טרכטנברג מעניין אתכם?

thisisme4

New member
כל עוד העם המטומטם יצביע למושחתים כך יהיה.

אבל אם אנשים כמו בוז'י הרצוג, שלי יחימוביץ', ציפי לבני, שבטוח שיש כמוהם בפוליטיקה יאיישו את העמדות הראשיות בממשלה, זה יכול לעבוד. צריך להיות שינוי מהותי מהשורש שייקח לפחות עשר שנים.
 

חני 57

New member
סיגלית את צודקת גם

אני בדיעה שמה שהם רוצים הוא להפיל את הממשלה ויש סיכוי רב שהכתבה במעריב של קלמן נכונה ומעורבים פה אלדד יניב וחבר מרעיו.עוד לפני שהוועדה התחילה לעבוד הם פסלו אותה ,הם רוצים בדרך הזו להגיע לבחירות כשאנשי ליכוד יעברו אליהם והגושים ישתנו לדעתי רק ביבי יכול לתקן בזהירות ובאחריות בלי להרוס את הצמיחה והמצב הכלכלי הטוב שיש במדינה יחסית למדינות אחרות אפילו ארצות הברית!!!
 

sexyleydi

New member
האם הם ענו על זה בצ'אט?

בכוונה הסתרתי את החברים ומחקתי את השמות כדי לא לעבור על חוק הפרטיות אם מישהו מזהה את עצמו לא להיבהל
 
זה מעציב אותי שמקצצים בתקציב הביטחון

אני מקווה שזה לא יפגע ברכישה של "כיפת ברזל", "מעיל רוח" והפצצות המדויקות
 
ואם יפול טיל על הבית שלך זה גם ישמח אותך ?

ואם תהיה מלחמה וימותו יותר ישראלים בגלל הקיצוץ זה גם ישמח אותך ?
 

easternstar

New member
כל ההערכות הן שתקציב הבטחון לא יקוצץ

יש את אירן, תורכיה פתאום השתגעה..מצרים כבר בלי חוסני מוברק. תמיד מדברים על תקציב הבטחון והשיחות מסתיימות שמעלים אותו במקום לקצץ.
 
הלוואי שזה מה שיהיה גם הפעם אבל

בינתיים לפי הדיווחים בחדשות השינוי היחידי בהחלטה זה שהקיצוץ יתחיל רק בעוד שנה
 

easternstar

New member
כך זה תמיד מתחיל. בהצהרות..

איכשהו מערכת הבטחון מתחילה להביא נתונים על שכנינו מכל הכיוונים.. בסוף מעלים את התקציב בכמה מיליונים..
 

לונדרון

New member
מעבר למה שנאמר כאן, הציפייה הקונקרטית

שלי היא לרפורמה מקיפה במיסוי (כי בקצב הזה נידרש בעתיד לשלם מס גם על החמצן שאנחנו נושמים) ובכלל זה שקילה מחודשת של: ביטול אגרת טלוויזיה (לכל הפחות למי שמנוי בתשלום על כבלים או לווין) ביטול מס על מים הפחתה מיסי ארנונה הפחתה בעמלות הבנקים הפחתה של מס רכישה של דירות הפחתה ראויה יותר במס הכנסה לאמהות עובדות על הוצאות כמו גן ילדים וצהרון מעבר לזה, חייבת להיות רפורמה בהתנהלות חברות כוח אדם ושיעניקו לעובדים תנאים ראויים - אם הייתי יכולה, הייתי מבטלת את "העבדות החדשה" הזאת לגמרי.
הייתי ממשיכה, אבל הציפיות הקונקרטיות היחידות שלי כרגע הן על המיטה, והגיע היום בשבוע להחליף מצעים
 

poseidon111

Active member
הכל מקובל ונכון, אם כי יש משהו שבעניי הרבה

יותר דחוף.שינוי הקריטריונים לתשלום מס הכנסה.הוא חייב להיות הרבה יותר פרוגרסיבי וגמיש.לא מדרגות מס, אלא אחוז מסוים מההכנסה.
 
למעלה