טופ 6 היום בסטאר

Fairywitch

New member
יש לי, יש לי../images/Emo70.gif מה להגיד... אז:

היה נורא קצר- באסה שנשארו רק שישה
קרי- בניגוד לרוב הדיעות- וואו
כמו שסיימון אמר- מי שאוהב את המוסיקה הזאת- יאהב את זה. בדיוק כך
אני מתה על קאנטרי, ומאוד מאוד נהניתי ממנה השבוע. שמתם לב שהיא השתעלה הרבה אחרי השיר? היא עדיין חולה!
בו- אהבתי במיוחד את הלבוש
וחוץ מזה- הבחור פשוט מקצוען. הופעה מדהימה.
וונזל- היו כמה תווים שהקול שלה נאלם (נמוכים מדי)- אבל באופן כללי- נהניתי מאוד. הופע המצויינת.
אנתוני- וואו, וואו, וואו
לדעתי ההופעה הכי טובה היום
מדהים
קונסי- אני חוזרת להערה של רנדי מלפני שבועיים- הופעה- 10, קול- 7. אבל עדיין הוא לא גרם לי להנמיך את המקלט
סקוט- מה- הוא עוד שם
וברצינות- ווקלית זה היה בסדר דווקא, וסיימון היה קצת יותר מדי אכזרי אליו, אבל נראה לי שיומו לעזוב הגיע סוף סוף. סיכום: הנושא השבוע היה 2000 ומעלה- ובכ"ז כמעט לא זיהיתי אף שיר. הכי טוב הפעם- אנתוני. בוטום 3- הפעם אני אובדת עצות
חוץ מסקוט כולם היו מצויינים, אז בכל מקרה אנשים טובים יהיו בבוטום 3. לקונס יש סיכוי השבוע לבקר לראשונה בבוטום 3, אבל אני לא בטוחה בכלל שזה יקרה.

Kryptonite

New member
דווקא הפעם../images/Emo168.gif

בניגוד לשאר השבועות הכרתי את כל השירים חוץ מ2...
של קארי ושל סקוט.

נועה167

New member
ההופעות היום../images/Emo26.gif

אז ככה, את של קארי פספסתי.. אראה אח"כ! בו- היה פשוט מעולה היום!! אני יודעת שיש פה אנשים שאומרים שזה אותו דבר אבל זה זה שהסגנון נשאר זה לא אומר שהוא לא משו, קיצר לדעתי הוא היה הכי טוב היום!! ממש ממש אהבתי!
וונזל- לדעתי גם הייתה מעולה היום! שיחקה אותה, ולמרות שנראה לי שהיא תהיה בבוטם 3 ממש לא מגיע לה!! אנטוני- אף פעם לא ממש אהבתי אותו אבל בלי קשר זאת לא הייתה הופעה משו בכלל. קונסי- חבל :( בעיקרון השיר יכל להיות שיר מעולה אבל פשוט לא הלך לו! הוא שר מעפן ההופעה עוד הייתה בסדר איכשהו.. אבל בכללי בכלל לא משו. סקוט- זאת נראה לי הייתה ההופעה האחרונה שלו, היו לו לדעתי יותר גרועים מזה אבל עדין.. הוא הכי פחות טוב פה אז בכל מקרה מגיע לו לעוף. ואם אני מדרגת לפי ההופעות של היום אז ככה: (בלי קארי כי עוד לא ראיתי) 1. בו 2. וונזל 3. אנטוני 4. קונסי 5. סקוט

Johanna1

New member
תגובותי...

