יאללה בואו נכיר קצת...

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif יאללה בואו נכיר קצת... ../images/Emo41.gif

שם -
גיל -
מצב זוגי-
מקום מגורים-
יש לך חבר\ה ?
מה התכונה הכי דומיננטית שלך-
מה אתה לא אוהב בעצמך-
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-
מה את\ה הכי שונא-
מי האדם שהכי השפיע עליך-
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-
מה מפחיד אותך-
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-
איזה חלק בך היית משנה-
מה מעצבן אותך-
תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-
מתי בכית בפעם האחרונה-
מה החלום שלך-
אתה מאושר בימים אלו-

לא קבוע כאן, אבל עונה בכל זאת

שם - יניב גיל - 24 מצב זוגי- בקשר
מקום מגורים- פ"ת יש לך חבר\ה ?כן
מה התכונה הכי דומיננטית שלך- עקשנות מה אתה לא אוהב בעצמך- שבירות מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- לא יודע מה את\ה הכי שונא- מי האדם שהכי השפיע עליך- יש כמה באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- ביטחון עצמי מה מפחיד אותך- מוות ובאנג'י איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- מוזיקלי מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודע איזה חלק בך היית משנה- כלום מה מעצבן אותך- שקרים תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מורכב תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- יהיה כבר שקט מתי בכית בפעם האחרונה- חצי שנה+ מה החלום שלך- .... אתה מאושר בימים אלו - מאוד!
אחלה שאלון מיטל

טוב נוו שיכנעתם אותי!

שם - מירבייייי האחת והיחידה גיל - 17 וקצת הרבה.. מצב זוגי- פננווייה מתמיד מקום מגורים- ראס אל עיינה יש לך חבר\ה ? ללא..=[ למה לדרוך על הפצעים?! מה התכונה הכי דומיננטית שלך- חוש הומור מה אתה לא אוהב בעצמך- שאני עצלנית טיליםםםםםם מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אופטימית ,לרוב רואה את הצד המלאה של הכוס וקיצונית ברמות מטורפות או אוהבת בטירוף או שונאת עד מוות אין אמצע מה את\ה הכי שונא- שאנשים משחקים אותה משו שהוא לא הם מי האדם שהכי השפיע עליך- אימי היקרה,האקס האחרון. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- ??? בא לכם להמליץ לי על משו? מה מפחיד אותך- לאבד אנשים קרובים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- לשיר אולי? מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- שיהיה לו מראה של ילד דבר ראשון..לא יכולה שרירים או עודף שומן,שפתיים,עיניים [שאומרות הכל]ושיידע להתלבש.אופס! ביקשתי יותר מידי? מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא נראלי שהבחור ו-הבחורה ייסתכלו על אותו דבר מסכימים איתי? איזה חלק בך היית משנה- לא הייתי נעלמת אם הייתי מורידה קצצת מהמשקל.. מה מעצבן אותך- אנשים עם רחמים עצמיים =וואיי אני באותו רגע יכולה לעבור על "לא תרצח" תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מודעת לערך שלה,ולא נותנת לאנשים אחרים לשים עליה תג מחיר,אלא רק היא בלבד יודעת להעריך מה היא שווה. ומי שיידרוך לה על הכבוד היא תדרוך לו על החייםם! תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- כולם יבינו שהדרך הנכונה היא רק דרך ה' !!!!!! מתי בכית בפעם האחרונה- כל שעה עגולה בערך..רגשנית לפניכם! אפילו שיר יכול להוריד לי דמעות בקלות.. מה החלום שלך- שהחיים ימשיכו להיות יפים כמו שהם בלי מלחמות,פיגועים,הרוגים וכל החרא הזה.. אתה מאושר בימים אלו- ת-מ-י-ד "אדם מאמין לא עצוב לעולמים" =))

Jerald_Admonds

New member
גם לא בדיוק מפה... אבל יאללה.

שם - שי. גיל - 22. מצב זוגי- תפוס
מקום מגורים- ערד. יש לך חבר\ה ? בערך. מה התכונה הכי דומיננטית שלך- דבקות בעצמי. מה אתה לא אוהב בעצמך- חלק מהמראה שלי. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- תפישת המציאות, העולם שבו אני חי. מה את\ה הכי שונא- לא שונא. מי האדם שהכי השפיע עליך- לא ברור. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנאת ריקליימינג, או סדנא של רינה קסם. מה מפחיד אותך- המוניות מודרנית. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- שירה. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- לבוש, פנים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודע, אולי העיניים? איזה חלק בך היית משנה- העור. מה מעצבן אותך- קונפליקטים של העולם החיצוני עם הפנימי. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מיוחד
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- יכירו באשליית הזמן. מתי בכית בפעם האחרונה- לפני שבוע, אם אפשר לקרוא לזה בכלל בכי. מה החלום שלך- לממש את עצמי ולהביא צאצא לעולם. אתה מאושר בימים אלו- בהחלט.

