טקס העמ"י

אתה סתם מקנא בסינרגיה וזהו...

אתה פתטי ומעפן שלא מבין כלום מהחיים שלו ולא מבין שסינרגיה היא הצלחה ועושה מוזיקה איכותית. לא שמנה מה תאמר זה עובר לי כמו רוח... כי רק הקנאה מדברת ממך זה הכל.. והתופעה של סינרגיה, זו ההצלחה שלך.. והתופעה אצלך.. זו הקנאות הפתטית שלך. זה הכל.. יום נעים.

mekl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!
א. אני בת. ב. זה קצת פתטי שאתה מדמיין שמישהו בפורום הזה מקנא בסינרגיה... על מה? על עשרות המעריצות הפאקצות? על אלוהים יודע כמה השמצות? הקנאה מדברת ממני? הסלידה מדברת ממני, וזה כנראה מה שלא הבנת. יומטוב גמלך!

טוב טוב.. תנוחי...

כשאת עונה עם תשובה כה דבילית... [שלא נאמר עוד יותר פתטית] את רק מראה לי כמה אני צודק... אז פשוט... לנוח... לא יזיק..

mekl

New member
../images/Emo140.gif

מאוד בוגר למה סתם לנסות לפגוע?בגלל דעות מוזיקליות?

אני פגעתי בך?? אז מצטער...

אבל בהודעה שלך שכתבת דברים כמו אלה.. "מי היה מאמין שמשם כזה רוקרי ומפוצץ, תצא הלהקה הכי גרועה, והכי משחיתת נוער שיש? הם כל כך מתיימרים להיות רוק- והם בעצם הגיים בויז בבלדות. גרועות ומעייפות וטחונות, ואלוהים יודע למה כל כך פופולריות." זה גם פוגע בי. כן. בי. ככה זה. ועו הקטע עם "משחיתת נוער" ?!?! חח מאיפה הבאת את זה לעזאזל?? במה בדיוק הושחת הנוער?? את יכולה לענות לי???

mekl

New member
לא התכוונתי לפגוע.

זאת דעתי, לדעתי- כשנערים ונערות בגילי- שומעים את הלהקה הזאת- על חשבון להקות אחרות וטובות יותר- זה קצת חבל!

את לא באמת עונה לי על השאלה אבל...

אוקיי בואי נעזוב את ההעלבות בצד. אני מתנצל לא התכוונתי ואני סולח גם לך. אבל עכשיו בואינדבר על משהו אחר... אמרת שסינרגיה היא משחיתת נוער נכון??? במה בדיוק הנוער הושחת מסינרגיה?? וכשאת אומרת לי... "כשנערים ונערות בגילי- שומעים את הלהקה הזאת- על חשבון להקות אחרות וטובות יותר- זה קצת חבל!" בהודעה קודמת הזכרת את המילים "העדפה מוזיקלית". וכי מה?! את חושבת שלכולם יש את אותו העדפה כמו שיש לך? כולם חייבים לאהוב את מה שאת אוהבת? את שוכחת שבני אדם שונים, עם דעות שונות, והעדפות שונות, אהבות שונות, וההערצות שונות, ואני מקבל כל אדם ע"פ רצונותיו. ואין לי בעיה לקבל את זה שאת לא אוהבת את סינרגיה, זכותך המלאה לגמרי. ואני מקבל את זה הכי באהבה שיש. אבל רק דבר אחד מפריע לי.. שאת טוענת שהיא משחיתת נוער. אז אני רוצה בבקשה הסבר [לא מתחמק] למה את חושבת שסינרגיה משחיתת נוער.. במה בדיוק הושחת ואיך ולמה.. הנוער הישראלי???

mekl

New member
או.קיי

סינרגיה, לדעתי- הם הלהקה אחת הגרועות בישראל. אבל כמה חבל- הם גם הלהקה הגרועה הכי משפיעה בישראל! כרגע- עולם המוזיקה הישראלי נמצא בסוג של מבוי סתום, ואם הלהקות שילדים יהיו מושפעים מהן, וילמדו מהן לעתיד, כשהם יקימו להקה,יהיו להקות סינרגיה- הרוק שלנו לא יהיה רוק, הוא יהיה פופ! וזה ההסבר המלא. נכון, דיברתי העדפות מוזיקליות- אבל יש גם עניין של איכות! די ברור לעין שפוטיס וסחרוף (למשל) הם יותר איכותיים מסינרגיה! אם תיתן לילד 2 דיסקים ביד- אחד של סינרגיה ואחד של שלום חנוך, והוא יבחר בסינרגיה- זה יהיה קצת כשלון, לא?

