יאללה בואו נכיר קצת...

mailo100

New member
בבקשה

שם: אביחי גיל : 23 מצב זוגי: רווק מקום מגורים: ת"א יש לך חברה? : לא מה התכונה הכי דומיננטית אצלך: טוב לב מה אתה לא אוהב בעצמך? : שאני ביקורתי מידי מה הדבר שאתה שונה בו מאחרים: יודע לראות בכל מצב מה לא בסדר מה אתה הכי שונא: כלום מי האדם שהכי משפיע עליך: אימא באיזו סדנה או טיפול היית שמח ללכת: לא יודע מה מפחיד אותך: אלוהים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך: שום כישרון מה שיש לי הוא הטוב ביותר מה הדבר הראשון שאתה מסתכל בו באישה: גוף מה הדבר הראשון שנשים מסתכלות עליו בך: האם אני מתאמץ מידי או לא איזה חלק בך היית משנה: היית לא מתאים אני אשנה הרבה חלקים ואפילו אז זה יהיה רק קמצוץ ממה שצריך לשנות(ככה זה אצל כל אחד) מה מעצבן אותך: אם אני מתעצבן סימן שמה שעצבן אותי כבר קיים אצלי אביחי הוא בחור מאוד טוב הגיע הזמן שאני אשנה את עצמי מתי בכית לאחרונה? : לפני שנה בערך מה החלום שלך: להיות מנכ"ל חברת הפקה אתה מאושר בימים אלו ? : לא מספיק

Paranoid Eyes

New member
ואני

שם - סיון גיל -25 מצב זוגי- רווקה מקום מגורים-חולון יש לך חבר\ה ?
מה התכונה הכי דומיננטית שלך-סלחנות מה אתה לא אוהב בעצמך- אין מספיק מקום פה
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים-כל אחד והיחודיות שלו.. נו לא יודעת עכשיו. מה את\ה הכי שונא-שמעיקים עליי, יושבים לי על הורידים, מתקרצצים. אהממ אמרתי כבר שמעיקים עליי?
מי האדם שהכי השפיע עליך-אני לומדת קצת מכל אחד. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-סדנה לעצבים
מה מפחיד אותך-ברקים, רעמים,חושך מצרים, גבהים, חוסר אונים,ועוד כמה דברים אישיים. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר-פנים אצל שניהם. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- אין לי שמץ של מושג. איזה חלק בך היית משנה-גם פה אין מקום מספיק
מה מעצבן אותך-ע"ע מה מה אתה הכי שונא. ואני אוסיף- שמשקרים לי, אחח אני מסוגלת לבצע פשע בגלל זה. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-אין הנחתום.... תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אני אתמכר לספורט שוב. מתי בכית בפעם האחרונה-לפני שבועיים. מה החלום שלך-
אתה מאושר בימים אלו-

המממ...

שם - רועי גיל - 25 מצב זוגי- אלכסון במיטה עקרונית מקום מגורים- עפולה יש לך חבר\ה ? לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- הממ אדישות ואו עצבנות במקרה שאני לא אדיש... מה אתה לא אוהב בעצמך- הממממ מאיזה בחינה..? אופי..? שאני קצת עצלן אולי..? ולפעמים טוב מדיי עם אנשים מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- הממ.. שאני אחלה של בן אדם.. יש לי אופי מיוחד... זה מוכח מדעית... מה את\ה הכי שונא- בעצמי ..? למה שאני ישנא את עצמי... מי האדם שהכי השפיע עליך- נגיד שאבא שלי.. אבל הייתי אומר שהצבא שינה אותי לגמרי אם כבר.. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- האאא..?? סדנת סקס בניהול של ליר מרינה ומיטל בתור מנהלת ראשית... מה מפחיד אותך- התגובה של מיטל למה שרשמתי למעלה... איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- לשקר בהצלחה.. לא שאני לא יכול.. אני פשוט לא משקר הרבה...כי אני לא אוהב.. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- באישה...!! לא בגבר... חס וחלילה... אין דבר ראשון.. מסתכלים על כל המכלול.. כמובן שלפעמים יש את הקשר עין.. אבל בעיקרון זה העיניים והרגליים.. והטוסיק.. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- העיניים.. בוודאות.. כבר אמרו לי כמה פעמים כמה דברים עליהן.. איזה חלק בך היית משנה- הממ הייתי שם שרירים בבטן.. מה מעצבן אותך- שאני נכשל בדברים רק בגלל שלא השקעתי מספיק וזילזלתי.. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- המממ.. סבבה של בן אדם שהייתי רוצה לבת שתהיה לי...?? תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- נתחיל לעשות חזרות על החומר בלימודים..??? ועוד משהו אחר... מתי בכית בפעם האחרונה- הממ.. לפני כמה שבועות.. לא בכיתי.. אבל הייתה דמעה או שתיים מה החלום שלך- הממ.. זה לא לפה.. אתה מאושר בימים אלו- הממ סבבה לי.. מאושר זאת מילה גדולה מדיי...

