טופ 6 היום בסטאר

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

כתבתי למטה, שאם קונסטנטין היה כל מתחרה אחר, הוא השבוע היה מוצא את עצמו בבוטום 3 ואולי גם עף, אבל הוא לא כל מתחרה אחר. והוא ישאר.

my review

בסה"כ היתה תכנית סבבה, נהניתי!!! קארי - אם היה צדק בעולם היא היתה בבוטום 3 מחר. הווקאלס היו בינוניים ומטה, השיר מזעזע אז מה נשאר, שהיא בלונדינית? בו - הופעה טובה ואנרגטית כרגיל אם כי שוב כרגיל קצת חוזרת על עצמה, אבל המראה OMG מה זה היה המשקפי שמש, החולצה, ושיתגלח בבקשההההה!!! ושמתם לב לכמויות המבטא הדרומי בפרופיל עליו? קיבלתי כאב ראש
וונזל - נראתה לגמרי תואמת ויטני יוסטון הערב, שרה.. לא יודעת, אני יותר אוהבת שהיא עושה שירים קצביים זה יותר מתאים לה לאישיות, בסדר לא כמו שרנדי ופולה עשו ממנה. אנתוני - כבר ציפיתי לאיזה הופעה פצצתית אחרי ההתלהבות בפורום הרשמי, כאילו הוא היה טוב אבל לא מדהים והחליפה... לא אהבתי, אתה בן 20. dress your age! קוני אהובי - כמה ירידות הוא ספג על ההופעה...סורי בעיני הוא היה מצוין, אני אוהבת שהוא עושה רוק והוא נראה OMG! ממש לא חיקוי גרוע של המקור, המקור יכול ללמוד ממנו! סקוט - מה יש לומר? סיימון כבר סיכם את זה: I'd pack your suitcase tonight! אכן, כן! pack baby!

Kryptonite

New member
אז ככה.../images/Emo168.gif

קארי - הייתה חלשה
אני מפחד מהבוטום 3 מחר... גם השיער היה מוזר, או שהוא צומח ממש מהר או שזו תוספת שיער - בכל מקרה, לא משהו. בו - אני חשבתי שהוא היה מעולה, ואני לא מתלהב ממנו ומקונסטנטין בדרך כלל וונזל - אמנם השופטים אמרו לה אחרת, אבל לדעתי היא לא הצליחה לעשות את השיר נכון. אולי זה כי אני רגיל לקול של כריסטינה, לא מתתי על זה, אבל היא הייתה מצויינת. אנתוני - הוא גם היה טוב, למרות שהמיחזורים מתחילים כבר ממש לעלות על העצבים (קלי קלארקסון עונה 1, כמו שפולה ציינה. דווקא בזמנו קלי לא עשתה אותו משהו כי היא הייתה מצוננת באותו שבוע) אבל הוא שר טוב ופחות עצבן מהרגיל, אני לא חושב שהוא יהיה בבוטום 3. קונסטנטין - לדעתי הוא היה חלש השבוע, זה ניראה כאילו הוא חשב שההליכות של קרי מצד לצד על הבמה מגניבות אז הוא גם רצה. השיר היה בסדר סקוט - וזה יהיה השבוע שניפטר ממנו סוף סוף?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הרשו לי לתקן את עצמי

אחרי שציפיתי בזה בטלויזיה כולם נשמעו לי הרבה יותר טוב!!! קארי- הווקאלס לא משהו אבל השיר כייפי, היא נראת פצצה, זזה פה ושם. הופעה טובה בסך הכל ואני אוהבת את קארי קצבית, רואים קצת אישיות! בו- השיר חמוד בצפייה השניה, אבל ההופעה עצמה לא עשתה לי את זה וונזל- לא משהו. חוץ מכמה תווים טובים, בסוף.. אין לה את העוצמות של כריסטינה. אנתוני- הוא החזיק תווים ממש יפה!! ויש לו גבהים אבל חסר לו עוצמה.. קונסי- בצפייה בטלויזיה שיניתי את דעתי, ההופעה נראתה ונשמעה הרבה יותר טוב מאשר בקובץ לא איכותי במחשב. הוא לקח סגנון שמתאים לו אבל לא השקיע מספיק בווקאלס, למרות זאת, הוא בהחלט לא היה גרוע. לא מדהים, אבל די טוב דווקא. סקוט- ביי ביי

Juliann

New member
ועוד משהו חשוב ביותר!!

