חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

מיטלוש8

New member
אז שוב אתם לא יודעים על מה אתם

מדברים... מי מרביץ לשוטרים וחיילים?! תראה קצת מאירועי כפר מיימון ואופקים, להפך, "אוהבים את צה"ל", דיבורים עם המשטרה, הודעות של "לא להיכנס לאלימות". בחסימות כבישים אין אלימות, מילא. כל מה שאמרת בעצם, זה פאנטים קיצוניים. למה הם שייכים אלינו?? הם לא קשורים אליי עד כמה שידוע לי... החבר'ה שמגיעים להפגנות מקבלים הטפות של "לא לאלימות חס וחלילה" עוד משו?

אפשר צ'יפס עם המק-רויאל?

בס"ד (אני בן-אדם אחד.. מה זה "אתם"? את צריכה משקפיים..) נ.ב. אחרי שעצרתם את המדינה.. עצרתם יולדות מלהגיע לבתי חולים.. אנשים עובדים שאולי בדרך לראיון עבודה שישנה את חייהם... אחרי שהרסתם את החיים של התושבים... עכשיו פתאום זה בלי אלימות ? :) יופי.. יום אחד רוצחים (נפשית) ויום אחרי .. התמימות הזאת..

מיטלוש8

New member
ללא נושא

אתם זה כל מי שטוען שזה "אנחנו" ואתה שוב מדבר שטויות... "יום אחד רוצחים ויום אחרי...התמימות הזאת" למה לעזעזאל אתה מכליל?!?! אני נגד חסימות כבישים, אני נגד סרבנות ואני נגד הימנים הקיצוניים! למה אתם כל הזמן משייכים אותם אלינו?!? איכס, אני מתעבת אנשים שמאמינים רק בכוח ובאלימות. למה אני קשורה אליהם?!?

את כתומה לא?

אני לא מכליל, זה אתם אלה שמכלילים את עצמם.. תמצאו צבע אחר ולא הצבע הכתום הקיצוני... ואז נדע להבדיל.. מצטער על הטעות..

מיטלוש8

New member
סליחה??

א. אתה כן מכליל, תקרא שוב את ההודעות שלך
ב. הכתום הקיצוני?... אני אבדוק אם הסרט הכתום שלי הוא קיצוני... לא נראה לי...
ג. להבדיל זה לא קשה, רק צריך להסתכל גם מעל לפני השטח ולא רק לטלוויזיה (שזו מן הסתם הדרך היחידה שלך לראות מה קורה...חבל...) בין הימנים יש הרבה קבוצות, מה לעשות, אנשים מחפשים את עצמם, קורה. כל הכתומים הם נגד ההתנתקות. רוב רובם של הכתומים הם פשוט נגד, הם יבואו להפגנות (או יפגינו מהבית... לדוגמא ההורים שלי, אחי.. בלה בלה...
), הם ישנו באופקים/ כפר מיימון, הם יתאמצו להתפלל ולעלות לכותל לתפילה, הם ישלחו חיזוקים לאנשי גוש קטיף, הם ינסו לשכנע לעשות משאל עם, אבל הכל באישור המשטרה. זה הרוב, וזה הרוב שעליו לא מדברים, כי מה בעצם יש להגיד? שהם אנשים טובים? עם אידיאלים? שהם לא פועלים באלימות? שהם בעצם רק מנסים להגשים את מה שגדלו עליו? חבל, לא יביא רייטינג, הלאה... יש את הקיצוניים, ויש את אילו שהופכים אותם לקיצוניים. בתור אחת שמקורבת לאנשים מגוש קטיף, כשפינו את המלון שבו היו "הקיצוניים", לפי התקשורת, עשו מזה וואו... לאחר מכן שמעתי שהם בעצם אנשים רגילים, בכלל לא קיצוניים, ולא היתה שם אלימות כפי שהוצג. ווטאבר, עברנו הלאה. יש את האנשים שיבואו לחסום כבישים, הם כמה מאות. אני לא אעשה את זה, אני לא מעודדת את זה, אבל אני גם לא אומרת שזה "נוראי". מי שחוסם זה ילדים נורמליים, הם לא מאלה שיקומו לרצוח/ לפעול באלימות. הם פועלים לפי מה שהם מרגישים, כל עוד זה לא גובל באלימות. אבל מודה, לא כולם. יש את הקיצוניים האמיתיים, אלו שיקומו לרצוח, או לאיים ברצח, אלו עם הפולסא דנורא וכו'. הם לא רבים. הם כמה עשרות שעושים מהם רבים. צריך להיזהר מהם. אבל הם לא חלק ממנו, אני לא מכירה אותם ואני לא רוצה להכיר אותם. בן אדם שמסית לרצח הוא לא חלק מהציונות הדתית מבחינתי. האנשים שהיו בהפגנה שאותה בקושי טרחו להראות, או שחזרו בה על המשפט "עוד לא היתה אלימות" (מחכים...תמשיכו כך...), הם אנשים ציוניים, הם אנשים שייאבקו על המדינה עד גבול מסויים, כי עם ישראל חשוב לא פחות. אז לא אנחנו צריכים להחליף צבע. הצבע הוא של המתנגדים. אם יש קיצוניים זה לא אנחנו אשמים. זה אתם אשמים, שאתם מכלילים את הכל ביחד ורואים רק לפי התקשורת מה באמת קורה שם. נסו לפתוח את השכל, או לפחות את העיניים. שבוע טוב וחודש טוב!