אני אני אני אני ../images/Emo3.gif

שם - בת-אל גיל - עוד מעט 20 מצב זוגי- בקשר מקום מגורים- בבית יש לך חבר\ה ? כן מה התכונה הכי דומיננטית שלך- כבוד זה הא"ב שלי מה אתה לא אוהב בעצמך- שאני צינית ועוקצת לפעמים מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אני תמיד מפתיעה בדברים שלא ידעו עליי מה את\ה הכי שונא- צביעות מי האדם שהכי השפיע עליך- אמא שלי כפרה עליה באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- איפור מה מפחיד אותך- מה לא?! אני פחדנית מאוד... איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- צריכה לחשוב על זה.. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- "תדמית" - מראה חיצוני... מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- תשאלו אותם... נראה לי גוף. איזה חלק בך היית משנה- לא מגלה... מה מעצבן אותך- אסטרונאוטית כוס ראבק (המבין יבין) תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מקסימה :) תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- אנשים ילמדו לכבד!! מתי בכית בפעם האחרונה- חודש שעבר מה החלום שלך- יש לי הרבה... אתה מאושר בימים אלו- כן בלי ע רע 555

זכוכיות

New member
הנני

שם - דנה. גיל - 22 (בקרוב) מצב זוגי- במערכת יחסים. מקום מגורים- באר שבע\ת"א (בסופי שבוע אצל ההורים). יש לך חבר\ה ? כן. מה התכונה הכי דומיננטית שלך- משועממת?
מה אתה לא אוהב בעצמך- ביישנות קיצונית מדי... מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- מה את\ה הכי שונא- חפרנים. מי האדם שהכי השפיע עליך- באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- לא בשבילי האירועים החברתיים האלה
מה מפחיד אותך- חרקים! האא. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- כתיבה? מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- טירוף. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- לא יודעת. איזה חלק בך היית משנה- הביישנות. מה מעצבן אותך- אנשים שלא מסכימים איתי! תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- שקטה. תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- יהיה שלום עולמי
מתי בכית בפעם האחרונה- אתמול בלילה. מה החלום שלך- הכי בנאלי, להיות סופרת מצליחה. לא יקרה
אתה מאושר בימים אלו- כן.

אקסיומה

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם - מעדיפה להישאר אקסיומה, לעת עתה. גיל - 23. מצב זוגי- רווקה. מקום מגורים- באר שבע, עיר הפשע והרשע. יש לך חבר\ה ? לא כרגע. מה התכונה הכי דומיננטית שלך- בעלת חוש הומור. מה אתה לא אוהב בעצמך- שאני יכולה להתעצבן משטויות. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- אמממ... יש הרבה דברים, לא רק אחד.
מה את\ה הכי שונא- שדברים לא מסתדרים. מי האדם שהכי השפיע עליך- ההורים שלי. באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- סדנת צחוק. מה מפחיד אותך- ג'וקים. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- כישרון לנבא דברים. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר- עיניים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך- שפתיים. איזה חלק בך היית משנה- את הברכיים, נראה לי. מה מעצבן אותך- באופן כללי? נהגי מוניות, צביעות, שקרים, חוסר טקט, אנשים שטחיים, ערסים, עילגות, פרוטקציות, חוסר צדק, סיגריות ומעשנים, אנשים שמתעללים בבעלי חיים, מוזיקה מזרחית. זהו, נראה לי שזה פחות או יותר מכסה את הכול. תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד- מעניינת. תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש- מישהו יפסיק עם שאלונים שאף אחד לא באמת טורח לקרוא. מתי בכית בפעם האחרונה- שלשום, כשראיתי איזה סרט נורא עצוב. מה החלום שלך- ללמוד יום אחד עיצוב אופנה ולעשות עם זה משהו, וגם לטייל מסביב לעולם. אתה מאושר בימים אלו- אממ.. פחות או יותר.