לא זה לא יהיה כשלון...

כי פה שוב מדובר על העדפה מוזיקלית.. שלום חנוך הוא מאוד איכותי.. אך גם סינרגיה.. ברור שאת תגידי שסינרגיה היא לא איכותית והיא סתם חרטה כי את פשוט לא אוהבת אותה.. אם תביאי לילד שני דיסקים ליד הוא יבחר את מה שהוא אוהב, את מה שהוא מעדיף.. כי בשבילו מה שהוא אוהב זה איכותי. וסינרגיה היא בהחלט איכותית. יצא לך לשמוע שירים שלהם באמת?? ואני לא מתכוון לשירי הסינגלים שנחרשים בגלגלצ.. אני מתכוון לשירים האמיתיים שלהם. שמסתתרים להם עמוק עמוק באלבומים. שירים שתשמעי אותם בביצועים אדירים ומצמררים בהופעות. שירים עם מילים נכונות, יפות, נוגעות [חלקן כואבות] . שירים עם מסר. ולא זיוני שכל.. לטעמך הם לא טובים. זכותך לחשוב ככה. והיא לא משפיעה לרעה, היא משפיעה לטובה. אנשים אוהבים אותם כי הם נורא אמיתיים , איכותיים, נכונים, ועושים עבודה רצינית. היא להקת רוק שבאה לעשות מוזיקה אמיתית. גם כשהיא על הבמה. היא עושה מוזיקה נטו. באה להעביר הופעות בצורה הכי מושלמת וטובה ומרגשת שהיא יכולה. ולא העיקר לצעוק או להשתולל על הבמה. [כמו רוב כוכבי הרוק] רוק זה לאו דווקא השתוללויות על הבמה. ובקשר ללהקות העתיד, זה לא משנה באיזה צורה הם יהיו מושפעים [מה שלא נראה לי נכון בכלל] מהמוזיקה של סינרגיה או דברים כאלה...בסופו של דבר לכל להקה [או אדם ואדם בעולם] יש את היחודיות שלו , והסגנון שלו, והשירה שלו. יש כאלה שלפעמים משווים את סינרגיה ללינקין פארק [או להיפך] אבל זה כ"כ לא נכון.. הם שתי להקות כ"כ שונות... אין בניהם קשר דימוי מוזיקלי בכלל בכלל בכלל.. יש כאלה יגידו שלינקין פארק טובים יותר, ויש כאלה שיגידו שסינרגיה טובים יותר. אבל זה מה זה ויכוח מעפן.. כי בסופו של דבר הכל מסתכם בהעדפה מוזיקלית.. שורה תחתונה...סינרגיה לא משחיתה שום נוער ושום נעליים.... וכל נער או סתם אדם בעולם שיחליט להקים להקת רוק, לא משנה איזו להקה הוא נורא אהב, או הושפע ממנה. בסופו של דבר תיהיה לו את היחודיות שלו, ויהיה לו את הסגנון האישי שלו. שאת זה אף אחד לא יכול לקחת. ותהיי בטוחה שסינרגיה די משפיעה על אנשים בגלל האיכות. בגלל האמיתיות. בגלל התדמית שהם עושים לעצמם. זה הכל.. ושוב.. בסופו של דבר הכל מסתכם בהעדפה מוזיקלית.. לא כל דבר שאת אוהבת אחרים יאהבו גם.. כנ"ל עליי ועל כל אדם בעולם הזה...

