טופ 6 היום בסטאר

Fairywitch

New member
למה לא? וגם תמיד יש חדשים שלא

יודעים מה קורה- וסתם נכנסים לראות. למה לקלקל להם? מה כ"כ קשה לא לרשום שמות בכותרת?

MoGanC

New member
שבוע חמץ.

דבר ראשון נתחיל עם בו - ההופעה הכי גרועה שלו! השיר היחיד שהוא שר שלא הכרתי (בעצם הכרתי את כל השירים ששרו השנה עד שהגענו לשבוע הזה ם.ם). ומה שהוא לבש? על זה הבאתי אייקון מאיידול פורום (בתמונה) >>> ונזל - השיר היחיד שהכרתי מכל הבחירות.נראה לי זו הפעם הראשונה שלא הכרתי יותר שירים מאשר אלה שהכרתי.בקשר לונזל - איפה אמא שלה? אני רוצה לדעת מה קרה לה,הרי ברור שהיא לא בסביבה,היא עזבה? מתה? אני רוצה לדעת.בגלל זה היא צריכה לנצח כדי שנדע עליה קצת (לא האמא,ונזל. :]).בקשר להופעה - בסדר פלוס מינוס.לא הסכמתי עם זה שפאולה אמר שהיא מתחברת לשיר,אני חושב דווקא שהיא הכי לא מתחברת לשירים שלה מכל המתחרים. קרי - אמג,ההופעה הכי גרועה שלה, גם שיר לא מוכר (בשבילי בכל אופן) וגם נראה שהיא לא היתה בתוך התו כמו שרנדי אמר וגם היא שוב (!!) לא הצליחה לעקוב אחרי המוזיקה,מה נסגר איתה? אנתוני - רק נדמה לי או שאבא שלו נראה ממש צעיר לעומת אמא שלו? אמא שלו נראית כמו סבתא שלו או שאבא שלו נרמה כמו אח מבוגר שלו.אתם תחליטו.ההופעה - נשמע מעולה,אבל יותר אהבתי את הגיטרה ברקע! *הולך לנסות עם הגיטרה שלו* ההופעה הכי טובה שלו אולי.בד"כ השירים שלו אני לא אוהב בזמן ההופעה,אבל תמיד יוצא שהשירים שלו אני הכי זוכר אותם בדיעבד.ושוב,לא הכרתי את השיר. קונסטנטין - אמג,אמא שלו נראית כמו האמא מהסדרה arrested devlopment ואח שלו נראה ממש גוטי xD .הוא בטח מכייף הטירוף בליל כל הקדושים! ההופעה - אוקי,זה שיר שהכרתי,אבל אני מתכחש לו כי הוא עשה משהו מוזר ואני מנחש שהיתה להם בעיה עם הלהקה כי נראה שהיה חסר איזה כלי מתוך כל המיוזיקל אריינג'מנט.כאילו הגיטרה היתה חלשה מדיי לשיר.בכל מקרה - בחירה גרועה,הקול שלו לא היה חזק כמו בד"כ ונראה לי אפילו המעריצות הכי שרופות שלו יסכימו שזו לא היתה ההופעה טובה. סקוט - נשמע...בסדר,אבל כאילו השיר היה הכי קצר מכולם ולא היה לו הזדמנות להגיע לאנשהו.הוא לא היה פיצ'י כלכך ולא הייתי אורז את המזוודות - הוא לא היה הכי גרוע. סיכום - וואו,אני חושב שזה היה השבוע הכי גרוע עד כה,יש אשכרה מצב לבוטום 3 של בו קרי וקונסטנטין ונחשו מי עף (rotem op המתנקש בדרך...) איפה לעזאזל הייתי ב5 שנים האחרונות כדי לא להכיר את רוב השירים? יאללה,מחר שוקר!