איך אני שונאת את השאלונים האלו

תחת חקירה צולבת ולחץ חברתי מתון התקבלו הפרטים הבאים: שם: עוד פעם זאתי! גיל: 21.6 מצב זוגי: מצב כפית, בד"כ. מקום מגורים: ארץ עוץ, שדות הפרג 5, חלקה 10. יש לך חבר: נייט. התכונה הדומיננטית: רב-גוניות. מה אני לא אוהבת בעצמי: את השילוב - בלאגניסטית שאוהבת סדר. במה אני שונה מאחרים: כל פעם במשהו אחר, לפי עיקרון אי הוודאות. מה אני הכי שונאת: לא יודעת אם הכי, אבל צביעות זה במקום גבוה ברשימה. האדם שהכי השפיע עליי: המון המון המון אנשים השפיעו עליי, אבל אני תוצאה של ההורים שלי. סדנא או טיפול שהייתי שמחה ללכת: סדנת האמת הגדולה, ממנה כולם יוצאים מאושרים ולפתע חייהם הופכים להיות מלאים ומושלמים. בהדרכתו של אלוהים, כמובן. מה מפחיד אותי: חרדתיות. איזה עוד כישרון הייתי רוצה שיהיה בי: וירטואוזיות בהינד עפעף. באמת, למה כל הזמן צריך לעבוד קשה? הדבר הראשון שאני מסתכלת בגבר: עמוק עמוק בתוך הכרביים של האופי שלו. גם אם זו רק התרשמות מביטוי חיצוני שלו. הדבר הראשון שאני מסתכלת באישה: שדיים, שיער, מה היא לובשת. האם היא מחייכת? איך היא הולכת? הדבר הראשון שמסתכלים עליי: תלוי מה בחרתי להדגיש באותו היום ומי מתסכל עליי. :) איזה חלק הייתי משנה בי: את כל התופעות הפסיכוסומטיות. מה מעצבן אותך: ניצול חולשות של אחרים. השלמת משפטים: אולה היא בחורה מאוד תלושה מהמציאות. השלמת משפטים: הגיע הזמן שתעשי משהו עם עצמך. מתי בכיתי בפעם האחרונה: אולי לפני יומיים. החלום שלי: לחוות ילדות מאושרת עם הורים בוגרים. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה. אתה מאושר בימים אלו: באופן כללי כן, למרות ש"רוחות חזקות הולכות ובאות עלינו עדיין". פשיו, זה היה ארוך.

ori239

New member
חדש פה

שם - אור גיל - נושק ל-19 מצב זוגי- רווק =/ מקום מגורים- עומר.. חור ליד באר-שבע יש לך חבר\ה ? עוד לא מה התכונה הכי דומיננטית שלך- ישירות, אבל בהגזמה מה אתה לא אוהב בעצמך- את הלוק, את השאיפה לתקן את העולם (אומרים זה הגיל) מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- יש לי מזל מה את\ה הכי שונא- צביעות ורוע לב מי האדם שהכי השפיע עליך- היו כמה.. האחרון הוא המדריך מהפסיכומטרי.. יודע פשוט הכל לאיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת- טיפול בעצלנות-יתר מה מפחיד אותך- עכבישים קטנים, אלה שיש בבית.. הגדולים לא משהו.. אבל הקטנים מחבלים איזה עוד כישרון היית רוצה - בהנחה שאני ישראלי אני כבר זמר, נהג מצוין, בעל דוקטורט במנגל, ועוד כמה.. יותר מזה? מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה - העיניים, מתוך אינסטינקט, השפתיים, מבחירה.. מה הדבר הראשון שנשים מסתכליות עליו בך- לא יודע, תשאלו אותן איזה חלק בך היית משנה- יש הרבה.. מה מעצבן אותך- משחקים תשלים: אור הוא בחור מאוד- מורכב? תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-אתחיל לעבוד על החומרים שלי (מוזיקאי נו) מתי בכית בפעם האחרונה- השבוע, בגילוי נפש עם אחת.. מה החלום שלך- סטנדרט גבוה במוזיקה, מועדון משלי אתה מאושר בימים אלו- לא ממש בימים אלו =/ הגעתי מאחד הפורומים השכנים, נעים מאוד
סופשבוע בונבון

למעלה