טופ 6 היום בסטאר

Daniella 21

New member
איזה בחירה גרועה של שירים היה היום

קונסטנטין-גדול אבל השיר באמת היה לא טוב...הרי הוא יותר טוב מזה ואם כבר ניקלבאק למה לא השיר HERO מספיידרמן יש שם high nots שבהחלט היו עושים לו צדק.
קארי- אני נורא אוהבת אותה
אבל מילא קנטרי למה מרטינה מקברייד איפה פיית היל? ג'ול? שרה מקלוכלן או אם כבר יש לי שיר טוב בשבילה ליאן ריימס בwe can מלא בלונדינית 2- ההופעה גם לא הייתה משהו
.. בו-הוא היה ענק נורא האהבתי למרות שהשיר בעיניי לא היה הטופ שבטופ הוא נון show ענק
וונזל-למרות שהיה נראה שהיא זייפה מעט היא שרה נורא יפה וברגש
אנתוני-מילא סלין דיון את שר i sorender? מה ראה i'm alive או anew day שיר קצבי גם ככה שקול שלך תיארטרלי הוא טוב אז יותר מידי אופראי
סקוט-לא הקשבתי בכלל מרוב שזה היה חלש ואני מאוד מקווה שסיימון צודק שילך כבר הביתה!
זה דעתי

ששוניקו

New member
אני חושב ש hero

זה אחד השירים המבישים של רוק לדורותיו
, וניקלבאק ממש לא עושים לי את זה

נועה167

New member
אגב בחירה של שירים..

אמנם עוד לא ראיתי את ההופעה של קארי אבל חבל שהיא בחרה שיר קאנטרי.. היה לה הזדמנות לבחור שירים ממש טובם.. למשל איזה שיר של כריסטינה נראה לי היה ממש ממש מתאים לה! או אפילו נו דאוט..

Juliann

New member
אני אגיד לכם איפה הטעות של קונסי

הזמר של ניקלבאק הוא באריטון, קול נמוך. קונסי הוא יותר טנור, הקול שלו יותר דק וגבוה ובגלל זה השיר הספציפי הזה לא התאים לו. זה נשמע חלש יחסית בגלל שאנחנו רגילים לקול הנמוך והעוצמתי של הזמר במקור. זה בכלל לא אומר שקונסי זמר גרוע, השיר פשוט לא התאים לטווח הקולי שלו, זה כמו שקליי ינסה לשיר מטאל... קונס יודע לעשות את כל ההופעה של הרוק אבל בתכלס הקול שלו טוב לבאלדות רוק יותר מאשר רוק אמיתי. גם עם פופ ושירי מחזמר הוא מצויין. יש לי תחושה שזה היה סתם לעשות דווקא כדי להראות הנה אני רוקיסט, ואני די בטוחה [ומקווה] שהוא יעשה בלאדה שבוע הבא. כנל לגבי וונזל- זמרת מעולה, אבל השיר ממש לא התאים לקול שלה. ממש ממש לא.

ששוניקו

New member
אני גם חושב שהבעיה היא בהפרש הקולות

אני חושב שהקול של קונסטנטין יכול מאוד להתאים לשירים כמו "sweet child 'o' mine" שזה באמת שיר ענק, שאי אפשר להשתוות אליו אבל הוא יכול לעשות בדיוק מה שהוא עשה ל"Bohemian Raphsody" אני חושב שהקול שלו גם יכול להתאים לשירים של R.E.M, אני פשוט כל כך רוצה שהוא ישיר שיר שלהם. אני חושב שקונסטנטין לא יתן לדמות ה"רוקיסט" לגרום לו לרדת מנושאים אחרים.

Juliann

New member
כןןן איזה מקסים הוא חחח בלי גרביים!

קליי לא מת על גרביים...

Fairywitch

New member
המון ספוילרים בכותרות של כולם../images/Emo46.gif

תזכורת- לרשום שם של מתמודד בכותרת זה ספוילר לכל דבר, כי זה מסגיר מי עדיין בתחרות. אז מה הבעיה לכתוב את השם בהודעה ולא בכותרת?!

shavitlavi

New member
למען השם

השרשור נקרא "טופ 6 היום בסטאר" ברור שהכל מלא ספוילרים כאילו דה............

shalehet

New member
אבל לא צריך לרשום בכותרות

את הספויילרים לרשום בתוך ההודעה. כשרושמים בכותרת אז גם מי שלא רוצה להכנס רואה את זה וזה לא הוגן

נועה167

New member
חח בדיוק..

כשיש כבר כ"כ הרבה הודעות פשוט לא נכנסים לשרשור הזה מי שלא רוצה לקרוא.

MoGanC

New member
נו מה?

עשית שרשור,השארת אותו 4 ימים למעלה ולא הגענו לשום החלטה? הרי בלאו הכי 99 אחוז מהשרשורים כאן הם ספוילרים אז מי שלא רוצה ספוילרים בכלל לא יכול לקרוא כאן כלום אז הוא לא יכנס אז מה הטעם לסמן?

Fairywitch

New member
אבל לא בכותרת- על זה סיכמנו../images/Emo46.gif

את המשך הסיכום- ביומיים הקרובים.

MoGanC

New member
לא התכוונתי לא יכנס לשרשור

התכוונתי לא יכנס לפורום כולו. =]

למעלה