טוב ראיתי 4 הופעות בינתיים באנטרנט
קונס בו אנתוני וקארי וההופעות זה בלי השופטים, גם לא קראתי מה הם אמרו אז קחו בחשבון שאני לא יודעת מה הם אמרו על האחרים, רק שמעתי שהם ירדו חזק על קונסי. הרשו לי להגיד שגם בתור מעריצה רצינית של קונסי, איך אומרים "ככה לא מנצחים איידול!!!" בחיית השיר הזה היה מת לגמרי עליו, המוזיקה היתה שקטה מדי והשיר הפך לבלאדה כמעט. ולא הכי הרגשתי את הנוכחות שלו חוץ מכמה בעיטות מיותרות. כן הוא נראה HOT אבל מה זה עוזר? יש מצב רציני לבוטום3 ואני לא יכולה להגיד שלא מגיע לו להיות שם. לצערי. בו- ההתלהבות ממנו מעצבנת אותי בטירוף כי לדעתי הוא בכלל לא היה משהו מיוחד, בחירת השיר קצת יותר טובה משל קונסי אבל גם די יבש. לא הופעה מי יודע מה בכלל של בו. אנתוני- הוא לקח שיר נורא קשה, והצליח חלקית אבל הקול שלו לא מספיק חזק כדי לתמוך בשיר כזה. זה שיר של עצב, אולי כעס, שיר עם הרבה עוצמות והוא לא העביר לי את זה... הוא שר בסדר אבל הוא היה צריך לתת עוד הרבה כוח. קארי- הופהההההההה זה היה חמוד לאללה. למרות שיש לה רק תנועה אחת [הזזת התחת מצד לצד] היא שיחקה אותה הערב, הרגישו את הנוכחות שלה!!! פעם ראשונה שבאמת היתה לה כריזמה! היא לא נשמעה מי יודע מה אומנם, כנראה שאי אפשר לקבל הכל... לא ראיתי וונזל אבל היא בטח היתה טובה אני מקווה שסקוט עף ואני בהחלט יכולה לראות את קונסי בבוטום, לדעתי זה יעיר אותו.