חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

NimrodOZz

New member
שוב, בלי לגעת בנטשא ישירות

פשוט כי אין לי מספיק פרטים מול העיניים: ברגע שהוא איבד את היכולת לירות הוא כבר לא מהווה איום. פצעו אותו קשה והשוטרים שהיו במקום אמרו שלא נתנו להם לגשת אליו לעצור אותו או להגיש לו סיוע רפואי. זה מה שהופך את זה מהריגה לרצח. עוז.

Miss CBR

New member
מדובר על תושב ההתנחלות תפוח

תושב יהודי בן 19 שהינו תושב ההתנחלות תפוח נכנס לאוטובוס במטרה להרוג ערבים .

../images/Emo41.gifככה זה מתחיל.... רק ההתחלה..

הם מתחילים בפיגועים בתוך תחומי מדינת ישראל.... צריך להיזהר שעולים לאוטובוסים עכשיו גם מעוד חתך אוכלוסיה מסויים.. ולא רק מערבים..

TheOrion

New member
ציטוט מוואלה:

"עדן צוברי, חייל צה"ל בן 19 שהוכרז כעריק, ירה אחר הצהריים למוות בארבעה בני אדם ופצע 12 כשפתח באש על נוסעי אוטובוס בשפרעם. החייל עלה על קו 165, הנוסע מחיפה לשפרעם. גורמי ביטחון אומרים, כי לפי המידע המצטבר כעת נראה שהיה זה פיגוע שביצע מחבל יהודי. בערוץ 2 דווח, כי צוברי נהרג, ככל הנראה על ידי הציבור במקום, ממוטות ברזל או אבנים. צוברי הוא חייל, יליד ראשון לציון, שלאחרונה חזר בתשובה ועבר להתגורר בהתנחלות הקיצונית תפוח שבגדה. הוא היה פעיל תנועת "כהנא חי" וקשור בפעילי תנועת כ"ך מהמאחז תפוח מערב. בערוץ 2 דווח, כי צוברי היה מוכר לאנשי המחלקה היהודית בשב"כ. בצה"ל שירת צוברי בבסיס הטירונים בזיקים, עד שערק עם נשקו."

bnitribe

New member
YNET הוא לא מתפוח!!!->>>>

הקישור למטה. אתה סתם מסית.וואלה משקרים.וזאת עובדה.

nooshP

New member
אתם יכולים לנסות ולמצוא תירוצים

אבל זה לא יעזור לכם. אתם צריכים לעשות חשבון נפש

מיטלוש8

New member
מה??? למה??

אני לא רצחתי אף אחד.. כל מתנגדי ההתנתקות מגנים את האירוע.. למה לעזעזאל את רואה את כל המתנגדים ביחד איתו?!? איכס... רוצח... למה שאני אעודד אותו?!? יש כמה פאנטים קיצוניים, למה את מכלילה את כולם איתו?! חס וחלילה... לעשות חשבון נפש?!? בואנה זה פשוט מעצבן.. למה אתם מכלילים?! זה כל כך כואב!!

AGENT SHESH

New member
איזו הכללה מטופשת.

"אתם" צריכים לעשות חשבון נפש?! האידיוט הזה היה צריך לעשות חשבון נפש, החברים שלו - קומץ הקיצונים - הם שצריכים לעשות חשבון נפש. להכליל את כל המתנחלים בנושא זה יהיה טיפשי ביותר.

מיטלוש8

New member
בדיוק! ומעניין למה לא ענו לנו פה...

פשוט כואב לי שאנשים באמת מאמינים שכל הימנים כמוהו..

nooshP

New member
כל ההסתות הן שהובילו אותו לרצוח

כל האנשים כאן בפורום, שמייצגים חלק מה"כתומים", ושאומרים "מחבלים" במקום "ערבים", כי בשבילם זה אותו דבר, כל אלה הביאו לאווירה שבה זה בסדר לעשות פיגוע נגד ערבים, כי הרי הם לא יהודים, אז מותר להרוג אותם.

מיטלוש8

New member
מה???

את באמת לא מבינה כלום מהחיים שלך, תגדלי קצת.. בפורום הזה?? ימין קיצוני?? אוי אוי... ראית את ההפגנה הלא חוקית של השמאל שהתקיימה היום? תעודדי אותה, את חלק ממנה. אופס, בעצם את חלק מהשמאל הקיצוני שלא מבין מהחיים שלו, טעיתי. עוד שנייה תגידי שאני רוצחת.. טוב לדעת.. אני מגנה את הפיגוע ואת אומרת שאני בעצם בעד להרוג אותם.. טוב שאת מכירה אותי טוב... כנראה שיש דברים עליי שאני בעצמי לא יודעת..מעניין.

orenberg

New member
כן יש כאן ימין קיצוני

ואני לא מדבר עליך אלא על ערב רב ו InfinityX, שאולי לא תומכים ברצח (ואולי כן), אבל הם מסיתים. כולנו יודעים שרצח פוליטי כאן יכול לקרות, ולכן צריך להיזהר מהסתה.

InfinityX

New member
תראה לי הסתה שלי...

כבר המצאתם הרבה פירושים למילה הזאת, וזה תמיד מצחיק לשמוע אותם מחדש.

מיטלוש8

New member
ברור שיכול להיות רצח פוליטי

אבל בשביל זה צריך להיות ימנים קיצוניים. לא מכירה אישית את מי שאמרת, אבל ימנים קיצוניים אין הרבה. האנשים שראית באופקים/כפר מיימון הם אנשים שלא דוגלים באלימות. בואו נגיד שרוב רובם המכריע של המתנגדים הם לא ימין קיצוני שמסיתים לרצח פוליטי. כך שהתקשורת פשוט מציפה על אנשים כאלה וזה נראה שיש רבים. אבל אין. יש כאלה שמביעים את כאבם בכל מיני דרכים, אבל אדם שמוכן לקום ולרצוח סתם אנשים עובר על חוק מהתורה, דבר שאדם דתי לא עושה. אין רבים כאלה, למזלנו. חבל שאנשים לא יודעים את זה.

TheOrion

New member
הוא תושב ההתנחלות תפוח.

הוא יליד ראשל"צ, אבל הוא תושב תפוח.

למעלה