dsol

New member
אני ממש נחרד מההשוואה הבנאלית הזו !_../images/Emo189.gif

או מעצם האיזכור של "שלום חנוך הוא מאוד איכותי.. אך גם סינרגיה.."
זה ממש "חילול הקודש"
שלום וסינרגיה באותו משפט ? באותה הברה
? באותה איכות
?! כאן הגבול
עם כל הכבוד לסינרגיה והאמת שאני לא רוכש להם הרבה כבוד אם בכלל, בכל אופן הם לא מתקרבים לרמה של שלום הייתי מגיב יותר אבל זה יהיה מיותר הכל כבר נאמר בעבר ואני משתדל שלא להיכנס לנושאי סינרגיה יותר, אבל עצם התעוזה ? חוצפה ? לעשות השווה שכזו ממש הפריעה לי

crazy mofo

New member
תשובה לשאלה "מה זה רוק"

כפי שג'ק בלאק, קומיקאי ענק ושחקן קצת דבילי אבל אושית רוק אדירה לכל דבר, אמר בסרטו "בה"ס לרוק"- Rock is stickin' it to The Man ובעברית- הרוק הוא הכוח המוזיקלי שבעזרתו האדם היחיד, האינדיבידואל, יכול לצאת נגד אותו "man"', הממסד, החברה, המדינה , או כל גוף אחר שנמצא מעליו וכופה עליו סוג כזה או אחר של כוח. הרוק יכול להתבטא באלף ואחד צורות- שב"ק ס' ופאבליק אנמי עשו רוק כששרו נגד המשטרה, הסקס פיסטולס עשו רוק ככששרו נגד המלכה, נירוונה עשו רוק כשקורט קוביין שר נגד הסביבה הפרברית שבה הוא גדל, ולצורך העניין גם רם אוריון כשהוא שר על הבעיות שלו במערכת היחסים עם המין השני, עושה רוק לפנים. הקווים המוזיקלים, וכבודם במקומם, הם שוליים בהגדרת מוזיקה כ"רוק". הפרברים רפיוג'יז (להקת הארדקור- גגנסטה ראפ ישראלית) עשו רוק, כמו שרמי פורטיס וברי סחרוף עושים רוק. גם המילים, כבודם במקומם יונח, שוליים בהגדרת סגנון מוזיקלי כרוק. כמו שאפשר לצאת בשיר רוק נגד גוף ממשי- המשטרה, המדינה וכו' אפשר באותה מידה לעשות שיר רוק סוער אמיתי על אהבה נכזבת. אז מה כן הופך שיר לשיר רוק? או להקה ללהקת רוק?הרי, סינרגיה (הלהקה שבגללה התחיל כל הדיון הענק הזה) שרים על אהבה, מערכות יחסים וכו' ועושים את זה כשברקע מתנגנות גיטרות, פאוור קורדס, תיפוף אמיתי וכו' וכו'... העניין הוא באנרגיה. רוק הוא מסה של אנרגיה. כשאני שומע שיר רוק אמיתי, אני נשאר בפה פעור ובאוזן מהופטנת למה ששמעתי. אני אומר לעצמי, שבאותו הרגע כשאני שומע את השיר הזה, את הזמר צועק, צורח או שר מה שהוא שר, אין שום דבר אחר בעולם. אין. כשאני שומע את קורט קוביין צורח "rape me" אני לא שומע שום דבר אחר חוץ מהתסכול והעצבים של האיש הזה. כשאני שומע את הסולן של סינרגיה שר "עכשיו גיליתי שאני אשם, אני חושב על זה ולא נושם". אני אומר לעצמי- למרות שזה לא הסגנון שלי, יש פה חבורה של נגנים, ברמה מקצועית לכל דבר, שמנגנים שירים. נחמד. לא הסגנון שלי, אבל נחמד. לעומת זאת, אני יכול לשמוע להקת דת' מטאל, שהיא באותה מידה גם לא הסגנון שלי, אבל לא להגיד " נחמד" אלא להגיד "@%$^%!#!!". בלי שום קשר למה שכתבתי- אם אותם מעריצי סינרגיה שמתעקשים לקרוא ללהקה שהם אוהבים כל כך "רוק", באמת מרגישים את התחושות שתארתי כשהם מאזינים להם, אז בשיא הכינות ובלי טיפת ציניות- תהנו. זה הכי חשוב במוזיקה.