comet9

New member
נו נו... כמה שאני אוהב שאלונים

שם - שביטאאאיייי גיל - 21 מצב זוגי- רווק. תודה לאל מקום מגורים- חולון יש לך חבר\ה ? לא כרגע מה התכונה הכי דומיננטית שלך- קשקשנות ועקשנות. לעתים ברמות מטורפות. מה אתה לא אוהב בעצמך- שאני מדבר הרבה. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- היכולת להבין בני אדם בדרכים שאף אחד לא מודע אליהן מה את\ה הכי שונא- גאווה ואובר-כבוד. זה מביא להרבה צרות ובעיות. מי האדם שהכי השפיע עליך- אחת מאחיותי הגדולות. היא בן אדם מדהים וקסום שאפשר ללמוד ממנו המון. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנת אילמים. הייתי לפחות לומד משהו. מה מפחיד אותך- הפחד איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- ציור. הייתי הולך ללמוד להיות מקעקע. מקצוע מעניין.. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה - על היציבה ובעיניים. בחורה עם יציבה נמוכה (כפיפה מסויימת) מראה המון על הערכה עצמית ואישיות. תתפלאו לדעת כמה. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- הכרס
איזה חלק בך היית משנה- משקל. מה מעצבן אותך- חוסר כנות. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- זיין שכל.. כמה הוא מדבר קיבינימט!!! תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- הוא יסתום את הפה כבר!! מתי בכית בפעם האחרונה- לפני כמה ימים. מה החלום שלך- הגשמה עצמית אתה מאושר בימים אלו- לא ממש. אבל מקווים לטוב.

גם אני עונה

שם - צבי גיל - 28 מצב זוגי- רווק ומחפש מקום מגורים- תל אביב יש לך חבר\ה ?לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- רצון לעזור מה אתה לא אוהב בעצמך- משקל מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- יש לי אחרים מגוונים, לא יודע אם יש משהו דומיננטי בו אני שונה מאחרים. מה את\ה הכי שונא- נודניקים מי האדם שהכי השפיע עליך- סופרמן, ואני לא צוחק כאן. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- משהו בסגנון הבייבמאסטר. מה מפחיד אותך- כשלון איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- יכולת לצייר כמו האמן הידוע והמוכשר אלכס רוס. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- שיער בד"כ. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- המשקפיים או הכרס. איזה חלק בך היית משנה- הכרס (ואני עובד על זה! ירדתי כבר 3 קילו מאז שהתחלתי והיד נטויה) מה מעצבן אותך- נודניקים ואנוכיות. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מוזר תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-צבי ימצא לו כבר אישה. מתי בכית בפעם האחרונה- בראשון שעבר, בהלוויה של אבא שלי. היום הייתי קרוב לבכי, כשדיברתי עם בת דודה שגם איבדה את אביה לפני שנה. מה החלום שלך- להרים סדרת מתח-פעולה כחול-לבן. משהו בסגנון זהות בדויה פוגש את תיקים באפילה. אתה מאושר בימים אלו- לא.

גם אני רוצה! !

שם - אורית גיל - 22 מצב זוגי- פנויה (שונאת ת'תתוית "רווקה") מקום מגורים- איזור ת"א יש לך חבר\ה ? לא. ובלי להישמע ממורמרת- נמאס מבני 30 שמחפשים רק לזיין! מה התכונה הכי דומיננטית שלך- חכמה, יודעת להקשיב מה אתה לא אוהב בעצמך- מאחרת כרונית! מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- נק' מבט בוגרת על העולם, בשונה מהסביבה (שמבוגרת ממני בגיל) שמקיפה אותי! ובלי התנשאות! מה את\ה הכי שונא- שונאת? למה לשנוא? אני לא אוהבת צביעות ואנשים אגוצנטריים ברמות מי האדם שהכי השפיע עליך- באופן כללי, אנשים שאני מעריכה ואפשר ללמוד מהם עוד קצת על העולם.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- יוגה, אני כבר שנים-מאז השיעור נסיון, מתכננת לעשות ! מה מפחיד אותך- פעם חשבתי שממות, היום אני כבר לא בטוחה איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- בישול מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים, ידיים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- פנים, גוף איזה חלק בך היית משנה- אני יודעת.. אולי כמו כל אישה ממוצעת- איזה 3 קילו פחות? מה מעצבן אותך- תחרותיות (אולי זה קשור לעובדה שאני סטודנטית שלומדת רק עם בנות בכיתה!!!) תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מתוקה, כיפית, אינטיליגנטית תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אתחיל את היום שלי לפני השעה שתיים בחופשות!!!
מתי בכית בפעם האחרונה- די הרבה זמן, נפגעתי ממישהו והחלטתי בסוף שזה לא שווה את זה בשום צורה! מה החלום שלך- שמור במערכת! אתה מאושר בימים אלו- משתדלת.

