יאללה בואו נכיר קצת...

pain is MY love

New member
התחלתם בלעדיי?!?! ../images/Emo12.gif

שם - מרינה
גיל - 21
מצב זוגי- לא קיים
מקום מגורים- ראשון לציון
יש לך חבר\ה ?- לא
מה התכונה הכי דומיננטית שלך- עקשנות. אבל ממש ממש טורפת..
מה אתה לא אוהב בעצמך- שאני פגיעה מדיי
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אממממ אני חושבת שאני יותר קלילה מאנשים אחרים. אני לא כבדה כזאת..
מה את\ה הכי שונא- שמשקרים לי!
מי האדם שהכי השפיע עליך- אבא. כי הוא פינק אותי יותר מדיי חחחח
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- משהו שמרגיע עצבים חחחח
מה מפחיד אותך- בגדול יש לי פוביה מגבהים. אבל אני גם מפחדת להיות לבד בחיים..
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- הייתי רוצה לדעת לצייר
מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- שרירים. תקראו לי שיטחית זה ממש חשוב לי
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אני רוצה להאמין שעיניים... אבל אני חוששת שאני טועה.
איזה חלק בך היית משנה- את הפנים שלי. אבל אל תדאגו ד"ר מאייר עובד על זה בחריצות...
מה מעצבן אותך- שדברים לא מסתדרים ב-ד-י-ו-ק כמו שאני רוצה
תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מקסימה
תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אני אשתחרר כבר!!!!
מתי בכית בפעם האחרונה- היום בלילה. אני תמיד בוכה בלילות בזמן האחרון...
מה החלום שלך- ללמוד ולעבוד בעבודה שאני אוהב
אתה מאושר בימים אלו- ללא ספק לא.

RReuTT

New member
מתוך הצצה קלה מהעמוד הראשי

החלטתי להצטרף. אז נעים מאוד
שם: רעות גיל: 21 מצב זוגי: רווקה מקום מגורים: חור בצפון יש לך חבר/ה: לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך: יש הרבה. מה אתה לא אוהב בעצמך: זה כל פעם משהו אחר.... לפעמים זה חוסר ביטחון, לפעמים זה סנוביות והתנשאות... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים: אני מאוד אמיתית... מסתבר שאין הרבה אנשים כאלה בימינו..... מה את\ה הכי שונא: שקרנים, רמאים, נוכלים, צבועים. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת: טיפול פסיכולוגי היה עוזר מאוד... מה מפחיד אותך: ג'וקים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך: כשרון למידה לדברים שלא מעניינים אותי. מי האדם שהכי השפיע עליך: אף אחד... אני מי שאני... מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר: דיבור, שפת התנהגות ולפעמים גם על העיניים. איזה חלק בך היית משנה: לא יותר מידי... מה מעצבן אותך: חוצפה, חוסר טאקט, חוסר כבוד, שקרים (גם אם הם הכי קטנים שיכולים להיות) תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד: מה??? תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש: שיהיו לי חיים שקטים ורגועים יותר. מתי בכית בפעם האחרונה: לא זוכרת. מה החלום שלך: קריירה משגשגת אתה מאושר בימים אלו: לא!

l i r u s h

New member
טוב נו יאללה !

שם: לירון גיל: 22 מצב זוגי: רווקה מקום מגורים:גבעת שמואל יש לך חבר\ה ? כן מה התכונה הכי דומיננטית שלך- אוהבת לעזור מה אתה לא אוהב בעצמך- עקשנית לפעמים מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-בוגרת לגילי מה את\ה הכי שונא- אגואיסטיות,צביעות,שקרים מי האדם שהכי השפיע עליך- ידיד טוב שלי שהעלה לי את הביטחון העצמי מאוד באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- מדיטציות(ולאוו דווקא יוגה) מה מפחיד אותך- השאלה מה אני עושה עם עצמי בעתיד... איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך-כשרון להיות פחות רגישה מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים, שפת גוף,לבוש,דיבור (והכל יחד) מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודעת, אני מניחה עיניים גם... איזה חלק בך היית משנה- ממש כלום... מה מעצבן אותך-שקובעים לי תכניות,שקרים,צביעות לירון היא\הוא בחור\ה מאוד- בוגרת,ויודעת מה היא רוצה מעצמה, לא משעממת הגיע הזמן ש-כולם יהיו מאושרים כל אחד בדרכו מתי בכית בפעם האחרונה- לפני הרבה מאוד זמן,לא זוכרת כבר! מה החלום שלך- מכונית ספורט עם כל התוספות :) ולעבור דירה כבר! אתה מאושר בימים אלו- יותר מאי פעם....

l i r u s h

New member
שכחתי לציין

שאני קוראת אנשים לפעמים גם רק מהליכה, שפת גוף,צורת ריקוד(כי אני רוקדת), כמובן דיבור, ואפשר לומר שבלי עין הרע אני יכולה להיות מגדת עתידות והאינטואיציה הנשית שלי עובדת בלי הרף, כל מה שאני אומרת שיקרה בסוף קורה וכל מה שאני אומרת שלא יקרה באמת לא קורה..

