טופ 6 היום בסטאר

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif שמן=נראה מגעיל../images/Emo35.gif זה מעליב.

גם אני רגישה לנושא.

ראיתי בנתיים רק את ההופעה של בו

ואני מחכה לשש וחצי. פשוט רציתי להגיד לכם שהוא קנה אותי. השיר שהוא שר זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם. בייתי פשוט בשוק כשראיתי שהוא שר אותו
ואני ממש מעריכה אותו על הבחירה הזו
מה שכן.. הוא לא שר אותו מבחינה ווקלית הכי טוב.. אבל.. אני מרוצה.

אפאחד לא היה משו היום...../images/Emo42.gif

קרי הייתה ממש משעממת.אחרי השבועות האחרונים אני לא חושבת שהיא צריכה להיות בפיינל. בו - כמו שאמרתי מקודם.. כל שבוע אני יותר מעריכה אותו.בהתחלה ממש לא אהבתי אותו, ועכשיו אני מאוד מקווה שהוא יגיע לפיינל
וונזל- היא טובה.. אבל היום היא לא בחרה שיר מתאים לה.. לעדתי. היא הייתה צריכה לבחור שיר יותר קיצבי.אבל אם זו קרי או היא, אז אני דפנטלי בעדה
אנתוני- הייתה לו הופעה ממש טובה היום מבחינה ווקלית. הוא השתפר, אבל מעט מדיי ומאוחר מדיי. חח ואהבתי את השיחה שהלכה שם בינו לבין ראין
. קונסטנטין- בניגוד לדעה של רנדי וסיימון אני דווקא חושבת שהוא כן היה טוב היום. לא בשמיים, אבל גם לא גרוע כמו שרנדי אומר כל פעם. ונמאס לי שכבר שלושה שבועות ברציפות כל מה שרנדי אומר זה שהוא נשמע כמו זמר בפאב. כאילו. תחדש את עצמך. וחוצמזה. זה שאתה בעד בו לא אומר שאת צריך להיות נגד קונסטנטין! סקוט- פעם ראשונה שאני מתפללת שסיימון צודק. לך. לך כבר!הופעה משעממת
.

SHTRUDIDI

New member
ההופעות הערב-ביקורת שלי

קארי-לטעמי היה סתמי,זה היה כה צפוי שהיא תלך לקאנטרי שהוא באמת הז'אנר שבו היא מתמחה אבל השיר הזה פשוט לא זז לשום מקום,היא זזה אבל זה לא עזר.משעמם לטעמי. בו-חגגתי,נהניתי,היה מעולה. בו חזר לעצמו וזאת הייתה ההופעה הטובה ביותר שלו לטעמי.אני מאוד אוהבת את המקור ובו עשה לשיר הזאת גירסה כל כך נפלאה שאני ממש יכולה לראות אותו מקליט אותה כשלו.מדהים. וונזל-ביאסה אותי קצת.אחרי 6 שבועות של הופעות מצויינות היא באה עם זה ונתנה הופעה טובה אבל לא ברמה הרגילה שלה,השיר הביא אותה לשירה בקול נמוך בתחילתו, מה שלא עושה לקול שלה טוב.כמובן שהחזקת הטונים לקראת הסוף הייתה מצויינת אבל אני לא בטוחה שזה מספיק. קונסטנטין-לא אהבתי.אני לא מעוניינת להיכנס לויכוחים שהולכים כאן אבל אני לא חושבת שזאת הייתה הופעה שהבליטה את הפרפורמנס הטוב שלו והאמת שיש פה סיכוי לבוטום 3. אנתוני-מצויין.נהניתי מאוד.שיר קשה שהתאים לו והבליט את מה שהוא יודע לעשות טוב באמת.מאוד נהניתי וזה לא משהו שיצא לי להגיד על אנתוני יותר מפעם אחת העונה (כשהוא שר מארק אנתוני). סקוט-די.אחרי 3 שבועות של הופעות טובות לדעתי עם בחירות שירים מעניינות ומתאימות לו, הגיע שיר לא מתאים שבוצע בצורה די משעממת.לא אהבתי. בוטום 3 לדעתי-קונסטנטין\קארי,סקוט,וונזל. כולי תקווה שוונזל לא הולכת.לא מגיעה לה.

darklighter

New member
תכנית חלשה../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קארי-נמאס מהקאנטרי...היא נראתה טוב אבל בקול לא הייתה משהו אחת ההופעות הכי חלשות שלה... בו-חולצה מזעזעת
המשקפי שמש לא מתאימים לו מסתירים את העיניים היפות...הוא בחר שיר שבאמת מתאר את האופי האמיתי והכנה שלו...הופעה טובה, מבחינה קולית לא הגיע למקסימום. וונזל-ציפיתי ממנה ליותר...היא נשמעה off key....היא בחרה שיר קשה מדי והשתפרה רק בסוף שלו... אנתוני-לא שמעתי את הביצוע של קלי קלארקסון אבל יחסית הקול שלו היה יותר....הייתי אומרת Good but not great. קונסטנטין- איזה מוזר היה לראות את התמונה שלו עם שיער קצר... ארוך יותר יפה...אמא שלו באמת דומה להיא מarrested development אבל היא נראית sofisticated כזה. אחיו נראה כמו דרקולה הם לא דומים בכלל. טוב זה היו 3 שורות כדי להתחמק מדעתי על ההופעה
אז ככה- הופעה אנרגטית ויפה!!! הוא נראה מאוד שקסי
מבחינה קולית הוא מאוד איכזב בתחילת השיר הוא זייף קצת ולדעתי כמו שג'ולס אמרה זה כי לסולן בשיר המקורי (שזה השיר היפה היחיד של ניקלבאק) יש קול נמוך ולו יש קול גבוה... לבו היה יותר מתאים השיר הזה...אבל בסוף השיר הוא השתפר אהבתי את הסיום!!! סקוט- חחח איך התגלגלתי מצחוק שההורים שלו אמרו שהוא יהיה כומר
שוב הוא שר בלדה מרדימה...גרוע כרגיל...למרות זאת האמריקאים אוהבים אותו אז אני לא בטוחה אם הוא יעוף השבוע אבל מקווה שסיימון צדק...פאק יור באג

למעלה