זה ארוך מידי...

אין לי כוח לקרוא
רק דבר אחד אני אגיד.. שאלוהים יעזור לכם, אם הוא קיים.. אם קיימת איזה יישות מסתורית ומסתתרת שכולם מאמינים בה, אז עכשיו היא צריכה לגרום לכך שלא תהיה התנתקות..
ממש מעניין מה יהיה... (חח בציניות)
סיום סופשבוע נעים.

מיטלוש8

New member
אני אשמח אם תקרא את זה

בכל מקרה. אני לא רוצה תגובה. באמת שלא. אני רק רוצה לדעת שקראת. ולגבי מה שאמרת- אני מתחבטת קשות עם השאלה אם תהיה התנתקות או לא ומה יקרה בציונות הדתית לאחר מכן. את התשובות אני לא יודעת. אני רק יכולה לומר לך שאני מאמינה באלוקים בכל ליבי, ואני מאמינה שיקרה מה שצריך לקרות. אני מאמינה שלא צריכה להיות התנתקות ושאנחנו צריכים לנסות ולמנוע אותה בכל דרך. אם לא נצליח בסופו של דבר ואם אלוקים לא ירצה, אז תהיה התנתקות. אני אמשיך להאמין שהכל לטובה, אבל מבחינתנו יהיה קשה. בכל מקרה נקווה לטוב. הכל לטובה בסופו של דבר..

לנקווה לטוב...

אבל ל"טוב" שלנו :).. לא ל"טוב" המפחיד שלכם.. של מדינת כפייה ואלימות כנגד החלטות ממשלה של ציבור שלם של כובשי כיפות. אני אגיד לך את האמת? עכשיו כשאני חושב על זה.. מה הבעיה שלכם בהתנתקות? חוץ מהעניין האנושי שצריך לפנות משפחות וכל זה.. מה העניין? (ועזבי כרגע החלטות ביטחוניות.. את זה תשאירי למשרד הביטחון).. תכלס למה הדתיים מתנגדים כל כך לפינוי? זה משהו דתי שאני לא מכיר? (זאת הייתה שאלה אמיתית לשם שינוי.. בדרך כלל אני סתם כותב בציניות). דרך אגב... יצא לי לדבר על זה עם כמה אנשים במסרים.. אני מעריך אותך מאוד שאת מאמינה בכל ליבך באלוקים.. בלי ששמעת ממנו או ראית אותו.. וכל מקורות המידע שלך הם ספרים שכתוב בהם טקסט.. אני מעריך אותך, על היכולת להאמין כל כך חזק במשהו בלי שיש לו הוכחה אחת אפילו.... צריך אופי מיוחד.. לכל הדתיים יש את האופי הזה. אני לא יודע מימה זה נובע.. יש כאלה שאומרים שזה נובע מחולשה.. ויש אומרים שלהפך... זה תחום שיכול להיות מאוד מעניין לחקור אותו.. איך דבר שהתחיל רחוק בהיסטוריה.. בתקופה פרימיטיבית שאנשים לא ידעו להסביר תופעות טבע... וזה ממשיך עד היום.. בתקופה שכל מה שלא הצליחו להסביר אז (כמעט) אנחנו יודעים היום... ועדיין אנשים מאמינים שזאת איזה "יישות" .. שאחראית על העניין..
כל הכבוד.. (גם זה לא היה בציניות) :) לילה טוב.. ממדינת ישראל שמחוץ לשטח הצבאי הסגור..
(איפה סוגרים פה את המשדר... גרר...)

