חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

אינדיאנים..?

הם יותר טובים מיהודים צמאי ד# ... וחוסמי נתיבי תנועה ילדותיים למיניהם.. אחלה פרצוף של מתנחל כועס עשית

TheOrion

New member
קצת קצת הגזמת...

יהודים צמאי דם? היה אחד כזה מהם, אל תכליל על ציבור שלם. יש מספיק דברים שהציבור הזה עושה ככלל שהם גרועים
.

קצת קצת לא הגזמתי... לדעתי..

דבר ראשון לא אמרתי צמאי דם :) ואם התכוונתי לזה אז זה מסתדר לי. בכל מקרה, הם היו שמחים מאוד שאחד כחול כמוני לא יהיה במדינה שלהם ויהרוס את מדינת הכפייה דתית שלהם.. ובקשר למשפט השני שלך אני מסכים לגמרי
(אבל אתה טח התכוונת לכתוב אותו אחרת.. אז אני לא ירקוד על החתונה הזאת) :) שבת שלום... או שבוע טוב כמו שנהוג להגיד בצאת השבת הקדושה.. להת'... ממני... בתחומי מדינת ישראל הישנה :)

TheOrion

New member
שוב? לא נמאס לכם לשמוע?

- חסימת כבישים. - נסיון לרצח(שפיכת שמן על כביש, משול בעיניי לפעולה שנעשתה מתוך ידיעה שמוות עלול לבוא בעקבותיה, שמשול לנסיון לרצח בעיניי). - כניסה ללא רשות לשטח צבאי סגור. - הפניית אלימות פיזית ומילולית כלפי חיילים ושוטרים. - הפגנה לא חוקית. - רצח(מתנחל אחד בינתיים, אבל לפי המגמה, הוא לא האחרון). - הסתה לפגיעה פיזית באחרים(לדוגמה, טקס הפולסא דנורא שבעקיף התיר דמו של שרון). אוח, אין לי כח לעשות את הרשימה המלאה >:

InfinityX

New member
ואת זה כל המתנחלים עושים? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה עושה מעצמך צחוק. תקרא שוב מה אמרת: "יש מספיק דברים שהציבור הזה עושה ככלל שהם גרועים". כל הציבור חוסם כבישים? רוצח? שופך שמן? שם מסמרים? נכנס לשטח צבאי סגור? מסית? עשה לי טובה.

z dead

New member
אדום גאה?

אתה?! אתה צהוב מושתן שמעריץ את דון שימון :) איזה אדום איזה :)

TheOrion

New member
../images/Emo46.gif

אני אינדיאני(רבע) גאה P:. אינדיאני=אדום. אני אדום גאה. מצד שני => אני אוהד מכבי תל-אביב מכבי תל-אביב = צהוב אני אוהד צהוב. אני אוהד= אני (בלשון אוהדים) אני צהוב. פאק, אני סתירה לוגית
.

z dead

New member
זה הורג אותי

שאנחנו באותה דיעה...אני חייב לשקול להפוך לכתום. איזו מדינה מחורפנת..."אוהדי" מכבי בעד ההתנתקות,חלק מאוהדי הפועל נגד...מה יהיה? :)

dodib1

New member
אני מכיר אותך מהפורום של מכבי ת"א

חח ציטטת שם לא זוכר את מי שאמר הפועל אימפריה שמת לב למה שאמרת עכשיו חח "גם אני אדום גאה!"

liron430

New member
לא, התכוונתי לנרצח.

הוא לא חשב על זה שאחריי שנגמרו לו הכדורים ועד שיבואו השוטרים יקח זמן, אז הערבים שם זרקו מקלות ואבנים.. ויכול להיות שהוא נרצח על ידיהם.

אהה? ../images/Emo2.gif

הוא לא חשב על זה?? את רצינית?? אם הם לא היו מנסים לעצור אותו הוא היה ממשיך לירות!! ומה את היית עושה במקומם?? אהה? נותנת למחבל הזה להמשיך ולירות עלייך?

liron430

New member
מה?

אני לא אמרתי מה עמדתי בכלל בזה. מאיפה את מסיקה את זה? אני רק אמרתי עובדה

../images/Emo41.gifאת מדברת עברית?

תנסחי את זה בעברית. ועכשיו לתוכן.. על מה את מדברת בכלל? מתנחל יוצא מההתנחלות שלו... לוקח נשק (שאסור לו להחזיק כי הוא עריק) עולה לאוטובוס ישראלי בתחנת מרכזית המפרץ בחיפה.. ותוך כדי נסיעה מתחיל לשחרר צרורות על אוכלוסיה אזרחית.. על מה את מדברת בכלל? הבן-אדם עשה פיגוע באוטובוס ישראלי... אפשר לקרוא לזה "מתנחל מתאבד" .. אה טוב הוא לא התאבד.. הוא נהרג... אבל אולי הבא בתור יכנס לאוטובוסים שלנו עם חגורת נפץ... לכי תדעי.. איך את יכולה להגן עליו.. מה יש לך?
יהי זכרם ברוך של הישראלים שנהרגו בפיגוע.

liron430

New member
תגיד לי

מאיפה אתה מוציא את זה שאני מגנה עליו?! אני רק אמרתי עמדה, אני חושבת שמה שהוא עשה זה אסור בהחלט! אני חושבת בידיוק כמוך!

כחולה/כתומה? ../images/Emo45.gif

אם כחולה, אני אתן לך מפתח למחסן נשק שלנו
חח סתם

למעלה