קליי כפרה שלי היה בקהלללללללל!!!!!!!!!!!!!!!! נשמה! איזה חמודי הוא היה! התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moran500

New member
יואו בדיוק מה שחשבתיייי../images/Emo99.gif

קליי
תנו לי להוציא פקאציות: קליי המ100מם היה שםםםם שיוציא כבר איזה שיר חדש ונוכל להתלהב עוד קצתתתת
חח חוץ מזה היה פרק נחמד... קארי הייתה חמודה, בו שולט כרגיל, אנתוני הפתיע אותי לטובה בחצי השני של השיר (למרות שלא שרים שיר שקלי שרה), וונזל הייתה טובה, קונסי בסדר וסקוט מזעזע...

הממ.היה נחמד.

לא יותר
קארי- לא יודעת. לא ממש אהבתי בפעם הראשונה, אבל אחרי הסיכום חשבתי שאולי, בכל זאת... לא יודעת
הופעה חמודה, לא מעבר בו- וואט מור קאן איי סיי? הבחור מחשמל
יאללה בגמר!!! וונזל- ההתחלה הייתה ממש רעה, אבל את התווים הגבוהים היא עשתה כמו גדולה. הופעה די טובה אנתוני- טוב מן הרגיל...עדיין לא אוהבת אותו. יש לי בעיה איתו...ושהשוו אותו לקליי
אני כל הזמן נזכרת בהשוואה הזאת... לא יודעת, סתמי מאוד בעיניי קונסטנטין- מסכימה עם מה שרנדי אמר. הופעה מצויינת{עם הסוף הגדול בעיקר
}, קול חלש ביותר השבוע... יש מצב לבוטום 3
סקוט-
פאק יור באגס דוד- יו אר אאוט טוניינט!!!
{מקווה
}

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifעל התוכנית היום+הערה לסדר

ושוב בחירות שירים מזעזעות... קארי-רנדי נתן אבחנה מדוייקת וסיימון, נו באמת, רואים שהוא מפחד להרוס לה. חוסר אוביקטיביות בוטה! בו- הופעה טובה בכללי. הייתה קצת בעיה בהתחלה אבל כל הלוק שלו היווה חתיכת הסחה. הבנאדם כוכב. וונזל-לכריסטינה יש שירים כל כך יפים אז למה השיר הזה? התחילה לא טוב אבל הרשימה מאוד בהמשך.היו לה הופעות מוצלחות מאלה אבל עדיין היא היחידה שיש בה את כל המרכיבים להיות אמריקן איידול. אנתוני- למעריצי אנתוני today he did you pride קונסטנטין-קיבלנו את הפמיליה. זהו נרגעתם? או... שיר מעולה אבל משום מה נשמע כאילו לא ממש התלהב לבצע אותו.הייתה חסרה הנשמה והאותנטיות. פיספוס. סקוט-שיר והופעה מעייפים. פשוט לנקר מול המסך. לסיכום: אף אחד לא הצטיין היום וחבל. מזל שהת'ר לוקלייר באה. והכי חשוב!!!!! לכל נציגנו בגולה וכל אלה שיש להם גישה לשידור לפני כולם תפרגנו לנו דיווחים (ואם אפשר ב-live) מקווה מאוד שהביזיון של היום לא יחזור על עצמו. מה נהייתם לי כולכם ערוץ 33? constantin girl איכזבת אותי. ממך לא ציפיתי.

אממ... ../images/Emo178.gif

אני ממש לא נציגתנו בגולה (הלוואי) אני סתם נכנסת לפורום הרשמי וקוראת את השרשור ספוילר, יש שם המון אנשים שמדווחים על כל מה שקורה בשידור בזמן אמת, מומלץ! ובאתר שצירפתי כולם יכולים לראות את ההופעות. הMP3 נמצאים שם דקה אחרי ההופעה והוידאו שעתיים אחרי. אני פשוט עסוקה בעיקר בהצבעה לקוני ואחר כך טסה לעבודה בלי לישון כל כך... אז לא תמיד אני מצטיינת בספוילרים
זה תלוי כמה אני מצליחה להבריז מהעבודה :)

shavitlavi

New member
היי בלי תירוצים

עדיין יכולת לציין לפחות איזה שיר קונס שר! לא נורא. יש לך עוד פחות מ- 24 שעות לתקן את הרושם שהשארת. מחכה לדיווח הראשוני שלך על מי שעף.