Sweet Misery

New member
דעתי דעתי דעתי

אין לי ספק שאם קונסטנטין היה כל מתחרה אחר, היינו רואים אותי בבוטום 3. אבל הוא לא, אז הוא ישרוד את זה. לדעתי ההופעה שלו הייתה חלשה מאוד מהבחינה שהוא לא שר. הוא נבח. וזה חבל כי הוא יודע לשיר ועושה את זה טוב מאוד. והוא גם עצבן אותי בסוף השיר, כשריאן דיבר אליו והוא ענה בחזרה באדישות כל כך מעצבנת. גררר. תהיה נחמד. גם קרי לא ניענעה אותי יותר מדיף השיר שהיא שרה היה מונוטוני מדי ולא עשה עמה חסד. וונזל הייתה מקסימה למרות שהיא שחטה את השיר.
אבל שתהיה בריאה, היא והמנעד שלה. בו היה חמוד כרגיל... אנתוני וסקוט יכולים מבחינתי שניהם ללככת הביתה, הם היו צריכים להיות שם כבר מזמן.

אני חושבת ש...

אוקי קונסטנטין: הייתה לו חרא הופעה יחסית להופעות הרגילות שלו בו:כרגיל היה מצוין אני חולה על ההופעות שלו סקוט:נו שילך כבר וונזל:הייתה בסדר אנטוני:חמוד שר יפה הרבה אומץ לשיר שיר כזה אבל בכללי בסדר ולא ראיתי תהופעה של קרי

shavitlavi

New member
גם זה לא

אותה תסרוקת מלפני שבועיים כשחירבה את השיר love is a battel field

Kryptonite

New member
זה היה ביצוע כיפי.../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

וזו לא אותה תסרוקת... או שהשיער שלה צומח בקצב מהיר באופן מפחיד, או שהיא משתמשת בתוספות שיער - השבוע הוא היה ממש ארוך. גם שבוע שעבר

Gays On Cock

New member
מיפ התוכנית היום

קארי- למרות שאני ממש לא אוהבת את הסגנון שלה אהבתי את ההופעה של היום דווקא היא היית מקפיצה בו- דבר אחד וואו, הוא היה פשוט מדהים למרות שאני מעדיפה את הגירסא המקורית של השיר עדיין מאוד אהבתי את ההופעה שלו היום. וונזל- מממ הופעה הייתה נחמדה לא אהבתי את בחירת השיר דווקא אנטוני- יותר טוב משבועות קודמים אבל עדיין לדעת הוא צריך להיות בבוטום 3 קונסטנטין- ממממ מבחינתי הוא לקח אחד מהשירים האהובים עליי והשחית אותם לגמרי אבל לא נורא אז הייתה לא הופעה אחת גרועה זה לא אומר כלום. סקוט- אל תגרמו לי להתחיל היה זוועה, אני מסכימה עם סיימון הוא הולך הבייתה! לדעתי הבוטום 3 צריכים להיות קונסטנטין/וונזל אנתוני סקוט- יעוף

whatever4

New member
אחחח....

