יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

עניתי איזה מאן פעמים ונמחק..אוף!

שים לב, ג'ורג', מבקש להקדים, ולהזכיר שהוא מדבר מפרספקטיבה מלאכית ונקודת ראות אחרת את היקום.. א. אז היה לי קשה, אני חושב שזו עבודתו הטובה ביותר של קלפטון. ב. גם אז לא פחדתי..לא ייחסנו חשיבות לבעלות על השירים בתוכמנו..וחלק מהסכסוכים כביכול קשורים למשחקים..אבל השיר הזה מאוד שלי..כך שזו סתם הערת אגב. ג. אני לא מעוניין לדבר על כך..זה שנים אחרות..שנות הששים ד. פיסט אוף...

el Cantante

New member
../images/Emo21.gifללהקלת החיפלושיות../images/Emo9.gif

איתמול תפשתי 4 חיפוששיות של פפרות מושה רבינו בחווה שאני גאר בה. לאחדד קראתיי - ג'וין לנום, לשני - פינגו סטאר, לישלישי קרתי פויל מקרטתני ולרביעיע קראתי אחחמד טיבי. ואז מהה שקרא זה זה: היגייעה אלי חיפשושית יפניתת ונהייתה חברה של של גויון לנום. אחררי כמה זמןן הגיעע זבוב ורצצח באכזרויות את גויון לנום הפארת מושה רבינו בשם פויל מקרטתני עפפה לפרק הירקוןן שם -שמעתתי הקימו ליכבודה מחיללה מפארת וכול המעופפפים באו לראותת אותו. החיפשושית פינגגו סטאר - נעלם ועף אחד לא שמעו ממנו. והחיפושיט אחחמד טיביי עף לננסות ליכבוש אתת ירושלים ה-בירה
השאאלה שלי - הי האם היצלחחתי לעאשת פו אסטורולוגה אם כל החיפושיות שלכדתי? תודה

הנחיות למתקשרים:

..לידיעת השואלים....(המתקשרי ייודעו באופן אישי..!)
לקרוא את השאלות ולא את המענים של חבריכם המתקשרים..כמובן שאחרי שתקשרתם, והעלתם לפורום..אפשר לקרוא גם..!
אפשר לענות רק על חלק מהשאלות..אין חובה לענות באם לא נוצר קשר..אם זה המקרה רצוי לציין זאת,
האירוע מסתיים יום ג 7/7 ב22:00 ...אם יוותרו שאלות שלא נענו ..ניתן יהיה לענות אך שאלות שנשלחות אחרי 22:00 אין צורך לפתוח.
מקווים שתהנו!!!
- ומשהו למוזה!-

Oferingo

New member
המוזה שהעלית לא קיימת ../images/Emo26.gif

"This video is no longer available due to a copyright claim by EMI Music."​

McLennon

New member
שתי שאלות... ../images/Emo65.gif

אני לא רוצה לעצבן אתכם, אבל- כמו שכתבתי בפורום ביטלס (אתם קוראים שם?
) רציתי לדעת אם היו בינכם יחסים אינטימים. לאו דווקא כזוג מאהבים וזה (למרות שזה אכן עדיף על סתם..), אלא גם התנסויות. והרשו לי להיות חצופה- מה עם גברים אחרים? XD
רציתי לדעת גם מה אתם חושבים על כל תופעת ההערצה שלכם כיום. אתם חושבים שזה מוגזם? שזה טוב? אתם חושבים שהדור הזה טוב יותר בזכותם...? וכמובן שרציתי להגיד לשניכם תודה רבה רבה, כי הרבה בחיי קרה בזכותכם...

antreprize

New member
....

חברי הביטלס מוסרים כי מתוקף תפקידם כסוכנים של הממסד ההומוסקסואלי הם מעודדים יחסי מין ואהבה חסרת גבולות ומעצורים בין חברי המין החזק.
חברי הביטלס מוסרים כי הערצה מחממת את ליבם ואת כיסם. חבריהם המלאכים אמרו שלא לציטוט כי נראה להם שעניין זה עלה לראשם ומסכן את שפיותם.

sha na na revol

New member
לג'ון

Will you come visit me? Nikki
ומה הוא חושב עלה בגורלו של ריצ'י אדוארדס, חבר ה"מאניק סטריט פריצ'רס" שנעלם
- דחווווווווווף
לא באמת, מתקשרים, אל תפספסו את השאלה הזאת D: וכמובן, הנקודה היהודית, מה ג'ון וג'ורג' חושבים על המוזיקה בארץ

sha na na revol

New member
אה,

רק עכשיו קראתי על ה"עצמי הגבוה", אז אם פול ורינגו רוצים לדבר, סבבה

רינגו מוסר שתודה

שמזמן לא נהנה כך ביום הולדת..ח... ושתמי התעייפה אז אולי די.. ואני - תמי רוצה להוסיף שעומר לימדה הערב ואולי עוד תוסיף הערות...וכך גם עידית ....

שלום שה נא נא רבול

- אם תזמין אקפוץ לבקר...פיס מן - אני לא ראשי לענות ..כולם למעלה יודעים מה עלה בגורלו... -המוסיקה בארץ..יש דברים שאני יותר אוהב..ויש פחות..בחללק הייתי מעורב..כמלאך...לא רק בארץ..

sha na na revol

New member
נחמד

ובהחלט, אני אזמין אותך מתישהו - נחמד שאתם יודעים. שאפו על הסודיות
- אני מתערב שאתה היית מעורב באריק איינשטיין.

שאלות מאד מאד חשובות לג'ון

האם בגלגולך הנוכחי אתה עוסק במוזיקה? מה ייעודך בגלגול הנוכחי - המטרות לשמן חזרת אלינו מחדש (אם חזרת)? האם יש מסר לאדם מסויים שתרצה להעביר? האם בעברך הרחוק היית אחד מהמלחינים החשובים והמוכרים? מה דעתך הנושא החשוב ביותר שאנחנו כיום צריכים לטפל בו והאם המוזיקה היא הדרך לפתרון בעיות חברתיות, מדיניות וכו'?

מסר עבורך:

שתמשיכי לכתוב...שירים ותתחברי לעוד אנשים שיוצרים, את עושה דברים מעניינים..לטעמי

תשובות (חלקית)

אני נותנת לך תשובות מתוך תיקשור עם מלאכי ריפוי והדרכה ׁ( לא קיבלתי תשובה מג'ון.
לאונרדו היא המומחית בזה ואני מאמינה שתענה לך). ג'ון הגיע לחייו כשייעודו היה קשור לביטוי של מאבק חברתי דרך מוזיקה. על כן בגלגולי חייו הקודמים עסק במוסיקה בדרכים שונות ואף היה קשור לעשייה סוציאליסטית. מוזיקה היא דרך לבטא דברים שונים כמו מסרים חברתיים, רגשות, הצהרות ואמיתות. לכן היא משמשת ככלי שרת להעלות נושאים לתודעה, לחבר בין אנשים ולסייע במידה מסויימת לגשר ולמצוא פתרונות. כיוון שמוזיקה יוצרת הזדהות ריגשית אצל המאזין לה, היא מאפשרת חיבור של אדם לליבו, ומשם קל יותר לזהות את הדרך הנוכנה.

למעלה