יאללה בואו נכיר קצת...

באמת יש מקומות שעדיף להתחיל מהתחלה

הייתי עושה את זה באיזשהו מקום עכשיו

danielo18

New member
סקר? שוב פעם?

שם -דניאל גיל -22.4 מצב זוגי- רווק,וטוב לי ככה. מקום מגורים- איפשהו,בשרון הירוק. יש לך חבר\ה ? - לא, כרגע אני פנוי..יש קופצות ? ? מה התכונה הכי דומיננטית שלך- היכולת לצחוק,על הכל ותמיד. מה אתה לא אוהב בעצמך- מבחינה חיצונית אני שלם עם עצמי,מבחינה פנימית? הייתי משנה אולי את הקטע של לקחת ללב מכל דבר ואולי להיות פחות מתוכנן. מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים- שאני אני,ולא השאר. מה את\ה הכי שונא- להיכשל. מי האדם שהכי השפיע עליך- אממ..יש כמה דמויות דומיננטיות בחיים שלי,אבל אני חושב שאני די מושפע מהדוגמה של ההורים שלי (למרות חילוקי דעות קשים איתם) באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-הייתי מת לאיזה דיקור סיני ככה או לעשות רפלקסולוגיה,לא היה מזיק קצת להרגע. מה מפחיד אותך- לפעמים מטריד אותי מה צופן העתיד, אבל משתדלים להדחיק ולהתרכז בהווה הקרוב. איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך- אממ..לא יודע..צריך לחשוב על זה... מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באישה-העיניים הם האיבר שאומר הכי הרבה על האדם מה הדבר הראשון שנשים מסתכלות עליו בך- לא יודע..האישיות? איזה חלק בך היית משנה- שום דבר,באמת אני שלם עם עצמי מה מעצבן אותך-שדברים תמיד חייבים להיות מסובכים ושלפעמים דברים שאנחנו עושים ומתאמצים בשבילהם לא מסתדרים תשלים\י את המשפט - דניאל הוא בחור מאוד חביב תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש-תפסיקו לזיין ת'שכל! מתי בכית בפעם האחרונה-אממ...פרטי. קרה בעבר הלא רחוק בכלל.. מה החלום שלך-החלום? שהכל יסתדר לו. שאני אתקבל למה שאני רוצה ללמוד (וצריכים לקרות ניסים כדי שזה יקרה),שאני אמצא אולי את המישהי שתרגיע/תביית/ושתבין אותי כמו שצריך,ו...זהו. אתה מאושר בימים אלו-כן, האושר של החיים נמצא בפרטים הקטנים,אם זה בים האינסופי,או בזריחת או בשקיעת השמש - אנחנו רק צריכים ללמוד להנות מזה!

../images/Emo41.gif אני גם קורא סמוי, מבקר און ואוף

אז ככה
... אני מוכר יותר תחת הכינוי dr jekyll and MASTER hyde. יליד 79' (בן 27), רווק, פנוי, מאיזור המרכז. סטרייט בעל נטיה אלטרנטיבית (BDSM). מתעניין בין היתר במד"ב, פנטזיה, מחשבים ואינטרנט. על פניו בחור שקט ועדין... אך היכרות מעמיקה עשויה לגלות פן שונה שמים וארץ. מים שקטים חודרים עמוק. בחור שקט, עדין, רגיש ורומנטי אך עם זאת ציני, עקשן ושתלטן
לא אוהב ויכוחים, ריבים או סתם אנשים עקשניים, זה בהחלט עשוי לעצבן. הממ, והאם אני מאושר? הכל יחסי
יש דברים שחסרים, אני יודע בוודאות שאם הם לא היו חסרים היה יכול להיות הרבה יותר טוב. כך ש... מה שטוב טוב ומה שלא לא

vanilababy

New member
../images/Emo24.gifהיי אני חדשה כאן

החלטתי להצטרף אחרי שקראתי פה כמה וכמה תגובות די מעניינות אז ככה:
שם-שימרית
גיל-21
מצב זוגי-פנוי מאוד
מקום מגורים-פ"ת
יש לך חבר\ה-זה לא מספיק להכאיב במצב הזוגי?
מה התכונה הדומיננטית שלך-אף פעם לא חשבתי על זה,אני אבדוק את העיניין
מה אתה לא אוהב בעצמך?-שאני מתעצבנת משטויות
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים?-לא חשבתי על זה#2
מה את\ה הכי שונא??-וואי יש יותר מידי לא ניראה לי שאפשר לפרט פה
מי האדם שהכי השפיע עלייך?-אני חושבת שכמעט כל תקופה יש לי בנאדם או 2 שמשפיע עליי בחשיבה בדיעה או בפעולות
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת-סדנה להרגעות מעצבים
מה מפחיד אותך?-לא לעמוד בציפיות של עצמי
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך-היות ואין לי שום כישרון מיוחד אז כל מה שבא ברוך הבא
מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עלי בגבר\אישה? גבר גבר-כל הפנים בעיקר העיניים (אה ואם אין לו הרבה שיערות בחזה)
מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים עליו בך-אני חושבת שהעיניים
איזה חלק בך היית משנה-אוי בוא לא נתחיל בזה אפילו
מה מעצבן אותך-חחחח שוב לא נכנס לזה אפילו..יש יותר מידי
תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד-אין הנחתום מעיד על עיסתו?! בעצם הוא כן!! אבל זה כבר לא לפה
הגיע הזמן ש-אני אעוף כבר לתיאלנד ומהררררררררררר
מתי בכית פעם אחרונה?-לא זוכרת שבוע שעבר בערך...
מה החלום שלך?-להגשים את כל מה שאני רוצה
אתה מאושר בימים אלו?-כן!
(למרות שתמיד יכול להיות יותר טוב) בקיצור מקווה להנות איתכם

Cobe Anan

New member
יאללה, הפסקה מהניקיונות..