מתה על בו.... הייתה תוכנית נחמדה היום.
קארי- בדרך כלל אני לא אוהבת אותה אבל הפעם אני חייבת להגיד- אהבתי! ההופעה שלה השתפרה מאוד. סוף סוף היא קצת מחייכת, קצת מזיזה את עצמה. היה אפשר לראות שהיא הרגישה ממש נוח על הבמה וזה השירים שהיא צריכה לשיר.
בו- אחחח בו.....הפייבוריט שלי- אין ספק בכלל. בפעם הראשונה שראיתי ממש אהבתי, אבל בפעם השנייה שראיתי עברה לי צמרמורת כשראיתי את ההופעה....השיר התאים לו כמו כפפה! כמו שפולה אמרה- המילים תיארו בדיוק מי שהוא. שילוב מדהים של מילים מתאימות, סגנון והופעה מדהימה. בעייני ההופעה הטובה ביותר שלו מאז ספינינג וויל. אוהבת את הבן אדם הזה- הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!
וונזל- מצד אחד - אהבתי מאוד. קול טוב, הופעה טובה. אבל מצד שני אם אני ישווה את השיר הזה לשיר של וויטני יוסטון שהיא שרה לפני כמה שבועות- ההופעה היום הייתה פחות טובה. אני לא יודעת להגיד בדיוק למה או מה לא היה בסדר. פשוט פחות טוב. אבל היא בכל זאת שיחקה אותה ואני עדיין אוהבת אותה.
אנתוני- נחמד ביותר. כשראיין אמר שהוא הולך לבצע שיר של סילין דיון התחלתי לצחוק אבל הוא ביצע את השיר ממש טוב. אהבתי.
קונסטנטין- ההופעה הגרועה ביותר שלו. השיר ממש, אבל ממש לא התאים לו. הקול שלו היה ממש גרוע היום. הוא ממש הראה שיש לו קול פחות טוב משל כול יתר המתמודדים. הסכמתי ב-100 אחוז עם סיימון- חיקוי ממש גרוע של המקור. כמו שרנדי אמר- הוא צריך להבין שמדובר בתחרות שירה. אין שום דבר רע בפוזות למצלמה, להפך, אבל מבחינה קולית הוא חייב להשתפר.
סקוט- לא ראיתי את ההופעה כי...נרדמתי אחרי חמש שניות. מה זה השיר המרדים הזה? זה נראה כאילו הוא השלים עם גורלו ולכן לא התאמץ אפילו לבחור שיר טוב. די ברור שהוא יילך הביתה מחר. השלושה שצריכים להיות בבוטום שלוש: קונסטנטין, סקוט, וונזל. אבל מכיוון שאין צדק ולקונסטנטין יש בסיס מעריצות גדול מידי הוא לא יהיה בשלושת האחרונים. שלושת האחרונים יהיו: סקוט, אנתוני, וונזל. סקוט הולך הביתה.

למישו יש אולי את ספינינג וויל?!

לא ראיתי את ההופעה הזאת שלו, וזה נורא מסקרן אותי. כולם אומרים שהיא הייתה מעולה...

תוצאות

את קארי לא ראיתי פיספסתי את ההתחלה בו היה סבבה אבל אני לא מתה עליו. ומה קרה לקונסי?! בדרך כלל יש לו ביצועים טובים הוא איכזב אותי הוא זייף וכמו שסיימון אמר חיקוי גרוע. אנתוני הפתיע אותי הוא שר ממש יפה וגם הוא בחר שיר שאני אוהבת..:) וונזל היא הפייבוריטית שלי ואני לא רוצה שהיא תעוף והיא נתנה ביצוע טוב מקווה שהיא גם לא תהיה בבוטם. סקוט אני לא אוהבת את ההופעות שלו אז אני מקווה שהוא יעוף מחר. בקיצור תוכנית נחמדה

ladydaniel

New member
מסכימה איתך

וונזל היא גם הפייבוריטית שלי היא פשוט נפלאה, היום דווקא היתה לה הופעה די חלשה. אחריה אני אוהבת את בו ואת קונסטנטין לשניהם היו היום הופעות מעולות, בו ממש שיחק אותה שר שיר מעולה ונתן כרגיל, הופעה א-ד-י-ר-ה!! שממש חיממה את הקהל. קונסי לעומתו היה קצת יותר חלש
אבל נקווה שזה לא ישפיע על האמריקקים לבחור שהוא יהיה בבוטום 3. קארי - הופעה נחמדה ממש לא יותר יש לה קול טוב והיא נראתה כרגיל מצויין נו בלונדינית... (ואין לי שום דבר נגד בלונדיניות) אנטוני - אחד לפני האחרון ולמרות שאני מודה שדווקא היום הקול שלו היה ממש טוב - הייתי מאוד שמחה שהוא יעוף ובקרוב משהו כמו בתחרות הבאה. וסקוט - מזמן אמרתי שהוא חייב לעוף!!! אז בואו כולם נשיר לו: יאללה לך הביתה סקוטי שלום ותודה!!!! זהו היום נהנתי.. חג שמח
מאו...

MoGanC

New member
ס' לא יעוף בגלל שהוא היה אחרון

והעובדה שהוא היה אחרון גם מראה שהוא היה הבוטום 2 בשבוע שעבר.

IrishKiss

New member
דעתי..

