יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

נהפוך הוא,

הביטלס בצעו מהפכה באך (שנשמתי הגרעינית..בניהם חלקים נפרדים ממני..) היה מלחין שהיה כבול בהרבה תפישות שהעיני הן חסרות מעוף היום..אני חושב שבטהובאן..מלחין גדול ממנו..למשל, למרות שאתה חובב מתמטיקה ואני מבין למה אתה חושב כך... תמי אגב לא ממש רצתה לכתוב זאת כי היא עדיין בוכה בכל פעם ששומעת את קונצ'רטו בD מג'ור שכתבתי אז..לה שהייתה אשתי האהובה אז..ראית איזה עולם קטן? ההסטוריה שנכתבה מראש אומרת שהביטלס יזכרו ליותר שנים.. וכן אני מאמין ברצף..זה כמו קיר לבנים..הכל מתפתח..ונשען על מה שהיה לפני..מה דעתך?! ואגב תמי מבקשת ממני לענות לשאלתך אליה..האם לפנות למוסיקה או לכלכלה? אני חושב שתלמד דו-חוגי ותשלב בחייך בין שתי אהבותיך..אתה מנצח טוב..ויכול להיות טוב יותר..אך נראה לי שאתה עדיין צעיר ולמה לך לדעת את הסוף בהתחלה.

L m a o

New member
וואו, ג'ון לנון, אתה בור!

חובב מתמטיקה? דו חוגי?
הביטלס נשענים על מה שהיה לפני? קונצ'רטו ברה מז'ור? מה אתה אומר...

אז מה עברת לעלבונות אישיים?

http://www.youtube.com/watch?v=Fo0K_n3VLG4 זה הקוצ'רטו..תמי ענתה מהר ובלחץ..והיא מאוד חכמה..ורגישה ומשתדלת לתקשר בקצב פי שתיים מהרגיל.. באמת חבל שכ"כ איכפת לה מאנשים כמוך... אבל זה מה שיפה בה שהייתי באך..היא הייתה אם ילדי..ואישתי... וזו אחת היצירות האהובות עליה והביצוע אקראי...! שתהיה בריא בחור צעיר...

L m a o

New member
אתה טוען שאתה באך? ../images/Emo12.gif

אתה טוען שהקונצ'רטו הזה הוא שלך?

באך הוא המאך ממנו התפצלתי...

יש עוד חלקים של באך...לאונרד כהן..למשל שייך לנשמתי הגרעינית..אהוד בנאי..ועוד... (הםפם מודעים לכך אחרת לא הייתי מציין ותמי עומדת על כך שזה לא אתי.. זה כתוב בספר שלה והם אישרו..זאת - נו לכי לישון תותי את עייפה!) טוב

L m a o

New member
אם הנשמה של באך הייתה מתגלגלת

היא לא הייתה מתעסקת במוזיקה פופולארית.

..לדעתך, אההם..אבל פאקט שזו עובדה

אפשר לשאול לדעת המומחים הנוזספים..לכן רציתי שיצליבו כאן תקשורים..אם מתקשר אחר יראה דבר זהה האם זה לא יהיה סוג של הוכחה.. כנראה שיש דברים שלא נועדו לכולם ואתה נועדת לשהות בבורותך!

L m a o

New member
אז עכשיו אני בור?

מבין שנינו אני מכיר יותר טוב את באך.

מבחינה מוסיקלית..אני סתם מעריצה..

ואוהבת ולא מתיימרת אבל את האיש מאחורי הפאה הברוקית והמראה המוכר מפסלי הגבס שמניחים בסיפריה אני הכרתי בחיים אחרים וחלקתי עמו סודות.. וזכיתי לכך שהוא כנשמתי התאומה יחלוק עימי חיים רבים..כויולדי, כג'ון לנון..כשלמה מלך, כרמב"ם..כנגן נודד אלמוני..שהתלווה למסעות הצלב בא"י ..ועוד הרבה חיים מצידי תהיה גאון הדור או בור ועם הארץ..שאלת עניתי, רוצה תקבל ..לא רוצה..תודה ושלום..תעשה מה שבא לך...

L m a o

New member
ומי זו תמי? את?

את נשואה לו? הוא כתב לך קונצ'רטו? נשמתו הגעינית?

antreprize

New member
זה נכון שגם אתם חושבים שהרולינג סטונס

יותר טובים מהלהקה הזאת שלכם?

אני מאמין ברצף

..ותקרא מה שמסרתי ללאמו... אני חושב שהיינו בשנות הששים והם אחרינו.. ולא מתפקידי לשפוט שאת זה יעשו המאזינים

בן100

New member
מה דעתכם על משחק ה-XBOX החדש של מיקרוסופט?

גיטאר הירו עם הביטלס.

kordilia snake

New member
שלח בלי התוכן ../images/Emo122.gif דבר ראשון אני לא מאמינה שאני משתפת פעולה עם הדבר הזה אבל מילא... מה חשבתם לעצמכם שכתבתם לרינגו את With A Little Help From My Friends ? ולמה רינגו הסכים לזה?

למעלה