ששוניקו

New member
השבוע הכי משעמם עד עכשיו

את קרי לצערי לא ראיתי, קמתי מאוחר מדי, אני אראה בשלוש... בו ראיתי את הסוף שבאמת היה יבש, אני לא יודע על מה כל ההתלהמות השבוע, נפילה יחסית לשבוע שעבר, אני מחכה לביצוע שלו שישתווה ל " spinning wheel" הבאמת גאוני. אני חושב שהכי טובה השבוע היתה ונזל שרק משתפרת משבוע לשבוע, באמת מגיע לה המון כל הכבוד על זה, יש לה ביטחון היא שולטת בקול היא בקשר עם הקהל זה נורא מקסים... לא הפייבוריטית מס' 1 שלי, אבל בכל אופן מעולה. אנתוני היה בסדר, ואני שמח שהוא לא עושה פשלות, אבל לא התאים לו השיר לדעתי, אבל הוא בחור חביב. בקונסטנטין - הפייבוריט שלי - באמת התביישתי, הוא בחר של ניקלבאק, להקת "רוק" שאני ממש ממש לא אוהב, ביצוע לא יציב הופעה מחשמלת. סקוט היה צולע, כרגיל המון נפילות בקול, בלי שום דבר מיוחד אני מאוד מקווה שסיימון צודק ואני לא אצטרך לסבול שתי ביצועים שלו שבוע הבא. לא היה משהו בכלל בכלל, אני עדיין מחכה שמישהו ישיר R.E.M ... לא נורא. בכל אופן למי שלא שם לב אני חדש פה, אני מכור קשות לאמריקן איידול, וסוף סוף יש לי איפה לדבר על זה :)

14מתן

New member
../images/Emo1.gif טופ 6 ../images/Emo1.gif

קארי - הופעה ממוצעת. היא לא הייתה גרועה אבל היא גם לא הייתה טובה. די משעממת ונשכחת ! בו - כל הופעה שלו נשמעת אותו דבר, הוא לא משנה סגנון אפעם המשקפיים שלו הפחידו אותי אבל בכל זאת הוא "ait" בשבילי
וונזל - הבחירה של השיר שלה הפחידה אותי אבל she SANG it !! חחחח הייתה הכי טובה
אנתוני - שוב, הבחירה שלו נראתה לי תמוהה ולא חשבתי שהשיר משנות ה2000 בכלל (בדקתי והוא יצא ב2002 וגם אמריקן איידול 1 היה ב2002 מוזר שקלי שרה את זה אז...
) התחיל נורא לחש כל הזמן אבל סיים ממש טוב
קונסטנטין - מה הוא עושה פה ?! (לא התבלבלתי, לא כתוב סקוט בתחילת השורה, כתוב קונסטנטין) רנדי היה עוד לארג' איתו הוא אמר לו שההופעה הייתה בסדר אבל הווקאלז היו 5 מתוך 10 לדעתי גם ההופעה הייתה 5 מ10
נורא אפילו כל השופטים אמרו שהוא היה גרוע ופאולה המציאה איזה מחמאה שהוא תמיד מצליח לשיר בסגנונות השונים שהם נותנים להם...פחחחחחח
איזה סגנונות כבר הם נותנים להם העונה ? שנות ה60 שנות ה70 שנות ה90 שנות ה2000 המממממממ....כי קשה להוציא שיר רוק מעשור שלם זה גםלא סגנונות אבל לא משנה = פאולה בורה
סקוט - די משעמם, לא עד כדי כך נורא כמו שהשופטים אמרו לו הייתה הרגשה כזאת שהם כאילו רוצים להשפיע על הקהל ובלי קשר להופעה אמרו "תארוז מזוודות ! היית נורא ! לך מפה". שוב, לא שהייתה לו הופעה טובה אבל זה היה נראה כאילו פתאום הם כזה יאללה מהר מהר מהר נגיד לו אתה נורא ואיום כדי שתלך כבר חחחחחחחחחחחחחחח פרופס להם
הבחירת היו לא מוכרות וציפיתי לשירים יותר טובים
הבוטם 3 לדעתי צריכים להיות קונסטנטין/קארי/סקוט ועכשיו אני אהיה מציאותי...הבוטם 3 שיהיו : סקוט/אנתוני/וונזל עם שיר פרידה מסקוט סופסוף

Billy4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קונסטנטין שר את אחד השירים האהובים עליי והוא הרס אותו!!!
מה לעזאזל הוא עשה!?!!?!?

למעלה