נעים מאד

הנה אני. שם - עמרי גיל - 23 מצב זוגי- רווק מקום מגורים- חיפה יש לך חבר\ה ? לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך? השקעה. מה אתה לא אוהב בעצמך? בטן תחתונה כרגע, וגם זה שאני רגשני מדי. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים? אני קורא אנשים מה את\ה הכי שונא - למרבה האירוניה, חוסר אמת. מי האדם שהכי השפיע עליך? חברה שלי לשעבר. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת? ריפוי בצחוק או במוסיקה. מה מפחיד אותך? המוות. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן בכלי מוסיקה. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה? הפורפורציות. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? לא יודע, מת לדעת. איזה חלק בך היית משנה? הייתי מקטין את הראש קצת. מה מעצבן אותך? שאני לא משיג מה שאני רוצה. תשלים\י את המשפט עמרי הוא בחור שמאד מודע לעצמו. הגיע הזמן שאני אעבור הלאה. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום בלילה. מה החלום שלך? להיות ראש המועצה לביטחון לאומי בישראל כמובן. אתה מאושר בימים אלו? כן. פשוט כן.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif יאללה ../images/Emo9.gif מתה על זה.

שם - נעה
גיל - 17+
מצב זוגי- רווקה
מקום מגורים- תל אביב
יש לך חבר\ה ? לא
מה התכונה הכי דומיננטית שלך- ציניות
מה אתה לא אוהב בעצמך- קריזיונריות
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- הקריזיונריות והרגישות העל-חושית
מה את\ה הכי שונא- אנשים טיפשים, כשלא קולטים, להיות לבד..
מי האדם שהכי השפיע עליך- הקואצ'רית שלי, חברה שלי הילה, והחבר שלי לשעבר, לירון.
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- Anger managment
מה מפחיד אותך- ג'וקים.
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- ריקוד
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- פנים וזרועות
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- פנים וציצי
איזה חלק בך היית משנה- פה
מה מעצבן אותך- מה לא?
באמת.
תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- נעה היא בחורה מאוד מצחיקה.
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- הגיע הזמן שתהיה בנאדם
חחח סתם
מתי בכית בפעם האחרונה- לפני שעה בערך
מה החלום שלך- להיות שחקנית מצליחה, ולחוות אהבה טובה.
אתה מאושר בימים אלו- לא לגמרי.

כן,כן קוראים סמויים

אבל גם לי בא P: שם -אלינה גיל -19 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים- ראשל"צית יש לך חבר\ה ? נופ מה התכונה הכי דומיננטית שלך- עקשנית מה אתה לא אוהב בעצמך- אני יכולה להתעצבן משטויות מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- מ..קופצנות יתר מה את\ה הכי שונא- לא שונאת.. מי האדם שהכי השפיע עליך- כמה אנשים באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנה לצחוק D: מה מפחיד אותך- מים עמוקים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- לשיר! מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- ידיים, גב מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודעת.. איזה חלק בך היית משנה- טוב לי איך שאני מה מעצבן אותך- קרציות, נודניקים וג' יפית תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- חייכנית :) תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אעבור יחידה! מתי בכית בפעם האחרונה- לפני מ.. חודש בערך מה החלום שלך- אסור לגלות! אתה מאושר בימים אלו- כמעט לילה טוב! (או שבוקר טוב.. )

Michali17

New member
מצטרפת ../images/Emo3.gif

שם - מיכלי גיל - 19 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים- פ"ת יש לך חבר\ה ? לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אופטימיות מה אתה לא אוהב בעצמך- שלפעמים אני לוקחת דברים קצת ללב. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אממ אולי העובדה שטוב לי בצבא ? *הלם* מה את\ה הכי שונא- תורניות מי האדם שהכי השפיע עליך- אמא באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- חחח לא יודעת מה מפחיד אותך- תאונות דרכים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- שירה מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- החיוך והעיניים שלו. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודעת איזה חלק בך היית משנה- הלוואי ולא הייתי צריכה משקפיים, אבל זה ישתנה.... נפלאות הלייזר
מה מעצבן אותך- אנשים סתומים שלא מבינים מהחיים שלהם ולא יודעים לשתוק שצריך. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- חרוצה תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- מיכל תקח חופש מתי בכית בפעם האחרונה- אתמול בסרט מרגש. מה החלום שלך- להצליח בחיים, להגיש את כל שאיפותי האקדמיות. אתה מאושר בימים אלו- תמיד

Zoharrr

New member
מואה...