בעיקרון הייתה תוכנית נחמדה... קארי- נחמד שהיא שרה קאנטרי, למרות שאני כמו סיימון, לא מבינה את המוזיקה הזאת.
חחח.. אבל ההופעה הזאת לא הייתה בין הטובות שלה, מבחינה קולית בעיקר. בו- הוא פשוט לא נראה חלק מהתחרות. הוא כל כך בשל כאומן שזה מדהים.. אני מתה עליו, ואני מתה שינצח. כל הזמן אני אומרת את זה, הוא רוקר אמיתי. (בניגוד לקונסטנטין..) זה בא לו לגמרי בטבעיות. וכמובן שיש לו גם קול מצויין. וונזל- יש לה את אחד הקולות הטובים, אבל השבוע היא לא שרה מושלם.. בעקרון, היא בחורה חמודה. נראה איך היא תהיה שבוע הבא.. (כן, היא תשאר שבוע הבא) אנתוני- הוא שר יפה, אבל אני לא מתחברת לאף אחד מהשירים שלו, הוא משעמם אותייי. קונסטנטין-אללה יסטור. כדאי שיפרוש מרוק. הוא כולו דאווינים. מספיקקקק! זה נראה כאילו הוא קצת התחיל לחכות את בו.. עד עכשיו הוא אף פעם (כזכור לי) לא הרים את הסטנד של המיקרופון, ופתאום הוא עושה את זה.. הוא מנסה להיות מגניב. סקוט- לא מתה על השיר הזה... והוא גם לא שר משהו.. יאללה אמריקה, תפטרי ממנו כבר!

מותק יש לי חדשות בשבילך..

מאז ומעולם קונס היה מרים את הסטנד של המיקרופון!!! ובקשר לחקות את בו.. ממש לא!!! שניהם שונים לחלוטין ולמרות שאין לי בעיה עם בו ואני אפילו חושבת שהוא מצוין לפחות קונסטנטין יכול לעשות כמה סוגים שונים של מוזיקה ובו לדעתי לא יצליח בכל הסוגים.. וגם אם בו ינצח זה רק מראה שהכל מכור ולא משנה איזה הופעה הוא עושה גם אם היא גרועה {כמו למשל כשהוא עשה את free bird} רנדי ופולה מלקקים לו ביחוד רנדי כי פולה מלקקת לכולם אז אם הוא יזכה זה כי השופטים כל הזמן דוחפים אותו קדימה ולרנדי המפגר יש בעיה עם קונס! אז לא משנה מה הוא ישיר רנדי לא יאהב אותו כמו למשל שהוא שרbohimien rephsody וכולם הסכימו שהוא היה מצוין ורק רנדי נתן לווקלס שלו 7!!! באותו ערב היה מגיע לו בקלות 10!!!

ששוניקו

New member
אני חושב שאת ממש צודקת

קונסטנטין הרים את הסטנד כבר ב "kiss from a rose". ובאמת רנדי ממש לא אוהב אותו, גם כשהוא אומר לו משהו טוב הוא חייב להוסיף משהו עלוב, בכלל רנדי נשמע אצל כולם אותו דבר "yo, yo I liked this preformance, it was a little pitchy in the start but the end covered for it" ורק לקונסטנין הוא אומר דברים של סיימון "זה נראה כמו ככה וככה וככה..." תעשה טובה, תהיה קצת יותר אובייקטיבי. פולה תמיד משבחת אותו גם כשהוא גרוע וזה ממש לא טוב. וסיימון כרגיל אומר את מה שצריך להגיד כשהוא טוב הוא טוב וכשהוא לא טוב הוא לא טוב. אני מעדיף את קונס מאשר את בו שבאמת לא מתמודד עם שום סגנון מוזיקה חוץ מרוק ולא מתאים את עצמו לשיר. בכל זה אני אוהב את בו כי הוא מופיע בצורה גאונית והביצועים הראשונים שלו (עד remedy) מפוצצים

MoGanC

New member
פחח,free bird היה מעולה

העובדה שאת חושבת שזה היה גרוע רק מראה עד כמה אתם הולכים עיוור עם כל מה שסיימון אומר.

ששוניקו

New member
Free Bird לא היה מעולה

הוא היה ממש עלוב, הכי גרוע שלו. ובו הגיע לשיא כבר מזמן.

