעודדת את זה, אבל אני גם לא אומרת שזה "נוראי". מי שחוסם זה ילדים נורמליים, הם לא מאלה שיקומו לרצוח/ לפעול באלימות. הם פועלים לפי מה שהם מרגישים, כל עוד זה לא גובל באלימות. אבל מודה, לא כולם. יש את הקיצוניים האמיתיים, אלו שיקומו לרצוח, או לאיים ברצח, אלו עם הפולסא דנורא וכו'. הם לא רבים. הם כמה עשרות שעושים מהם רבים. צריך להיזהר מהם. אבל הם לא חלק ממנו, אני לא מכירה אותם ואני לא רוצה להכיר אותם. בן אדם שמסית לרצח הוא לא חלק מהציונות הדתית מבחינתי. האנשים שהיו בהפגנה שאותה בקושי טרחו להראות, או שחזרו בה על המשפט "עוד לא היתה אלימות" (מחכים...תמשיכו כך...), הם אנשים ציוניים, הם אנשים שייאבקו על המדינה עד גבול מסויים, כי עם ישראל חשוב לא פחות. אז לא אנחנו צריכים להחליף צבע. הצבע הוא של המתנגדים. אם יש קיצוניים זה לא אנחנו אשמים. זה אתם אשמים, שאתם מכלילים את הכל ביחד ורואים רק לפי התקשורת מה באמת קורה שם. נסו לפתוח את השכל, או לפחות את העיניים. שבוע טוב וחודש טוב!