מיטלוש8

New member
הסבר ../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

מבחינתי "נקווה לטוב" זה אומר, נקווה לטוב. לא "לטוב שלי" כמו שאתה מכנה את זה. אלא לטוב, באמת טוב.. לא חשוב...תשכח מזה... מדינת כפייה ואלימות... אנחנו חוזרים להתחלה... אתה מושפע מהתקשורת!!! למה אתה לא רואה את הקטעים שבהם הרבנים צעקו "לא לאלימות" מהקטעים של צה"ל והמתנחלים (חלקית) מתפללים יחדיו? חלוקת סוכריות? שרים ביחד? למה אתה חושב שרק כפייה ואלימות בראש שלנו? זה הדבר האחרון שבראש שלנו! תקרא את ההודעה ה"ארוכה" שלי.. יש שם הסבר. למה הדתיים מתנגדים לפינוי? אם אתה מדבר על כל המתנגדים ולא רק הדתיים, הם מתנגדים כי זה פשוט תוכנית חד צדדית, שתגביר את הטרור, כך הארגונים הפלשתינים אמרו בעצמם, כי זו בריחה והכנעות לטרור, כי הארגונים אמרו "נתחיל בעזה ונעבור לירושלים", וגם אם הרוב הם לא מחבלים, ההנהגה שלהם בעייתית ומעודדת טרור כך שזה לא ייפסק בן רגע, ובטח שלא בלי לדבר קודם, אלא פשוט לתת ולברוח. בנוסף יש את ההיגיון הברור של האנשים ולגרש אותם מהבית, של כל מה שהם השקיעו שם 30 שנה, את העובדה ששרון הביא אותם לשם והבטיח שיעזור להם, שהם משקיעים שם את כל הנשמה. מלבד זאת, הסיבה הדתית (בנוסף לכל השאר) היא שאדמות לא מחלקים סתם כך. ארץ ישראל היא הארץ המובטחת לעם הנבחר עם ישראל- שזה אנחנו. אני מניחה שאתה לא מאמין בכל זה (כפי שהזכרת בחצי השני של הדברים שלך...
) אז זה לא רלוונטי כלפיך, אבל ביקשת הסבר אז קיבלת... בסדר?...

אכפת לכם מטרור פתאום?../images/Emo35.gif

אבל זה לא אלוקים שאמור לגרום לדברים לקרות... מה את דואגת... קב"ה-יסדר

מיצוס

New member
הלו יא כופר מזה התנ"ך שלכם??!

אחרי זה "שינוי" מתלוננים שלדתיים יש מונופול על הדת! (משפט שלעצמו מעורר כמה תהיות על טיב העברית וההיגיון של מר טומי לפיד)

TheOrion

New member
נמנמ...

מה כופר בדיוק בהודעה שלו? הוא לא מאמין בתנ"ך, והוא בחר להדגיש את זה בהודעה שלו. יש לך הוכחה שהתנ"ך נכון? אם כן, הבא אותה, שנוכל להפריך אותה
.

מי זה טומי לפיד?

אין לי מושג בפוליטיקה מצטער.. אבל בקשר למה שאמרת ("כופר").. אולי אני כן.. כי בשבילכם, כאלה שמאמינים בכל מיני דברים שלא רואים אותם ולא שומעים אותם.. אני יכול להיות "כופר".. אם אנשים כמוכם אומרים את זה אני ממש לא נעלב.. אם מישהו שקרוב אלי ומכיר אותי יגיד את זה, זה ממש יפגע בי.. כי באופי ובהתנהגות היומיומית אני הרבה יותר אנושי בהרבה דתיים שאני מכיר.. (לא זורק כיסאות על שוטרים כמו בקרית שמואל, בחיפה.. זה לפחות נכון)
ושוב.. מי זה טומי לפיד הזה שאמרת? הוא קשור אלי איכשהו? מה הוא עושה?

מיצוס

New member
אתה לא יודע מי זה טומי לפיד??

בכל מקרה, אין חיה כזאת דתיים לא אנושיים (פחחחחחחחחחחחחח הבאתי בשנינות!!) אבל אם אתה מכיר דתיים שזורקים כיסאות וזה, בעיה שלך. אני לא מכיר כאלה. אה, ועוד משו - מה שאמרת שאנחנו מאמינים במשו שאנחנו לא רואים ולא שומעים - הרי זו אמונה! אם אתה רואה/שומע את זה, איפה האמונה פה? הרי אתה יודע בבירור שזה קיים, זה מול העיניים שלך! בברכת שבת שלום ואחדות... אופיר

../images/Emo41.gifלא אני לא.... תקשיב...