איך אני שמחה שאתם מסכימים איתי..

ועכשיו תקשיבו אני מעריצה שרופה של קונס ואני מסכימה הייתה לו הופעה ממש חלשה אבל אסור לשכוח שעד עכשיו היו לו הופעות ממש מעולות לעומת סקוט שכבר ממזמן היה גרוע ונשאר מתוך רחמים! מסקנה: לקונס מגיע הזדמנות שנייה אני בטוחה ששבוע הבא הוא יכפר על זה וסקוט חייב ללכת מחר כבר לסיימון נמאס כבר!

ענת309

New member
../images/Emo4.gifהתוכנית היום

כולם כבר כתבו הכל , אבל יש לי מה להוסיף.......... אני חושבת גם השבוע וונזל היתה המלכה, נכון שהשיר לא מוכר כל כך, יש לי המון שירים בקזה של כריסטינה וזה לא אחד מהם, אבל אני מתה עליה היא כל כך מרגשת שהיא שרה כל שבוע היא עושה לי צמרמורות להבדיל מהאחרים......... סקוט כבר מזמן אמרתי את דעתי תעוף כבר, אבל אם שמתם לב לפתיח לפני שהוא שר , אפשר להבין מזה למה האמריקאים אוהבים אותו , והוא הולך על זה בגדול הוא פורט להם על הנימים של אני אחד מכם ואני מייצג את האמריקאי הפשוט הרגיל. ולפי דעתי הוא צודק זאת הסיבה שהוא עדיין באיידול ולא בגלל שהוא זמר כזה גדול הוא לא!!!!!!!!!!1 בו לא עושה לי את זה כי אני לא אוהבת רוק, אבל המון אמריקאים כן... קונסי קצת הרבה זייף היום והוא שר שיר שאני מאד אוהבת , איפוא ניקלבק ואיפוא הוא, היום הוא פישל בגדול. קארי אוי קארי מה קורה אתך ילדה, לא יודעת מה להגיד בהתחלה של האיידול מאד אהבתי אותה ועכשיו אני רוצה שהיא תלך הביתה לא עושה לי כלום,, הדבר היחיד שאני נהנית לראות אצלה , זה את השינוי שעושים לה כל תוכנית בשיער, אני חושבת שעד שהתוכנית תגמר ינשור לה כל השיער אנתוני חמוד !!!!!!!!!!!!! לא יותר מזה בטח לא אמריקן איידול. טוב אחרי שטחנתי קצת, אני בכלל לא בטוחה שסקוט ילך הביתה, אבל עם האמריקאים הטיפשים אי אפשר לדעת לפי מה שהיה עד עכשיו הם עוד יכולים לשלוח את וונזל המלכה הביתה מאד מקווה שלא!!!!!!!!!!!!!!!

וונזל באמת העבירה בי צמרמורת היום..

או שסתם היה קר בבית
לא יודעת..בקטע שראו שפולה מוחאת לה כפיים בקהל... משו עבר עליי

נועה167

New member
בקשר לוונזל

מה שאמרת על זה שהאמריקאים מסוגלים להעיף אותה ולא את סקוט זה ממש נכון ומפחיד אותייי אני מאוד מקווה שזה לא יהיה זה ממש יעצבן אותי! היא הייתה מעולה היום ולא מגיע לה להיות אפילו בבוטם 3! אז אני מאוד מקווה שיהיה להם ת'שכל לא לשים אותה שם ובטח שלא להעיף אותה!

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifלמה סקוט...

מחזיק מעמד? בגלל משפט אחד שהוא אמר באודישן שלו: my father dosen't beleive in me and i wan't to show him that i can make it המשפט הזה קנה את כולם.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif../images/Emo168.gif

בן אדם, אתה בן 30... או לפחות, ניראה כמו אחד. הגיע הזמן שיהיה לך ביטחון על סמך עצמך ולא בגלל שאבאלה אמר...

למעלה