ההופעות הערב-ביקורת שלי
קארי-לטעמי היה סתמי,זה היה כה צפוי שהיא תלך לקאנטרי שהוא באמת הז'אנר שבו היא מתמחה אבל השיר הזה פשוט לא זז לשום מקום,היא זזה אבל זה לא עזר.משעמם לטעמי. בו-חגגתי,נהניתי,היה מעולה. בו חזר לעצמו וזאת הייתה ההופעה הטובה ביותר שלו לטעמי.אני מאוד אוהבת את המקור ובו עשה לשיר הזאת גירסה כל כך נפלאה שאני ממש יכולה לראות אותו מקליט אותה כשלו.מדהים. וונזל-ביאסה אותי קצת.אחרי 6 שבועות של הופעות מצויינות היא באה עם זה ונתנה הופעה טובה אבל לא ברמה הרגילה שלה,השיר הביא אותה לשירה בקול נמוך בתחילתו, מה שלא עושה לקול שלה טוב.כמובן שהחזקת הטונים לקראת הסוף הייתה מצויינת אבל אני לא בטוחה שזה מספיק. קונסטנטין-לא אהבתי.אני לא מעוניינת להיכנס לויכוחים שהולכים כאן אבל אני לא חושבת שזאת הייתה הופעה שהבליטה את הפרפורמנס הטוב שלו והאמת שיש פה סיכוי לבוטום 3. אנתוני-מצויין.נהניתי מאוד.שיר קשה שהתאים לו והבליט את מה שהוא יודע לעשות טוב באמת.מאוד נהניתי וזה לא משהו שיצא לי להגיד על אנתוני יותר מפעם אחת העונה (כשהוא שר מארק אנתוני). סקוט-די.אחרי 3 שבועות של הופעות טובות לדעתי עם בחירות שירים מעניינות ומתאימות לו, הגיע שיר לא מתאים שבוצע בצורה די משעממת.לא אהבתי. בוטום 3 לדעתי-קונסטנטין\קארי,סקוט,וונזל. כולי תקווה שוונזל לא הולכת.לא מגיעה לה.