שם -זוהר גיל -שואפת ל 18 מצב זוגי-במערכת יחסים מקום מגורים-נווה מיכאל יש לך חבר\ה ?אכן... מה התכונה הכי דומיננטית שלך-מנהיגות,ציניות מה אתה לא אוהב בעצמך-אגואיזם מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-אני קוראת אנשים(אבל ראיתי שעומרי גם כתב אז אני לא כזאת שונה...) מה את\ה הכי שונא-אנשים מטומטמים מי האדם שהכי השפיע עליך-יש שלוש,החבר הכי טוב שלי,ואלכס ולמרבה האירוניה,גיסי. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-אהמ...לאדעת מה מפחיד אותך-עכבישים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-לדעת מתמטיקה מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-גברים:חזה,נשים:שיער איזה חלק בך היית משנה-מהחזה ומטה מה מעצבן אותך-אנשים מטומטמים,וכשנוגעים לי בשיער תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- ביקשתי מאלכס עזרה והוא אמר:יפה. אני אומרת:כלבה. תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אחזור לעשות כושר!! מתי בכית בפעם האחרונה-אתמול מה החלום שלך-להתחתן! אתה מאושר בימים אלו-מאוד מאוד!

דנדוש20

New member
ת ש ו ב ו ת

שם - דנה גיל - 22 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים- אזור המרכז יש לך חבר\ה ? לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- האופטימיות מה אתה לא אוהב בעצמך- חוסר היכולת להניח לדברים מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- יש לי זיכרון שלא מהעולם לה-כ-ל. מה את\ה הכי שונא- אנשים רעים מי האדם שהכי השפיע עליך- האקס הראשון שלי באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- אהבה עצמית מה מפחיד אותך- מעליות איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- קריאת מחשבות מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- הגוף מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- הגוף איזה חלק בך היית משנה- הייתי רוצה שיער חלק מה מעצבן אותך- אנשים צבועים תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- רגיל תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- דנה תמצא עבודה! מתי בכית בפעם האחרונה- לפני כמה ימים מה החלום שלך- לזכות בטוטו אתה מאושר בימים אלו- תלוי באיזה יום

עמית2436

New member
זה אני

עמית 29 רווק תל אביב ללא אני שקט מידי , הלואי שלא הייתי כזה אני רגיש יותר מרוב האנשים סביבי קשה לי להגיד שמישהו מסוים השפיע עלי אני רוצה לעמוד בכל מיני אתגרים שמפחידים אותי , כמו לגור בחו"ל , נניח. הייתי רוצה להצליח להתרכז יותר בלימודים בהחלט ישבן אני לא יודע על מה בנות מסתכלות כשהן רואות אותי , אולי לעניים שלי . מעצבנות אותי שחקניות-שקרניות הגיע הזמן לצאת לעולם בכיתי לפני חודש בערך להיות מדען מוצלח, לאהוב עד כלות . מאושר ++, המעבר הזה לת"א עשה לי רק טוב

Lir האחת

New member
טוב..גמני ../images/Emo13.gif

שם - לירון גיל -25 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים-מרכז יש לך חבר\ה ?יש כמה
מה התכונה הכי דומיננטית שלך-רגישה ואמפתית מה אתה לא אוהב בעצמך-את הפרפקציוניסטיות (
) מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- זה סוד
מה את\ה הכי שונא- התנשאות, חוסר רגישות מי האדם שהכי השפיע עליך-יש מישהו אחד כזה.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-סדנה לאסרטיביות
מה מפחיד אותך-השאלון הזה מתחיל להפחיד אותי... איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-כישרון בשירה
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-עיניים... מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך-גברים משהו אחד, נשים משהו אחר
איזה חלק בך היית משנה-הייתי מעלה כמה קילוגרמים
מה מעצבן אותך-מה שאני הכי שונאת (ראה למעלה) תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-
(מיטלללללל
) תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אתחיל לעבוד
מתי בכית בפעם האחרונה-בסרט 'בופור', הזלתי דמעה..
[זה נחשב?] אתה מאושר בימים אלו- מאושרת

למעלה