קארי- לא יודעת ממש מה להגיד...קאנטרי זה ממש לא הסגנון שלי, לא חושבת שזאת היתה ההופעה הכי טובה שלה, לא מבחינה ווקאלית ולא מבחינת ההופעה עצמה... הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה שהיא נראתה ממש יפה היום... בו- מדהים לגמרי...אני מתה על השיר הזה, ההופעה היתה מעולה מכל בחינה אפשרית...ממש אהבתי! וונזל- הופעה ממש טוב, לא בדיוק משתווה למקור אבל בכל זאת ממש אהבתי... אנטוליייייי- הייתי הכי לחוצה בעולם כששמעתי מה אנתוני הולך לשיר השבוע...חשבתי שזאת התאבדות בשבילו... א-ב-ל הוא היה מדהים! הופעה מעולה, הוא נראה ממש טוב *אבל זה לא חדש* ואין מצב שמעיפים לי אותו השבוע! הוא הבנאדם היחיד שיכול לגרום לי לשמוע שיר של סלין דיון ואשכרה להנות מזה... קונסי- אני חייבת להגיד שלגמרי התאכזבתי...זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם! אני מתה על ניקבלבאק, השיר הזה מדהים וחזק וקונס ממש אכזב אותי היום... מבחינת כריזמה ונוכחות יש לו את זה! הוא מהפנט והוא מדהים...אבל הוא שחט את השיר הזה לגמרי:( סקוט- דווקא לא גרוע כמו שחשבתי שיהיה...היו זיופים ואי דיוקים אבל בסך הכל הוא לא היה מזעזע... אבל הוא חייב לעוף הביתה...הוא מושך את זה כבר הרבה יותר מדי זמן!!!

ענת309

New member
סקוט נשאר../images/Emo46.gif

ולא בגלל שאני אוהבת אותו,אמרתי כבר בשבוע שעבר שהאמריקאים חולים עליו מהסיבה שהרוב נראים כמותו אצלם, חסרי יחוד, שמנים, אנשים בינונים ומטה אף פעם לא הייתי בארהב אבל ראיתי סרטים, סדרות ושמעתי מסיפורים של אנשים שהיו. כמו כן שכחתם שבעונה שניה נבחר הרובן הזה, שעד היום אם אני מורידה שיר שלו אני ישר מוחקת, לא מבינה איזה זמר זה, לא שר יפה ונראה מגעיל........ אז יש לכם כבר דוגמא תפנימו, עוד הולך להיות לנו מפח נפש חדש , והוא עוד יכול לזכות באיידול. אנחנו מדברים כבר חודש שהוא צריך לעוף ועובדה שהוא עוד פה. לסיום בוא נקוה שהוא באמת הולך, אם לא אני מפסיקה לראות את איידול בחיי!

IrishKiss

New member
זה ממש ממש לא פייר להגיד את זה..

אני מציעה לך להזהר במה שאת אומרת כי זה ממש בקלות יכול לפגוע באנשים כאן ואני ביניהם.. אם לא היית באמריקה אף פעם מי נתן לך זכות לעשות את ההכללות האלה?! טלוויזיה לא תמיד מראה את התמונה האמיתית ולאנשים יש נטייה להגזים... אני לא מתווכחת עם זה שרוב האמריקאים שמנים, זאת עובדה ידועה וזה ממש עצוב אבל להגים שהם חסרי ייחוד ובינוניים ומטה?!?!? מי את בכלל שתגידי דברים כאלה?! יש אנשים מדהימים באמריקה...גם שמנים וגם רזים...אני לא אומרת שכולם מדהימים או שרום אפילו כי אני לא מכירה אבל יש שם את הטובים יותר והטובים פחות בדיוק כמו בכל מקום אחר! ואני חושבת שסקוט כן מוכשר...אני מאוד מחבבת אותו ויש לו קול מאוד נעים... אני חושבת שהוא צריך לעוף מהסיבה הפשוטה שהוא לא בנוי לתחרות הזאת...אנשים יותר טובים ממנו כבר עזבו ואני חושבת שזה קצת לא פייר להשאיר אחד שלא ממש מתפתח ומזייף...אבל בכללי אני חושבת שעפ קצת פיתוח קול הוא יכול להיות מעולה! ולגבי רובן, אני אישית מאוד אהבתי אותו! גם אני רציתי שקליי ינצח והתאכזבתי קצת אבל לרובן יש קול ממש יפה ויכולות מרשימות...והוא לא נראה "מגעיל"! נמאס לי מההשמצות האלה כבר!!! נכון, הוא שמן...אז מה?!?!?!? מי קבע שכולנו חייבים להיות מידה 34 ומושלמים?! אני חושבת שרובן מקסים... עכשיו אני מבקשת בפעם המי יודע כמה להפסיק עם ההשמצות ולהפסיק לרמוז ששמנים מגעילים כי כל הדברים האלה מאוד משפיעים על אנשים ובמקרים גרועים מובילים גם להפרעות אכילה ואפילו דאכונות...אני מדברת מניסיון אישי כאן.. אנחנו לא חיים בעולם מושלם! לא כולם נראים כמו דוגמנים וזה גם לא בהכרח דבר רע אז בבקשה דיי...