דתיים הם אנושיים, מתי אמרתי שלא? חח (אתה שנון אחי היהודי.. אתה שנון). כן אני מכיר דתיים שזורקים כיסאות.. יש להם אפילו שם וכתובת.. אני מכיר אותם פה מקרית שמואל, ליד הבית שלי כשהמדינה החליטה לפתוח כביש שלא בתוך בשכונה שלהם בשבת הם זרקו כיסאות על השוטרים.. (שוטרים נפצעו..). אני מכיר את זה במקרה כי זה היה פה קרוב לבית.. בטוח שיש עוד.. לא לראות ולא לשמוע.. ולדמיין כוח או יישות חזקה זאת אמונה.. ברור, כי ככה קוראים לזה. מה זאת אומרת "איפה האמונה שלי"? יש לי אמונה בדברים מציאותיים ולא בכוח נסתר שאני לא יודע על קיומו, כי הוא מסתתר.. מפחד שנדע מי הוא.. ומה יכולותיו.. "הרי אתה יודע בבירור שזה קיים?" אם הייתי יודע שזה קיים הייתי אדם מאמין לא?
חחח.. איפה ההגיון שלך? למה אתה חושב שאני יודע בבירור שזה קיים?.. אני ממש ממש (ממש!) לא יודע שזה קיים... כי אין דבר לדעת את זה.. רק לנחש... אני מעדיף לנחש שאין איזה כוח עליון נסתר שמסתתר מאיתנו ורוצה שנקרא קטעים מספרים בשבילו כל היום ולהתפלל? .. זה הניחוש המושכל יותר...
בברכה שבת שלום גם שם.. במדינת הכתומים.. מאיתנו כאן.. בישראל

kobik15

New member
עם כל הכבוד לך

התנ"ך הוא שלי לא פחות משלהם. נא לשנות דיבור.

התנ"ך הוא לא שלי...

זה ספר שכמה אנשים כתבו... מה זה קשור אלי? בתור אחד שמאמין שאין אלוהים... שישב וכתב את התנ"ך עם דיו מחיק
סתם אני לא מתכוון להעליב.. זה בצחוק.. התנ"ך בשביל החילונים האמיתיים שווה ערך לספר מתח של רם אורן (סופר חילוני.. אתה לא מכיר). יש יהדות-דתית שבפסח למשל משתגעים מהקטע של לזכור מה שהיה לעם ישראל במצרים (נגיד חח) ומנקים את הבית עם נרות... ויש יהודית-חילונית.. ששמים על שולחן הסדר מצות לזכר האגדה שלכם.. וגם פיתות למי שבאמת רעב... בלי פאנטיות.. זה ההבדל..

kobik15

New member
כנראה שאני לא חילוני אמיתי...

ממממ... ובכל זאת שמאלני.. איך זה קרה???

nooshP

New member
אתם טומנים את הראש בחול

זה לא פלא שמי שעשה את זה זה ימני קיצוני, כמו זה שרצח את רבין וכמו ברוך גולדשטיין. יש סיבה שזה ימנים קיצונים ולא שמאלנים. ההסתה גורמת לאווירה שמאפשרת רציחות כאלה ומעודדת אותם. למה ברגע שהבינו שהוא מתפוח כולם כבר ידעו מה הסיפור? כי כולם יודעים שבתפוח יש קיני מחבלים כמוהו. זה לא אחד, ולא שניים, זה ציבור גדול מידי, שניזון מההסתות בימין, בימין הלא קיצוני. לטמון את הראש בחול אולי יגרום לכם להרגיש יותר טוב, אבל זה לא ישנה את העובדות.

מיטלוש8

New member
את זו שטומנת את הראש בחול מותק

ואל תדברי אם את לא יודעת. על ציבור השמאל הנחמד שארגן הפגנה בשטח לא חוקי ופגע בשוטרים לא תגידי כלום, הא? תגידי רק מה שיוצא לך טוב מזה.. את זו שמעודדת את השנאה, מותק... מעודדת זו מילה נחמדה, את כבר מלאה בשנאה כלפינו, כלפי אנשים שלא פגעו באף אחד, כלפי אנשים שמגנים בתוקף את מה שקרה אתמול, תפתחי קצת את העיניים מותק.

למעלה