שם - קובי גיל - 25 מצב זוגי- תפוס חזק
מקום מגורים- כרגע אילת
יש לך חברה? כן, אפשר לקרוא לה ככה, לא?
מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אני היפר אקטיבי (אבל במובן החיובי)
מה אתה לא אוהב בעצמך? הייתי רוצה עוד קצת ביטחון עצמי וכריזמה. מה הדבר שאתה שונה בו מאחרים? בהכל. אני מסרב ללכת עם העדר, גם אם זה עושה לי את החיים קשים. מה אתה הכי שונא? רוע. רוע טהור זה הדבר הכי שנוא עלי. גם חוסר אכפתיות. מי האדם שהכי השפיע עליך? "מכל מלמדי השכלתי"..
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לפיתוח מנהיגות. מה מפחיד אותך? עוד חצי שנה אני בטכניון. צריך עוד משהו? איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך? להיות מסוגל לשבת על התחת וללמוד. מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה? מה שהכי בולט באותו רגע. זה יכול להיות שיער, פנים, עיניים, פיגורה כללית, וכן- גם ציצים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? על דקלה. נו, מה לעשות, היא מ-א-מ-מ-ת
אולי גם על העיניים שלי. איזה חלק בך היית משנה? השאלות חוזרות על עצמן בניסוח שונה
טוב, האמת היא שעוד 10 קילו שרירים לא יפריעו לי... מה מעצבן אותך? שאלות שחוזרות על עצמן בניסוח אחר.. וכלמיני דברים אחרים שיש בעולם. תשלים\י את המשפט: "קובי הוא בחור מאוד..." למה שאני אשלים? שעמרי ישלים, שדקלה תשלים.. מה אני כבר יודע...? תשלים את המשפט: הגיע הזמן שאני אסיים, אז עוד שלוש שאלות ודי.
מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול נכנס לי ברחש לעין. נחשב? מה החלום שלך? להיות רגוע מכל הצרות שהעולם מפנק אותנו בהן.
אתה מאושר בימים אלו? תמיד. בעיות לא חסרות לאף אחד, אבל כל אחד יכול פשוט לעצום עיניים לרגע ולחייך. זהו
טוב, אז... זהו.

Cobe Anan

New member
../images/Emo11.gif

אני רואה שממש התלהבת מהרייטינג הפתאומי
<לא נורא, אני תמיד פה..
>

מיטללל

New member
כמובן, זה עשה לי את החג ../images/Emo13.gif

ולמרות זאת, אתה יודע, שהעובדה שאתה איתי, פה, תמיד בהחלט מספקת
ומלהיבה אותי מדי יום מחדש

אוטוטו25

New member
חדש פה גם !!!!

שם - מני גיל - 24 מצב - פנוי מגורים - אור יהודה חברה - אין תכונה דומיננטית - עקשן מאודדדדדדדדדדדדד לא אוהב בעצמך - ביישן...
שונה בו מהאחרים - כל אדם הוא שונה בפני עצמו, אפילו תאומים זהים שונים במשהו אחד מהשני... הכי שונא - את הביישנות שלי ... לפעמים זה מעצבן אותי... מה מפחיד אותך - לא לדעת מה קורה שמתים...
כישרון שיהיה לי - לרקוד !!! ולא סתם ריקודים במועדונים... הדבר הראשון שמסתכל אליו באישה - אני טורקי אז אני צריך להגיד תחת... אבל זה העיניים - עיניים של בחורה מהפנטות אותי !!! הדבר הראשון שנשים מסתכלות אליו בי - לא יודע... לכל הנשים כאן אני אשלח לכן תמונה ותגידו לי על מה הסתכלתן קודם...
איזה חלק בי הייתי משנה - משקפיים... מה מעצבן אותך - חוסר אמינות תשלים את המשפט - מני הוא בחור מאוד מקסים ומצחיק בטירוף תשלים את המשפט - הגיע הזמן ש- אקח לי חופשה !!! מתי בכית בפעם האחרונה - בכי אמיתי לפני שנה וקצת... מה החלום שלך - יש הרבה ... אתה מאושר בימים אלו - לא הייתי כל כך מאושר אבל זה משתפר מרגע לרגע

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

טוב שיש מישהי שיודעת לשאול את השאלות החשובות באמת

אוטוטו25

New member
אני אשנה אותו לאוטוטו 26... חחח

ה 25 יגיע בעוד חודש ... יש לך רעיונות לניק חדש... ?!?! חחחח ובאמת שאלות במקום !!! חשוב ביותר...

למעלה