ענת309

New member
../images/Emo24.gifמתנצלת מראש

אני מתנצלת מראש גם אני לא מידה 34 ולא קרובה לזה אפילו, ונכון שלא הייתי אף פעם בארהב, אבל הדברים מאד שקופים אפילו עם את לא מסכימה , תשימי לב שכמעט בכל התחרות סקוט היה בבוטום 3 , ז"א שלא חושבים שהוא שר כל כך יפה כמו שאת חושבת , אז מה כן , למה הוא נשאר עד עכשיו בתחרות. לגבי רובן זה כבר טעם אישי אני לא חוזרת בי , יש לי בקזה יותר מאלפיים שירים, ונסיתי לאהוב אותו כי אני חולה על מוזיקה, זה החיים שלי, אבל בעיני ויש לי הרבה נסיון הוא לא זמר טוב. אל תכעסי חמודה שולם!!!!!!!!!!!11

IrishKiss

New member
חחחחחחח../images/Emo24.gif

אני לא כועסת עלייך...מה שאמרתי זה לא אישי נגדך... אני נסחפת לפעמים כי זה נושא רגיש אצלי.. בכל מקרה, אני מסכימה איתך חלקית... יש הרבה אנשים שלא חושבים שסקוט שר יפה במיוחד ויש לו הרבה מאוד שונאים- זה נכון! אין ויכוח בכלל... והוא היה בבוטום 3 כי הגיע לו להיות שם... אבל הגיע לו להיות שם כי מתוך הקבוצה של האנשים האחרים שהופיעו הוא היה אחד הגרועים או הכי גרוע בהרבה מקרים...אבל זה לא אומר שהוא גרוע... הוא שר מאוד יפה ויש הרבה יותר גרועים ממנו... אבל מה שכן, הוא לא ממש מגיע לרמה של התחרות ואני כן חושבת שהוא צריך לצאת... אני גם מסכימה איתך שחלק מהקולות שהוא מקבל מגיעים מאנשים שמזדהים איתו בגלל איך שהוא נראה..אבל אנחנו לא יכולות באמת לדעת מה קורה שם ומי האנשים שמצביעים או מה הסיבות שלהם...אנחנו יכולות רק לנחש.. לגבי רובן- לקח לי זמן לאהוב אותו...זה לא היה מהשניה הראשונה.. אבל אחרי שהקשבתי להו]עות שלו ולשירים שלו ממש אהבתי ואני חושבת שהוא מתוק ויש לו קול שכיף לשמוע... אם רובן זה לא הטעם שלך אז סבבה...את לא חייבת לאהוב אותו ואני מכירה מלא אנשים שלא אוהבים אותו...זה הכל עיניין של טעם... גם אני מכורה למוזיקה וזה החיים שלי...אני גם חולמת להיות זמרת ולהופיע...הכי חשוב זה לפתוח את עצמך לסגנונות שונים של מוזיקה ולנסות לשמור על ראש פתוח ואם יש לך יותר מ2000 שירים אני מנחשת שאת לא תקועה על סגנון אחד וזה מעולה:)

למעלה