o0Invisible0o

New member
טוב..אחרי תקופה מתסכלת

וכמה תגובות פה היום שממש הזדהיתי איתן, החלטתי להצטרף למלחמת המינים.
שם - איילת גיל - אוטוטו 20 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים- מרכז יש לך חבר\ה ? לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- שקטה מה אתה לא אוהב בעצמך- את התכונה הדומיננטית הזאת.
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- הרבה יותר מדי צינית, יותר מדי.
מה את\ה הכי שונא- בחיים?
לא יודעת.. מי האדם שהכי השפיע עליך- ההורים שלי אני מניחה.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- לאיודעת..:X מה מפחיד אותך- לאבד עוד בן משפחה. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- לא הייתי קוראת לזה כישרון..אבל הייתי רוצה יותר בטחון עצמי.:X מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- אממ..לאיודעת הפנים.
עיניים בעיקר.
ואח"כ איך הוא מתנהג בחברת אנשים..
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אין לי מושג.
איזה חלק בך היית משנה- הייתי מגביהה את עצמי.
מה מעצבן אותך- שאנשים מאכזבים אותי.:X כאילו, אחרי שאני כבר בוטחת בבן-אדם..
תמיד תמיד מאכזבים. תשלים\י את המשפט איילת היא בחורה מאוד מופנמת?
אהההההה..לאיודעת.:X תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- *מצונזר* יסביר את עצמו.
מתי בכית בפעם האחרונה- אתמול בלילה..
מה החלום שלך- להיות מאושרת? אתה מאושר בימים אלו- ממש לא.. בלה.:X השאלון הזה דיכא אותי קצת..

יאללה ../images/Emo9.gif

שם - ניר
גיל - 21
מצב זוגי - רווק
מקום מגורים - קיבוץ באזור פרדס-חנה/כרכור
יש לך חבר/ה? - מממ, זה לא כמו המצב הזוגי? חברה חברה אין לי, חברים יש
תכונה דומיננטית - טוב לב (מצטער על חוסר הצניעות)
מה אני לא אוהב בעצמי - שאיכפת לי יותר מידי...
הדבר שאני שונה בו מאחרים - המוזיקה שאני שומע
מה אני שונא - אנשים שחושבים תמיד על עצמם וטובתם האישית מכל דבר
האדם שהשפיע עליי - אבא ואמא
סדנה או טיפול - משהו שיפסיק את הכאבים ברגל
מפחיד אותי - כלבים שחושפים שיניים
כשרון שהייתי רוצה שיהיה לי - לדעת לרקוד או לשיר
הדבר הראשון שאני מסתכל באשה - עיניים
מה הדבר הראשון שמסתכלים עליו בי - צריך לשאול את מי שמסתכל...
איזה חלק בי הייתי משנה - שיער (הצבא הזה והשיער התקני שלו)
מה מעצבן אותי - אנשים, בעיקר
ניר הוא בחור מאוד - נחמד
הגיע הזמן ש - אני אטוס שוב לברצלונה |מטטוס|
מתי בכיתי בפעם האחרונה - כשסבא שלי נפטר, בגיל 13 (אני לא מסוגל לבכות
)
החלום שלי - למצוא השראה
אם אני מאושר - אי אפשר להגיד שכן

Cobe Anan

New member
בחקלאי.

איזה 400 מחזורים מעליך
חבר שלי היה גר שם. קושה, עולה מהונגריה. מכיר?

לא, אני מכיר עולה אחר מהונגריה

משפחת ברדוש, משהו משותף? ולמדתי במבואות

coalbeast

New member
יוזמה מבורכת... זה אני.

שם: אלעד גיל- 26 מצב זוגי - רוויק מקום מגורים - אילת יש לי חברה? - ראה מצב זוגי מה התכונה הכי דומיננטית שלך - אמפטיה מה אתה לא אוהב בעצמך - את הכרס, it's a work in progress מה הדבר שאתה שונה בו מאחרים - השקפת עולם מה אתה הכי שונא - טיפשות (להבדיל מבורות) מי האדם שהכי השפיע עלייך - פאולו קואלו באיזו סדנה או טיפול היית שמח להיות - עבור! מה מפחיד אותך - פונדמנטליזם, קנאות, קיצוניות, אנשים שנגועים במחלה הזאת איזה עוד כשרון היית רוצה שיהיה לך - קול טוב מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה - הפנים מה הדבר הראשון שנשים מסתכלות עליו בך - נשים מסתכלות עליי????? :(
) איזה חלק בך היית משנה - ראה "מה אתה לא אוהב בעצמך") מה מעצבן אותך - (ראה "מה אתה הכי שונא") תשלים את המשפט "אלעד הוא בחור מאוד......." - טוב תשלים את המשפט "הגיע הזמן ש......" - נהרוס הכל ונתחיל מאפס, כי בינינו, העולם לא נראה משהו. מתי בכית בפעם האחרונה - לוויה של חבר של אבא מה החלום שלך - להיות מאושר, לחיות ולמות בכבוד, להקים משפחה אתה מאושר בימים אלו - מאושר בחלקי, אם כי חסרה חתיכה אחת

למעלה