אני מניחה שאתם מפורום סינרגיה

אני מצטערת אם התקפתי אתכם. אני רוצה לציין שאמרתי שלפי דעתי הם לא להקה טובה, וזה כנראה בגלל שיש לי טעם זקן במוזיקה. שאלתי מתוך סקרנות אמיתית מה לפי דעתו של יוני היא ההגדרה לרוק (לז'אנר, לא לחומצה שבפה שלנו).

Lior Maman

New member
אנחנו אכן מהפורום ..

ולשאול בנאדם לפי דעתו מה ההגדרה לרוק זו לא תקיפה .. אין לך על מה להצטער .

טקס עלוב רדוד האנשים נראו כאילו יצאו לשפוך את

טקס עלוב רדוד האנשים נראו כאילו יצאו לשפוך את פח האשפה,מירי מסיקה שכחה לסרק את שיערה היא ניראתה כאילו יצאה....א.....מאחורי הקלעים,אפרת גוש ניראתה כאילו חזרה במינהרת הזמן מברים של..ז....בפריז,לשרית חדד נתנו פיצוי פחדו שחלילה לא יכתבו על ערוץ 24 שהוא ערוץ גיזעני אייל גולן אמר את בשנה שעברה סימו לב למי העדיפו להעניק את הפרסים,מי שקרב לשולחן של ערוץ 24 כל הכבוד לדנה שלא הגיעה אני חזרתי עכשיו מחברים כולנו היינו מאוכזבים עם כל הכבוד לזוכים היה שקוף שכל הטקס מכור זה לא יתכן שדנה לא תצא עם פרס 1 את עידן יניב פיצו על שנה שעברה כל הטקס היה ניראה שידור חוזר משנה שעברה עים ערמת אבק ליכלוך וסירחון מהביוב , רק שהשנה היתרבו ג'וקים עכברים וחולדות טקס כזה הוא תת רמה לזמרים או זמרות שמחזיקים מעצמם אני פיהקתי לא סוף הרגשתי כאילו אני נימצאת בתישעה באב!!! לערוץ 24 יש עוד הרבה לילמוד מMTV איך להפיק ערב "נוצץ" דנה לא שייכת לאף שום קטגוריה שהוזכרה דנה שייכת לליין אחר הליין של חיי הלילה והמועדונים שם זה הקהל האמיתי,הבחורים הכי סקסיים והבחורות הכי יפות הכל ציבעוני ואמיתי שם מחכה לדנה קהל אמיתי!! דנה כל הכבוד לך את מלכה אמיצה מהממם שהחרמת את הטקס את יצאת היום הכי אמיתית וישרה טיפ אליך אני מאחלת לך שתמשיכי בשלך עוד אלבום עוד להיטים ועוד קליפים מפוצצים אל תיתני לערוץ 24 לישבור אותך,הם לא שווים את הבדל סיגריה שאת מכבה במעפרה בע"ה באלבום הבא מראש תצאי מהמישחק המרושע ששמו "תחרות" זה לא בישבילך ולא מתאים לזמרת במעמד שלך ההצלחות שלך הם שמפולין או ספרד מזמינים אותך לאולמות הכי נוצצים עכשיו אני מבינה למה את לא מחפשת להופיע בזפא או בהכל התרבות.. דנה את היית ותישארי בישבילנו לא רק זמרת השנה,את בישבילנו זמרת של כל השנים אוהבים אותך עד סוף הזמן איתך לאורך כל הדרך באש ובמיים שאלוהים יעניק לך כחות אושר ושימחה לשמח בחתונות וארועים. קבלי חיבוק אוהב ואמיתי מכל חברי הפורום,מהמעריצים שלך בשוק,מהבליינים שמחכים להופעות שלך במועדונים וממני שאוהבת אותך המון המון המון אהבה ללא תנאים אהבה אין סופית בשבילנו את מלכה

למעלה