שבוע חמץ.
דבר ראשון נתחיל עם בו - ההופעה הכי גרועה שלו! השיר היחיד שהוא שר שלא הכרתי (בעצם הכרתי את כל השירים ששרו השנה עד שהגענו לשבוע הזה ם.ם). ומה שהוא לבש? על זה הבאתי אייקון מאיידול פורום (בתמונה) >>> ונזל - השיר היחיד שהכרתי מכל הבחירות.נראה לי זו הפעם הראשונה שלא הכרתי יותר שירים מאשר אלה שהכרתי.בקשר לונזל - איפה אמא שלה? אני רוצה לדעת מה קרה לה,הרי ברור שהיא לא בסביבה,היא עזבה? מתה? אני רוצה לדעת.בגלל זה היא צריכה לנצח כדי שנדע עליה קצת (לא האמא,ונזל. :]).בקשר להופעה - בסדר פלוס מינוס.לא הסכמתי עם זה שפאולה אמר שהיא מתחברת לשיר,אני חושב דווקא שהיא הכי לא מתחברת לשירים שלה מכל המתחרים. קרי - אמג,ההופעה הכי גרועה שלה, גם שיר לא מוכר (בשבילי בכל אופן) וגם נראה שהיא לא היתה בתוך התו כמו שרנדי אמר וגם היא שוב (!!) לא הצליחה לעקוב אחרי המוזיקה,מה נסגר איתה? אנתוני - רק נדמה לי או שאבא שלו נראה ממש צעיר לעומת אמא שלו? אמא שלו נראית כמו סבתא שלו או שאבא שלו נרמה כמו אח מבוגר שלו.אתם תחליטו.ההופעה - נשמע מעולה,אבל יותר אהבתי את הגיטרה ברקע! *הולך לנסות עם הגיטרה שלו* ההופעה הכי טובה שלו אולי.בד"כ השירים שלו אני לא אוהב בזמן ההופעה,אבל תמיד יוצא שהשירים שלו אני הכי זוכר אותם בדיעבד.ושוב,לא הכרתי את השיר. קונסטנטין - אמג,אמא שלו נראית כמו האמא מהסדרה arrested devlopment ואח שלו נראה ממש גוטי xD .הוא בטח מכייף הטירוף בליל כל הקדושים! ההופעה - אוקי,זה שיר שהכרתי,אבל אני מתכחש לו כי הוא עשה משהו מוזר ואני מנחש שהיתה להם בעיה עם הלהקה כי נראה שהיה חסר איזה כלי מתוך כל המיוזיקל אריינג'מנט.כאילו הגיטרה היתה חלשה מדיי לשיר.בכל מקרה - בחירה גרועה,הקול שלו לא היה חזק כמו בד"כ ונראה לי אפילו המעריצות הכי שרופות שלו יסכימו שזו לא היתה ההופעה טובה. סקוט - נשמע...בסדר,אבל כאילו השיר היה הכי קצר מכולם ולא היה לו הזדמנות להגיע לאנשהו.הוא לא היה פיצ'י כלכך ולא הייתי אורז את המזוודות - הוא לא היה הכי גרוע. סיכום - וואו,אני חושב שזה היה השבוע הכי גרוע עד כה,יש אשכרה מצב לבוטום 3 של בו קרי וקונסטנטין ונחשו מי עף (rotem op המתנקש בדרך...) איפה לעזאזל הייתי ב5 שנים האחרונות כדי לא להכיר את רוב השירים? יאללה,מחר שוקר!