../images/Emo1.gif טופ 6 ../images/Emo1.gif
קארי - הופעה ממוצעת. היא לא הייתה גרועה אבל היא גם לא הייתה טובה. די משעממת ו
נשכחת ! בו - כל הופעה שלו נשמעת אותו דבר, הוא לא משנה סגנון אפעם המשקפיים שלו הפחידו אותי אבל בכל זאת הוא "ait" בשבילי
וונזל - הבחירה של השיר שלה הפחידה אותי אבל she SANG it !! חחחח הייתה הכי טובה
אנתוני - שוב, הבחירה שלו נראתה לי תמוהה ולא חשבתי שהשיר משנות ה2000 בכלל (בדקתי והוא יצא ב2002 וגם אמריקן איידול 1 היה ב2002 מוזר שקלי שרה את זה אז...
) התחיל נורא לחש כל הזמן אבל סיים ממש טוב
קונסטנטין - מה הוא עושה פה ?! (לא התבלבלתי, לא כתוב סקוט בתחילת השורה, כתוב קונסטנטין) רנדי היה עוד לארג' איתו הוא אמר לו שההופעה הייתה בסדר אבל הווקאלז היו 5 מתוך 10 לדעתי גם ההופעה הייתה 5 מ10
נורא אפילו כל השופטים אמרו שהוא היה גרוע ופאולה המציאה איזה מחמאה שהוא תמיד מצליח לשיר בסגנונות השונים שהם נותנים להם...פחחחחחח
איזה סגנונות כבר הם נותנים להם העונה ? שנות ה60 שנות ה70 שנות ה90 שנות ה2000 המממממממ....כי קשה להוציא שיר רוק מעשור שלם זה גםלא סגנונות אבל לא משנה = פאולה בורה
סקוט - די משעמם, לא עד כדי כך נורא כמו שהשופטים אמרו לו הייתה הרגשה כזאת שהם כאילו רוצים להשפיע על הקהל ובלי קשר להופעה אמרו "תארוז מזוודות ! היית נורא ! לך מפה". שוב, לא שהייתה לו הופעה טובה אבל זה היה נראה כאילו פתאום הם כזה יאללה מהר מהר מהר נגיד לו אתה נורא ואיום כדי שתלך כבר חחחחחחחחחחחחחחח פרופס להם
הבחירת היו לא מוכרות וציפיתי לשירים יותר טובים
הבוטם 3
לדעתי צריכים להיות קונסטנטין/קארי/סקוט ועכשיו אני אהיה מציאותי...הבוטם 3
שיהיו : סקוט/אנתוני/וונזל עם שיר פרידה מסקוט סופסוף